Ligde 2.olarak bir üst lige çıkacağını düşünüyorum.Şuanda inişli çıkışlı gidiyorsun fakat devre arasından sonra herşey toparlanacaktır.
Ligde 2.olarak bir üst lige çıkacağını düşünüyorum.Şuanda inişli çıkışlı gidiyorsun fakat devre arasından sonra herşey toparlanacaktır.
Dexter Blackstock Watford'da!
Takımdan ayrılmak isteyen Blackstock, €500B karşılığında 1 Ocak 2013 tarihinde Watford'a imza atacak.
Simon Gillett Millwall'da!
Simon Gillett €200B karşılığında 1 Ocak 2013 tarihinde Millwall takımına imza atacak.
Marcus Tudgay Peterborough Yolcusu!
Marcus Tudgay €250B karşılığında 1 Ocak 2013 tarihinde Peterborough ile sözleşme imzalayacak.
Last edited by Firat1907 : 26.Mayıs.2013 at 05:03
Açılış transfer bütçen ne kadardı sezon başında. Gerçi bilmiyorum Nottingam'ın mali durumunu. İyi paran varmış.
Herkesin birbirini yendiği bir lig Championship. Eninde sonunda en azından Play-Off'a kalacağını düşünüyorum.
Başarılar
playoffa kalmadan işi bitirmek lazım extra strese mahal vermemek gerek..bu arada paredes hayırlı olsun başarılar
Last edited by Juan Diaz : 30.Mayıs.2013 at 17:56
Teşekkürler. Sezon başında €5,75M filan bütçem vardı galiba, şuanda finansal durumumuz biraz kötü €-800B gibi bir bilançomuz var.
Teşekkürler, Bressan'a çok para verdiğimizi düşünüyorum, Paredes'le bu arayı kapatabiliriz.
Ne demek hocam, tamamdır![]()
Parades iyi olmuş.Maçlar Bolton maçı dışında güzel.