Football is simple,but Football Manager is not
Beşiktaş fena karışmış durumda..
Diktatör yine konuşmuş. 51'in dediği olacakta geriye kalan 49 umrumuzda değil demekte nedir ? Nasıl bir demokrasidir bu ? Emperyalist, rantçı, peşkeşçi köpekler.."Ama kimse kusura bakmasın. Bir avuç kaymak tabakanın, bir avuç sesi gür çıkan kitlenin bu millete, bu ülkeye dayatma yapmasına da müsade etmeyiz. Azınlığın çoğunluğa hükmetmesini müsade etmeyiz. Bu ülkede artık çetelerin dediği olmuyor. Bu ülkede artık kaymak tabakanın, güçlünün, sesi gür çıkanın dediği olmuyor. Bu ülkeyi artık bir kısım medya yönetmiyor. Milletin dediği olur. Milletin tercihi baş tacı edilir. Milletin arzu ve istekleri yerine getirilir. Taksim'de Gezi Parkı'ndaki eylemin artık bitirilmesini, polisimize, esnafa, oradaki masum ziyaretçilere yönelik şiddetin derhal son bulmasını istiyoruz.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bugün olay yerinde olduğum için bakanların falan yaptığı hiç bir açıklamadan haberim yok. Birisi neler olduğunu özet geçebilir mi?
FM Gazetesi
Bunlar tamami ile gaz verme cabalari bu ulkelerin.
Ingilterede kalan birisi olarak diyorum, yillarca sehitler verdik, Pkk ile savastik. Apoyu aldik, Israille sozlu duellolar oldu. Hepsi yanda duran kucuk haberler oldu. Niye bu olayi bukadar yukari tasidilar gayet acik.
Orta doguda parcalanan ulkelerin bir parcasi yapmak istiyorlar bizi.
Abi şu yazıyı dikkatli okusuna..
MISIR,LİBYA,TUNUS OLAYLARIN HİÇ BİRİNDE "TWİTTER,FACEBOOK KAPATILMADI.ELEKTİRİK KESİLMEDİ.SİNYAL KIRICI ATILMADI"
Çünkü onlar HALK DEĞİL AJANDI.
Burda "TWİTTER KAPANDI,FACEBOOK KAPANDI,SİNYAL KIRICALAR YERLEŞTİRİYORLAR,TVLERDE TIK YOK,HERŞEY "CHP" YAPMIŞ GİBİ GÖSTERİYORLAR"
"BUNU HALK YAPTI.ONDAN NE YAPICAKLARINI ŞAŞIYORLAR.HALKI KÖTÜ UYANDIRDILAR BUNDAN SONRA UYUMAZ."
ne kadar ironi değil mi "SENİN ÜLKENDE BOMBALAR PATLIYOR.SEN İLK ÖNCE AMERİKA'YA GİDİYORSUN.SONRA REYHANLIYA GİDİYORSUN"
Toplarntı yapıyorsun "AMERİKAN BASINI SENİ TAKMADAN,AMERİKADA TELE KULAK OLAYINI SORUYOR"..
Eline ayağına yüreğine emeğine sağlık Görkemim.
Beşiktaş İnönü Stadı yanında polis aracı yan yatırılıp, yakıldı. Olaylar büyüyor. Herkes dikkatli olsun.
Halk amactan sapma yasamiyormu ?
Parka cadir kurulsa eylem oyle devam etse isleri bukadar buyicekmiydiki.
Bu ise gercekten gonul verenler ve vermiyenler karismis. Maksat sadece eylem oldu, bir amac yok.
Halk uyandi diyorsunda, iktidari destekleyenlerde uyandiginda ne olacak. Yine HALK karsi karsiya gelecek. O aralarada cirit atan partililerin hangisi meydanda kalacak ? hepsi koselerine cekilecek.
Evet dedigin dogru halk cogunlukta ama ajanda var aralarinda. Turkiyede ajanlar Ankarada meclistede oturuyor.
