Bugün saat 19:00'da Çınar meydanındayız,tüm Denizli'li arkadaşlara duyrulur.
Bugün saat 19:00'da Çınar meydanındayız,tüm Denizli'li arkadaşlara duyrulur.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Kolay kolay durmaz bu... Bugün her yerde eylem var... Dahada büyüyebilir..
Yazık yemin ediyorum,yazık.Zarar gören yine halk oldu,yine halk olacak ona acıyorum ben.Bugün olaylar durmaz,bu olaylar bu hükümet gidene kadar durmaz,dün itibarı ile geri döndürülmesi çok zor olan bir direniş başladı.Araya bir de AKP yancıları girerse yandı gülüm keten helva,toparlayabilirsen topla.Artık birilerine Sibel Can'ın bir şarkısını dinlettirmenin zamanı geldi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
https://twitter.com/12numaraorg/stat...14386131537921
Gelinen durumu bu tweet açıklıyor.
SAMSUN 13:00 = CUMHURİYET MEYDANI
ATAKUM 18:00 = AMFİ TİYATRO
Samsun'daki arkadaşlar için.
Polisin kullandığı biber gazı göze takılan lensleri eritip, göz kaybına neden oluyor. Yürüyüşlerde olan vatandaşlar lenslerini kullanmasın...
16'da Ankara Güvenparkta'yız beyler... Biraz gaz yiyelim...
![]()
Last edited by SAİT71 : 01.Haziran.2013 at 11:41
Sanırsam bir önceki mesajlarınıza bakarak nasıl provoke edildğinizi anlayabilirsiniz.
[YOUTUBE="UHnv6tGmIGI"]Eyvallah[/YOUTUBE]
Duman şarkı yapmış.
hee provakasyon. yok pardon hatta polisi biz tahrik ettik. hep o oturdugu yerde kitap okuyup borek yiyen insanlar suclu.
Yok şu ölülerden, ezilenlerden, kan reval içinde kalanlardan, kafa tası parçalananlardan, kulağı kopanlardan, polisin pusu kurup bilmem kaç bin kişiyle saldırıya geçtiğinden, askerin polise karşı müdahele yapacağından, gerçek mermilerin kullanılığından bahsediyorum.
Dediğim gibi önceki sayfalara bir bakın sizde göreceksiniz. Tabi görmeyedebilirsiniz.
Gençler ben taksime gidiyorum. Haydi hakkınızı helal edin![]()
FM Gazetesi
Görecekler,hemde güzel günler görecekler,göreceğiz inşallah.
Akgençlik polisle bir olup göstericilere saldırıyor. Herhangi biri umarım karşı çıkar. Bunu yürekten diliyorum
ulke tarihinin en buyuk direnisinin yasandigi anlarda olusan bilgi kirliligine provakasyon gozuyle bakmaniz cok enteresan. hee sayet bu yazilari gorup de polise kontratak gibi bir durum soz konusu olsa provake edilmis olur insanlar ona lafim yok. ancak istediginiz gibi bir durum olmadi olmayacak , bu insanlar pasif direnisteler bilginize..
SON DAKİKA : Taksim'de Asker anons geçiyor eğer halka müdahale devam ederse, polise müdahale başlayacaktır..
Eğer böyle bire şey varsa ! Ben kayışı kopartırım Allah'ın Kulu tutamaz beni.Şunlara bak ya kendilerini bir şey zannediyorlar.
Halen olayı 2-3 Tane Ağaç zanneden kişiler varya.Twitter üzüründe 3 tane Topic acçılmış..
Hepsi aynı konuşma "AĞAÇ"
Hacı sen Star al Sabah al Ülke'de bir şey yolk.Olayı CHP örgütlemiştir.Nasılsa Reyhanlı'dada olnlar var.Nasılsa Diyarbakır mitingii yaptıran onlar.Naıslsa sokağa cıkıp halkın kat leden onlar.Nasılsı KIYAMET KOPSA AĞAÇLAR SÖKÜLÜCEK DİYEN ONLAR..
Hacı Herşey "PARA" için...Eğer sen bugun bunas sez cıkarmasan.Yarın hiç bir şeye ses cıkaramasın..
Kapalıyız Kimse Yok !
Turistler Bile Eylemde !
Last edited by petrol_fb12 : 01.Haziran.2013 at 13:10
Bugün daha kalabalıklaştı! En son boğaz köprüsü full'dü!
3 saat sonra internet kesiliyormuş!
edit:bizim burada tencere tava eylemi başladı.
Böyle bir resim de var.
https://twitter.com/SalihTahaGelir/s...879617/photo/1
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved