Polisin çekildiği konuşuluyor. Doğruluğu nedir bilmiyorum.
Polisin çekildiği konuşuluyor. Doğruluğu nedir bilmiyorum.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
TTNet Twitter ve Facebook'a ulaşımı kesmiş. Diğer sağlayıcılarda sorun yok şu an.
Screw you guys, I'm goin' home
Arkadaşlar sosyal medya sitelerine erişim bölge bölge engelleniyor diye haberler okudum. İşe yarar mı bilmiyorum ama Hotspot Shield programını indirin bir köşede bulunsun.
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
Twitter'a Ultrasurf kullanıp girebiliyorsam elbet bir ayar çekmişlerdir.İnternette sıkıntı olsa Ultrasurf'de çare olmazdı Twitter'ın açılmasına ancak şimdi açıldı ve çok hızlı bir Twitter'ım var,teşekkürler Ultrasurf.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Polis geri cekiliyormus. Degisen birsey olmayacak ki. Oraya her turlu AVM yapilacak.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Herkes Gezi Parkı'na giriyor.
Facebook'a ultrasurf kullanarak girebiliyorum şu an. Yazıklar olsun.
twitter.com ana makinesine bağlantı kesildi.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Çekildik park sizindir diyip insanları oraya toplayıp tekrar gaz atmak.durum bu.hala abartmayın diyenler bi kalkıp taksim e gidin.
Polis çekilirken saldirinca bakın her sey normal demek İcin yayına giren NTV taklaya geldi
samanyolu haber kalabalığın gezi parkına girişini gösterirken canlı canlı saldırıyı gösterdi, rtenin konuşmasına bağlandılar #direngeziparki
Polis geri cekiliyor derken pusuya yatmislar, tuzak kurmuslar. Su an Taksim meydani toz duman! #direngeziparki #ACAB
Polis çekildikten sonra meydanda toplanan vatandaşların üstüne biber gazı ve sis bombası atıyor! BU TALİMATLARI KİM VERİYOR???
polis atm'lere saldırıyor sucu eylemcilere atmaya calısıyor. "Polis çekilirken provokasyonlara izin vermeyin arkadaşlar. Dün Cihangir'de ATM'ye saldıran üç beş tanesini eylemciler engelledi."
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
polis çekilir gibi yapıp hala gazlıyor. millet meydanda toplandıkça yığınla gaz geliyor insanların üstüne. binlerce insana. ntv canlı yayına denk geldi olay kazara. şimdi beşiktaşa geçtiler hikayeden
Biraz erken konuşmuşum "zafer halkın" diyerek.
Adamlar bildiğin Metehan taktiği yaptı. Yine gazlıyorlar.
akp nin ordusu hainlikte terör örgütlerini bile geçti.
Kendi halkına düşman gibi bakıyorlar.
Last edited by Aydin : 01.Haziran.2013 at 17:14 Reason: sildim orayı mecburen
Erdoğan "ne Olursa Olsun Topcu Kışlası Yapılcak Kusura Bakmayın" ..
Resmen Tahrik Ediyor !
'ÇOĞUNLUĞUN AZINLIĞA DAYATMA YAPMASINI KABUL ETMEYİZ'
O meydanlara gelmeyen kaç kişi var biliyormusun Aileleri izin vermeyEn !
Benim gibi kaç kişi var sen biliyormusun.Savaş Çıkarmak niyetin başarıyorsun !
Twitter Gitti..
Last edited by petrol_fb12 : 01.Haziran.2013 at 17:24
Topçu kışlası tamamen saçmalıktan ibaret.
Diktatörün yaptığı açıklamaya bakın neymiş önceden topçu kışlası varmış o yüzden yapılacakmış mış miş.
Şimdi mantıklı düşünüldüğünde ayasofya önceden kiliseydi. Böyle bir mantıkla onun kiliseye çevrilmesi lazım. Hatta bir çok tarihi cami öyle.
Ben demiyorum kiliseye çevirilsin falan. Ama diktatörün yaptığı açıklamada biraz mantık ararsanız bu anlama geliyor.
Ciddi diyorum şaka falan değil. Başbakanın sorunları var öyle böyle değil. İnsan 1 dk önce söylediği şeyin tersini söylemesi normal değil. tv lerde yok diye olayları bilmiyor heralde. Başbakan çok farklı şeylerden bahsediyor , olaylarla alakası olmayan şeyler.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Şimdi olayı mitinge bağlayacak hükümet. "İnsanlar mitingini yaptılar , müdahale etmedik sonra da dağıldılar" olacak. Çevir gazı yanmasın hesabı ama yemezler. Bu insanların damarına basılırsa neler olabileceğini gördü herkes. Dün dedim bugün de yineliyorum , yarın seçim olsa bu adamlar yine seçilecek orası maalesef öyle ama en azından artık babasının tarlasını dürer gibi ülke yönetemeyecek bence..
Aslında buda bir taktik diye düşünüyorum ben.Kendilerine karşı olan insanları şu an meydanlara çekip sert müdahale ile yenik duruma düşürüp bir daha böyle bir olaya kalkışmamak içinde yapılıyor olabilir.Başbakan hala tahrik ediyor milleti çünkü.
Bunu Amerika yaptırmadı bunu Arap Baharı olmadı ..
Bunu Amerika yaptırsaydı Twitter Facebook acık kalırdı.
"UNUTMAYIN EN BÜYÜK PSİKOLOJİİK SAVAŞ ORDA" ..
HALK UYANDI ARTIK İSYAN EDİYOR !
TWİTTER IP DEĞİŞTİRMEM RAĞMEN AĞIR İŞLİYOR.NASIL KESMİŞLERSE ARTIK.
Adam alkol düzenlemesini kendi lehine çevirebilmek için çok değil üç beş gün önce "yabancı ülkelerde de durum böyle, örnek alın biraz" diye nasihat etmeyi biliyordu ama dünkü vahşetle ilgili haber yapan yabancı kanallara şimdi "onlar kendilerine baksınlar" diyor.
Ben ömrümde bu kadar yanar döner bir adam görmedim , göreceğimi de sanmıyorum. Bir öyle bir böylelikte sınır yok. Yorumsuz.
http://www.youtube.com/watch?v=elTHR...ature=youtu.be
bunlar hep ayran adam dalga geçiyor resmen halkla
İlk başladığı gibi parkta çadırlar kurulmalı, nöbetler tutulmalı . Polis çekildi diye herkes evine dönmemeli..
Futbolcu Bilgileri
Daha hiç bişey etmedi. Twitter'a girebilenler yazsınlar. Direniş devam etmeli.
Futbolcu Bilgileri
Boğaz köprüsü http://s1.directupload.net/images/130601/tcymp92f.swf
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Türk halkının polisi var , iktidarın uşağı polis var. FARK VAR !
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
zurih
londra
![]()