Amaçtan sapmış diyenler için söylüyorum bunu;
bugün oradaydım ve polisin davranışını bizzat gördüm. Biz taksim gezi parkına girdik ve kutluyorduk, birden içeriye gaz bombaları attılar. Milleti dağıttılar oradan. Kimse insanları yargılamasın yaptıkları şeylerden ötürü. Herkes hakedene hakettiği şekilde davranıyor. Önce bir gidin görün o atmosferi, buradan klavye başında konuşmaya benzemiyor. O tazyikli suyu, biber gazını defalarca yiyin bakalım psikolojiniz ne oluyor.
FM Gazetesi
Erdoğan ""100 bin topladığınız yerde 1 milyon toplarım"
Sen o 1 mİlyonu topla 100 Bin dediğin 10 Milyon olur sen hiç merak etme ..Ne kadar TAHRİK YA !
Orda bir takım kişiler direniş yapmış."HAKLI VEYA HAKSIZ"..."DOĞRU VEYA YANLIŞ"
Sen hiç bir şey demeden,uyarmadan,Sabah uyuyanların üstüne biber gazı sıkıyorsun ? Bumu Devlet olmak bumu polis olmak ? ..
Halk amactan sapma yasamiyormu ? Demişsin ..
Halkın Amacı 2 tane ağaç değil halkın amacı "ARTIK DAYATMADAN" bıktı Halk.İstemiyor diktör rejimlerini ben ne dersem o denmesini.Halkın tepki gösterdiğin konu o zaten.Hala Hükümet yanlıların diyim yada fanatiklerin mi diyim.Yada Başbakan'ı destekliyenler mi diyim hepsi tuturmuş bir şey "2 TANE AĞAÇ".
Abi ben bunu bilir bunu söylerim.Eğer başbakan o kadar yürekli olsaydı.Ülke bu durumda olmazdı.Kendi yandaşlarını ona karşı Muhalafet yapanların üstüne salıcak kadar.
Beşiktaş'a yardım lazımmıs arkadaslar. Coluk cocuk demeden saldırıyormus polisler.
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Mısır ve Libya olaylarında Twitter ve Facebook'un kapatıldığını veya engellendiğini bizzat biliyorum.
Eylemlerin dün akşama kadar amacı sabitti ve şahsen benim de desteğim vardı bu duruma. Lakin bugün olayın içine partilerin girmesiyle beraber amacını değiştirmiş ve bir miting havasına büründü bugünkü olaylar.
Arkadaşlar hepimiz genciz, bununla birlikte Türklükten gelen çabuk galeyana gelme olayı da olunca kalp kırmak çok daha kolay oluyor. Konuşurken biraz daha düşünüp tartarak konuşun karşınızdaki ile. Sağduyulu olun. Haklıyken haksız duruma düşmeyin, düşürene engel olun.
Karşıt iki taraf da birbirine kin kusuyor. İki taraf da kendini haklı, diğerinden çok daha akıllı görüyor. Ne mutlu şu durumda tarafsız kalmış ve herhangi bir maske takmadan halkın ve kendinin iyiliğini isteyene.
ANKARA'da durumlar fena.
Futbolcu Bilgileri
Yahu hangi parti nerde hani göstersene ? Olmayan, uydurulan seylerle gelmeyin buraya. Benim de korkum miting gibi bir seye dönüsmesiydi fakat böyle bir şey olmadı. Su an Beşiktaş semtine saldırıyor polisler. Çarşı grubu semti savunuyor. Partiler falan yok. Tamamen protesto hakkını kullanan, prostestoyu destekleyen masumlara karşı bir savaş var. Ankara'da da keza durum öyle.
![]()
Futbolcu Bilgileri
Arkadaşlar Mustafa Kemal'in Bursa Nutkunda belirttiği , Deniz Gezmiş'in Savunmasında söylediği ; "Ulusun zulme karşı direnme hakkı" tam olarak ne oluyor anayasal hakkımız mı?
Yabancı milletlerin "halkları" destek veriyor bu oluşuma beyler. Devlet büyüklerinin yaptıkları yorumlar en fazla kaygılanıyoruz" tarzı yorumlar oldu lu zamana kadar.
