1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    @nannar

Zaten biz gidip kendi kendimize olay çıkartıyoruz emin ol. Polisler orada çiçek topluyor ve kokluyorlar, biz onlara taş atıyoruz. Emin ol böyle.

Evet, polis halktan biri değil şu anda. Şu anda padişahın askerleri onlar. Halktan falan değiller. Evet Yunan ve Fransız vatandaşı onlar. Ben bize o şekilde davranan insanları kendi vatandaşım olarak görmüyorum.

Önce bi gidip o ortamı solu. Evinde rahat rahat konuşmak kolay.

Bunca toplanan insan sadece tek bir amaç uğruna orada. Ne partisini savunuyor bu adamlar ne de başka bir şey.
    editttttttt
    Last edited by KaRaBükLü KraL : 02.Haziran.2013 at 01:36

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Sen nasıl ki Beşiktaş'ta 2-3 herif pankart Real Madrid bayrağı açtığında ''efendim Beşiktaş'a yıkamazsınız 2 kişinin yaptığını '' diyosan o zaman 1 polisin yaptığını 252.000 emniyet personeline sıvayamazsın.İşin düştümü koşmayı biliyosun polise ne şimdi bu öfken cop mu yedin yoksa gaz mı ?
    Taksimdeki, Beşiktaş'taki, Ankaradaki, Antalyadaki vs her yerdeki olaylarda o bombaları ve sert müdahaleleri yapan sadece 3 belirli kişi var evet haklısın. O 3 polis tüm ülkeyi ayağa kaldırdı

Yani verdiğin örnekte örnek olsa gam yemeyeceğim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Taksimdeki, Beşiktaş'taki, Ankaradaki, Antalyadaki vs her yerdeki olaylarda o bombaları ve sert müdahaleleri yapan sadece 3 belirli kişi var evet haklısın. O 3 polis tüm ülkeyi ayağa kaldırdı

Yani verdiğin örnekte örnek olsa gam yemeyeceğim.
    Doğru örnek ama işine gelmiyo 3ün 5in lafını yaparak işi dolaştırıyorsun.Adam 5 gündür evine gitmiyor sen neleri söylüyosun burda.Sen insansın da o adam robot mu sen gece uyudun belki ama o adamlar kaç saattir uykusuz.YUNAN polisi ama bizim halkımız için görevinin başında o adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Doğru örnek ama işine gelmiyo 3ün 5in lafını yaparak işi dolaştırıyorsun.Adam 5 gündür evine gitmiyor sen neleri söylüyosun burda.Sen insansın da o adam robot mu sen gece uyudun belki ama o adamlar kaç saattir uykusuz.YUNAN polisi ama bizim halkımız için görevinin başında o adam.
    Sen benimle kafamı yapıyorsun? Ne kadar polis varsa hepsi sert müdahalelerde bulunuyor. Cesaretin varsa kalk git meydanlara. Ne, neymiş bir gör önce. Buradan konuşmakla olmuyor bu işler. Gidip gör önce bi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Sen benimle kafamı yapıyorsun? Ne kadar polis varsa hepsi sert müdahalelerde bulunuyor. Cesaretin varsa kalk git meydanlara. Ne, neymiş bir gör önce. Buradan konuşmakla olmuyor bu işler. Gidip gör önce bi.
    Ha bir eyleme katıldım diye herşeyi seni biliyon yani.Polis kendine tuğla,molotof,bıçak atan adama çiçek verecek galiba.Ağır hümanistsin böyle düşünüyorsan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ha bir eyleme katıldım diye herşeyi seni biliyon yani.Polis kendine tuğla,molotof,bıçak atan adama çiçek verecek galiba.Ağır hümanistsin böyle düşünüyorsan.
    Yahu ne taşı tuğlası ne molotofu ne anlatıyorsun sen ?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Yahu ne taşı tuğlası ne molotofu ne anlatıyorsun sen ?
    Canım kardeşim görüntüleri çıktı FOX'ta belge var yani.Bulabilirsen bak tuğla attıklarına falan bu akşamın

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

http://www.beyazgazete.com/video/web...ar-411214.html

http://www.youtube.com/watch?v=f8olsqQZ_CM

Anlatmak istediğimi hala anlayamayan arkadaşlar iki videoyu da izlesinler. karşıt iki görüşün kendisini haklı göstermek için yayınladığı videolar bunlar. Tüm ulusal kanallarda bu tarz videolar mı görmek istiyorsunuz ? Şunu söylemeye çalışıyorum ama siz hala bana sanki karşı görüşünüzdeymişim gibi yorum yazıyorsunuz;

"BİRİLERİ BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Bunu yapanlar Türkiye'yi seven insanlar değil.Bundan eminiz...Gerisini tam olarak bilemeyiz...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by nannar View Post

Anlatmak istediğimi hala anlayamayan arkadaşlar iki videoyu da izlesinler. karşıt iki görüşün kendisini haklı göstermek için yayınladığı videolar bunlar. Tüm ulusal kanallarda bu tarz videolar mı görmek istiyorsunuz ? Şunu söylemeye çalışıyorum ama siz hala bana sanki karşı görüşünüzdeymişim gibi yorum yazıyorsunuz;

Bunu yapanlar Türkiye'yi seven insanlar değil.Bundan eminiz...Gerisini tam olarak bilemeyiz...
    ilk videodaki polise saldıranlar da ikinci videodaki halka saldıranlar da bizden mi şimdi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ilk videodaki polise saldıranlar da ikinci videodaki halka saldıranlar da bizden mi şimdi ?
    http://webtv.hurriyet.com.tr/2/50032...aya-cikti.aspx

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

o zaman benim dediğime geliniyor değil mi anıl? olayda provakatörler var.halkı da polisi de geren bir grup var.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Eğitimciliğimize kadar dil uzatan kardeşlerim; bu 2 videodakilerin hangileri bizden şimdi? Ya da hangileri suçlu?hangileri suçsuz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğitimciliğimize kadar dil uzatan kardeşlerim; bu 2 videodakilerin hangileri bizden şimdi? Ya da hangileri suçlu?hangileri suçsuz?
    Neden olayı saptırıyorsun ki? Konu bu değil ki? Medya zaten kaypak medya. Yandaş medya. Herkes kendi görüşünü gösteriyor ve ön plana çıkartıyor. Ama biz gidenler olarak birincil olarak neyin ne olduğunu çok iyi görüyoruz. Ama sen gitmemişsen bence konuşmaya ve bir yargıya varmaya pek de hakkın yok gibi bence. İstanbul'da yaşıyorsan mesela bi çık git şimdi. Ya da yarın. Bi gözlem yap bakalım ne neymiş?
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Neden olayı saptırıyorsun ki? Konu bu değil ki? Medya zaten kaypak medya. Yandaş medya. Herkes kendi görüşünü gösteriyor ve ön plana çıkartıyor. Ama biz gidenler olarak birincil olarak neyin ne olduğunu çok iyi görüyoruz. Ama sen gitmemişsen bence konuşmaya ve bir yargıya varmaya pek de hakkın yok gibi bence. İstanbul'da yaşıyorsan mesela bi çık git şimdi. Ya da yarın. Bi gözlem yap bakalım ne neymiş?
    Tamam görkem kardeşim.siz haklısınız. polis AKP'li, meydanlara dökülen halkın hepsi iyi niyetli ortada hiçir provakatör yok. o zaman ben yarın yaşadığım ilçenin akp ilçe binasına bomba koyarak iç savaşı başlatayım da hepimiz rahatlayalım.Bu arada ısrarla söylüyorum,yarın seçim olsa oyumu akp'ye vermem akp yandaşı olduğumu zannedenler vardır belki...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen nasıl ki Beşiktaş'ta 2-3 herif pankart Real Madrid bayrağı açtığında ''efendim Beşiktaş'a yıkamazsınız 2 kişinin yaptığını '' diyosan o zaman 1 polisin yaptığını 252.000 emniyet personeline sıvayamazsın.İşin düştümü koşmayı biliyosun polise ne şimdi bu öfken cop mu yedin yoksa gaz mı ?
    Gel çık Beşiktaş'a göre bakalım bir tane polis mi yapıyor yoksa hepsi hep birlikte mi yapıyorlar bu eylemleri ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Question

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Gel çık Beşiktaş'a göre bakalım bir tane polis mi yapıyor yoksa hepsi hep birlikte mi yapıyorlar bu eylemleri ?
    edittttttt
    Last edited by KaRaBükLü KraL : 02.Haziran.2013 at 01:37 Reason: yanlış bilgi almışım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tabi polislerin canı sıkıldı ya adam döveriz gaz atarız diye çıktılar oraya.Polise molotof atan var terörist mi bunlar molotof ne.Teröristlerin yaptığından ne farkı kaldı bu direnenlerin(!)
    Ne molotofu nerden cıkarıyorsun böyle şeyleri ? Nerden duyduysan yanlış duymuşsun. Polis geri çekiliyoruz dedi sonra Beşiktaş'taki insanlara saldırdı bir anda. Molotof falan yok. Polislerin canlarının sıkılmasına gerek yok hükümet vurun diyor onlar da vuruyor. Halkın değil iktidarın polisi bunlar. Kendi vatandaşına vuruyor bu polisler. Demokrasi istedikleri için. Bak bakayım molotof mu atıyor bu insanlar. Yaşlı teyzeler, benim sınıf arkadaslarım, yaşlısı, genci hep molotof atıyor değil mi ?

