Sayfa 8 / 163 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Öğle saatlerinde Taksim'de olupta konuştuğum arkadaşlarımdan duyduğum ortak söz "Gördüklerin hiçbir şey". Ayıptır, yazıktır, günahtır.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

izmir'de akp binasını yakıyorlar-mış.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yalnız bu isyan iyice her şehre yayılırsa iş kötü boyutlara ulaşabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kurtuluş'ta herkes camlara çıkmış tencere tava birbirine vurup protesto ediyor.

Osmanbeyden hiltona gelemeden bomba yağmuruna tutulduk taksime bu yönden geçiş yok dikkatli olun!

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Sana mı soracağım söyleyeceğim şeyi diye cevap verebilirdim ama üslubum bu değil. Sanıyorum ki bir tanıdığınız polis ve buna alınmışsınız biraz. Neyse, orda vurgulamaya çalıştığım polisin normal davranmadığıydı. Futbol konusunda da aynı şekilde "kırıcı konuşurum bak" tarzı cevap verip, kestirip atmıştınız. Böyle bir konuda tartışmanın yeri ve zamanı değil ama bir daha benim postlarımı alıntılamazsanız sevinirim
    Bakın istediğinizi söyleyebilirsiniz heralde karışacak halim yok.Zaten durum vs ortada ama bugün farklı bir şey var emin ol.Tanıdığım bir değil çok polis var ama ben her olayda polisin bu kadar düşman olarak hedef alındığına kızıyorum(bugün hariç görüntülere yeni bakabiliyorum yapılanlar kabul edilemez)polis emir almadan adım atamaz atarsa adamı oyarlar öyle söyleyeyim.Bunların üstleri var yukarısı emir vermezse hiç bir şey yapamaz polis eli kolu bağlı.Ha bugün gördüğüm bazı görüntüler var gerçekten üzüldüm ve utandım.Ama sana şöyle söyleyeyim başka bir pislik var bu işte polisi bu kadar saldırtan polisin kendi değil yukarının emirleri.Ekleyeyim gerçekten tartışma çıkarma gibi bir amacım yok eğer kırdıysam özür dilerim ama kabahati olmayan kısmada dokunuyor laflarınız dikkat ederseniz çok mutlu olurum.İyi geceler dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

İzmir'de AKP binasının yakıldığı iddiaları var.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İzmir, Turkey !

AKP binası

Polis İstiklalı Almış diyorlar

ARKADAŞLAR DEMİROREN KARŞISINDAN SAKIN ÇIKMAYIN! UÇAN EV'İN ÖNÜNE POLİS GELMİŞ PUSUDALAR!

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Bakın istediğinizi söyleyebilirsiniz heralde karışacak halim yok.Zaten durum vs ortada ama bugün farklı bir şey var emin ol.Tanıdığım bir değil çok polis var ama ben her olayda polisin bu kadar düşman olarak hedef alındığına kızıyorum(bugün hariç görüntülere yeni bakabiliyorum yapılanlar kabul edilemez)polis emir almadan adım atamaz atarsa adamı oyarlar öyle söyleyeyim.Bunların üstleri var yukarısı emir vermezse hiç bir şey yapamaz polis eli kolu bağlı.Ha bugün gördüğüm bazı görüntüler var gerçekten üzüldüm ve utandım.Ama sana şöyle söyleyeyim başka bir pislik var bu işte polisi bu kadar saldırtan polisin kendi değil yukarının emirleri.Ekleyeyim gerçekten tartışma çıkarma gibi bir amacım yok eğer kırdıysam özür dilerim ama kabahati olmayan kısmada dokunuyor laflarınız dikkat ederseniz çok mutlu olurum.İyi geceler dilerim
    Estağfirullah da dediğim gibi daha önce de bu şekilde tartıştık ondan beni hedef alıyorsunuz falan sandım, kusuruma bakmayın siz de. Evet polis de emir kulu ancak videolardan gördüğünüz üzere yaralanan insana yardım edenlere bile su sıkabilecek seviyeye gelmişler benim takıldığım nokta buydu. Yoksa attığım ilk post'u incelerseniz bu durumda polisin olduğu kadar eylemcilerin de suçu olduğunu söylemiştim. Güzel şekilde slogan atıp, pankartları göstermek yerine taş vb bulduğu herşeyi polise ve araçlarına atmaya çalışmakla dayandığın anayasadaki protesto hakkını kötüye kullanmış oluyorsun. Velhasıl benim burada ana düşüncem olayları yatıştırmada polisin biraz daha dikkatli yaklaşmasıydı. Yoksa sadece polisler suçlu gibi bi ithamım yok yani böyle anlaşılmasın. İyi geceler size de

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ESKİŞEHİR !