Bu olayın arap baharından farkı var. Arap baharı tamamen emperyalist ülkelerin devlet adamları tarafından desteklenen bir olaydı. Yani ülkenin iç işleri hakkında devlet başkanlarının "kendi çıkarları" doğrultusunda yorumları oluyordu.
Bu olaydan sonra hiçbir yabancı devlet başkanı "tayyip bu olayı durdurmalı" tarzı şeyler duydunuz mu? Duyamazsınız. Çünkü zaten amerika'nın kuklası olduğumuz belli. Amerika tarzı "müttefik" olduğumuz ülkelerden hiç duydunuz mu iktidarı kınayan bir mesaj? Halbuki arap baharında, olaylar hangi ülkede olduysa, o ülke başkanına direk sesleniyordu bu emperyalist devletlerin başkanları.
Olayları iyi ayırt etmek lazım. Bu bir halk ayaklanmasıdır ve diğer ülkelerin halklarından destek görüyor.
Hatırlatırım, bir zamanlar arap baharı olduğunda tayyip, o ülkelerin başkanlarına seslenip "şiddeti durdurun, zulmü durdurun" türevi obama'nın kopyası mesajlar veriyordu.
Arap baharı ama bu Türk baharı denilen olaylar arasında büyük fark var.
Beşiktaş'ta bir polis aracı yakılmış.
![]()
Partilerin falan girdiği yok. Klavye başından baştansavma yorumlar yapmayın.
FM Gazetesi
kimse polise saldirmadi taksimden vapura binmek icin besiktasa indik gaz basladi kimse ne oldugunu anlamadıTürk yandaş televizyonlarını yuhalıyorum!!!
Güya konuyu haber yaptılar "zorla"..
Güya konu sadece "5 ağaç" ))
Güya sadece ...
MANİPÜLASYON!!TAKSİM'DEN ÇEKİLEN POLİSLER BEŞİKTAŞ'TA GELİŞİGÜZEL BİR ŞEKİLDE HALKA SALDIRIYOR. Yaşlılar, çocuklar, hamileler zarar görüyor bu saldırıdan. Beşiktaş'ta cok sert müdahaleler var. Direniyor insanlar. !Gamada katliam yapildi. KATLİAM!!! lutfen herkes duysun. Ben o cehennemdeydim. Polis insanlari oraya sıkıstırdı ve katliam yapti.
Futbolcu Bilgileri
Olayları izlemediğini varsayıyorum.
Kadıköy mitinginin iptal olup full dolu vapurlarla beşiktaşa ardından taksime yürüyenler. Bilumum elinde tarafı olduğu siyasi parti bayrağını alanlar. Bunlar gökten zembille inmedi. Sen bana resim koyabiliyosun cevap olarak, ben koyamıyorum çünkü bizzat canlı yayında izledim. Hatta Onur da katılan parti bayraklarını bile sayabildi tek tek DHA yayınlarından.
Beşiktaş'tan değil Taksimden bahsediyorum bu arada.
Biri bitiyor biri başlıyor canına yandığımın ülkesinde. PKK duruldu derken yavaş yavaş üniversiteler karışmaya başladı. En sonunda bu olay patlak verdi. Yabancı basın da aç kurtlar gibi atıldı, oh mis. PKK onlarca askerimizi şehit ederken haber yapmayan kanallar, bizi düşünür olmuş; gözlerim yaşardı!
Ayrıca polislerimizden işgal kuvvetleri gibi bahsetmezseniz daha çok mutlu olacağım. O adamlar biziz. Öyle bir durum var ki sanki işgal kuvvetlerini ülkeden kovuyoruz. Bu kafayla gidersek oooo sonumuzun kimlere benzeyeceği belli. İşler daha da büyümeden bir şeyler yapılmalı artık. Son güzel bir yere gitmiyor. Ne istiyor bu eylemciler şimdi? Seçim mi, seçim yapılsın daha ne. Yeter ki dursun şu saçma kavga.