Cevik Kuvvet esparka dogru gidiyor. Sivil polislerin ellerinde tahta / demir sopalar var

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

edit konuyu hallettik Silinirse sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

biber gazi stoklarini bir gecede eritti polis, yeni ihale acilir simdi. resimlerden bir tanesinde istiklal caddesi zemini gaz kovanlariyla ortulmus vaziyetteydi. ordaki halk gercekten iyi dayanmis o eziyete. internet ortaminda son dakika olarak haberler geciliyor olsa da televizyondan canli yayin yapan yok, misirda tahrirde olsa bunlar 24 saat canli verirlerdi ama.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Son durum : Eskişehir ayaklandı espark önü yıkılıyor .. Yollara barikat kuruluyor

Taksim , İstanbul, Turkey !

Nesil
    2007

http://www.guardian.co.uk/commentisf...rt-of-comments

Yabancı basında aç kurt gibi hemen basmış sıfatı; Türk Baharı!

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ANKARA 1 HAZİRAN SAAT 16:00 GÜVENPARK'TA BULUŞUYORUZ. Yayalım lütfen
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Harbiye Orduevi 8 tane gaz bombası isabet alıyor!Komutan:Tek bir gaz bombası daha atılırsa askerlerime VUR emri

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

@petrol
    kardeşim bu haber doğru mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

31 Mayıs twitter meydan muharebesi tarihte yerini alacaktır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ekşisözlük sizdede gidik mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ne kadar doğru bilemiyorum böyle şeyleri gördükçe paylaşıyorum..

''Eskisehir de de polis ates acti biber gazi ve mermilerle yarali var''

@Addolorato

Esrarengiz bir biçimde internetimiz gidip geliyor ne oluyor?

Devletin Polisi

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Ekşide sorun yok girilebiliyor. Her duyduğunuza da inanmayın arkadaşlar vur emri falan. Daha neler yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Harbiye Orduevi 8 tane gaz bombası isabet alıyor!Komutan:Tek bir gaz bombası daha atılırsa askerlerime VUR emri
    Kimi vuruyor asker?

Arkadaşlar nolur şu her gördüğünüzü buraya yazıp da milleti galeyana getirmeyin. Yazılanların %60'ı yalan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çarşı ve diğer taraftar grupları gezi parkındaymış.Kaynak çarşı twitter.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Börk View Post
    @petrol
    kardeşim bu haber doğru mu ?
    Haberin doğru olup olmadığı belli değil ancak bir kaç yer geçiyor...

Fakat söylediğim gibi askeriyenin poliste olsa kimseye karşı bir hoş görüsü olamaz. Çünkü orası askeri bir bölge. Oranın güvenliğini polis değil askerler sağlar. O sebeple askeriyenin mıntıkasına saldırdığınız takdirde askerin komutanın emrine bağlı olarak vurma yetkisi olur. Bu tamemiyle komutanın insiyatifinde. Polis oraya bomba atamaz. O karışıklıktan yararlanıp polis gibi askerede saldırabilir terörist... Bu gibi şeylerin yaşanmaması için kendi önlemini almak zorundadır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Ekşide sorun yok girilebiliyor. Her duyduğunuza da inanmayın arkadaşlar vur emri falan. Daha neler yani.
    Polis'le Asker'in arası fazlasıyla gergin..Anlatmama gerek yok biliyorsundur..

Şişli Cevahir Avm kapılarını halka açmıştır, lütfen ihtiyacı olanlara duyurulmasını sağlayalım..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yarın Allah nasip ederse bende gezi parkındayım. 10 yılın acısını çıkaracağız inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yarın bende oradayım
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    31 Mayıs twitter meydan muharebesi tarihte yerini alacaktır
    Baska sehirlerden suan Taksim'e gidemecegimize göre TT'de tutarak bunları dünyanın bu rezaleti görmesini saglamakta bir görevdir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Kimi vuruyor asker?

Arkadaşlar nolur şu her gördüğünüzü buraya yazıp da milleti galeyana getirmeyin. Yazılanların %60'ı yalan.
    Kardşeim 6-7 kişi aynı mesajları yazmış ben paylaşıyorum yani öyle tek duuyum değil.Burda 6-7 kişinin birib irini aynı anda görmesi mümkün değil.

Taksim , İstanbul , Turkey !

Taksim "İLK YARDIM HASTANESİ"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ANKARA 1 HAZİRAN SAAT 16:00 GÜVENPARK'TA BULUŞUYORUZ. Yayalım lütfen

Sayfa 8 / 163 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Mesaj Yetkileri