http://www.ustream.tv/channel/halktvcanli
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ne molotofu nerden cıkarıyorsun böyle şeyleri ? Nerden duyduysan yanlış duymuşsun. Polis geri çekiliyoruz dedi sonra Beşiktaş'taki insanlara saldırdı bir anda. Molotof falan yok. Polislerin canlarının sıkılmasına gerek yok hükümet vurun diyor onlar da vuruyor. Halkın değil iktidarın polisi bunlar. Kendi vatandaşına vuruyor bu polisler. Demokrasi istedikleri için. Bak bakayım molotof mu atıyor bu insanlar. Yaşlı teyzeler, benim sınıf arkadaslarım, yaşlısı, genci hep molotof atıyor değil mi ?

http://www.ustream.tv/channel/halktvcanli
    FOX Haber söyledi twitterdan daha sağlam kaynak galiba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FOX Haber söyledi twitterdan daha sağlam kaynak galiba ?
    Hahaha twitterdan daha saglam değil fox haber bunu bile bilmiyorsun. Kendi söylediginin ne oldugunun farkında degilsin. Twitterda her haberin resmi var ki insanlar yazıyor bunları canlı olarak öyle uydurma denetim kurullarından, dandik medya kuruluslarından gecmiyor. 1. elden haber. Net haber. Direk haber. Molotof falan oldugu yok. Tamamen satılmış medyanın direnişçileri karalamak için yaptıkları şeyler bunlar. Sizlerde bunlara inanıyorsunuz. İnanmayın. BİZ'i bölmek istiyorlar hala. Çünkü BİZ oldugumuz zaman neler yapabilecegimiz gördüler dün, bugün.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hahaha twitterdan daha saglam değil fox haber bunu bile bilmiyorsun. Kendi söylediginin ne oldugunun farkında degilsin. Twitterda her haberin resmi var ki insanlar yazıyor bunları canlı olarak öyle uydurma denetim kurullarından, dandik medya kuruluslarından gecmiyor. 1. elden haber. Net haber. Direk haber. Molotof falan oldugu yok. Tamamen satılmış medyanın direnişçileri karalamak için yaptıkları şeyler bunlar. Sizlerde bunlara inanıyorsunuz. İnanmayın. BİZ'i bölmek istiyorlar hala. Çünkü BİZ oldugumuz zaman neler yapabilecegimiz gördüler dün, bugün.
    E canım benim madem biliyosun bölmeye çalıştıklarını bari karşındakine saygı duy demi.Asker polise saldıracak gibisinden haberlerde yazıldı.Ben yanılıyorsam eğer o haber yalansa bir benim dediklerime atlama.Özellikle beni hedef aldığını düşünmeye başlıyorum.Başka yalan haberlere de yaz da bu haber yalan bizi bölecekler diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tabi polislerin canı sıkıldı ya adam döveriz gaz atarız diye çıktılar oraya.Polise molotof atan var terörist mi bunlar molotof ne.Teröristlerin yaptığından ne farkı kaldı bu direnenlerin(!)
    Şimdi anladım şu mesajını görünce ne kadar uydurma konuştuğunu. Sana şu saatten sonra cevabım yok.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Şimdi anladım şu mesajını görünce ne kadar uydurma konuştuğunu. Sana şu saatten sonra cevabım yok.
    Sen karşındaki insanla nasıl konuşman gerektiğini öğren,kendin dışında da başkalarının olduğunu onlarında fikirleri olduğunu kavra bana cevap yazmasan da olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen karşındaki insanla nasıl konuşman gerektiğini öğren,kendin dışında da başkalarının olduğunu onlarında fikirleri olduğunu kavra bana cevap yazmasan da olur.
    Şu bir gerçek ki nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim. Her bir yazında zaten ne kadar bilgisiz şekilde ve bihaber şekilde yorum yazdığını ne yazık ki gülümseyerek okuyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Çık sokağa da gör polislerin neler yaptığın. Gördüklerini de algılayamıyor musun ? Bu polisler kadın, çocuk, erkek, genç, yaşlı demeden insanlara doğru gaz bombası sıkıyorlar. Mermi sıkıyorlar. Bütün resimleri paylaştım burada önceki sayfalarda gir bak. Polislerin ne yaptıklarını bakta gör. BAK !
    Şu bir gerçek ki nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim. Her bir yazında zaten ne kadar bilgisiz şekilde ve bihaber şekilde yorum yazdığını ne yazık ki gülümseyerek okuyorum.
    @Ralf
    Bana akıl verme o zaman.İşine bak benim mesajımı görme.

@Nocna
    Ben sen gibi bakacağıma bakmam daha iyi.İngiltere Fransa gibi yerlerde aynısı çokça oldu bu sadece Türkiye'de olmuyor sadece Türk polisi yapmıyor.Herkes kuyruğuna basılınca böyle yapıyor zaten.Tamam hadi polis kötü sen haklısın git parkına aç kitap oku.

Mesaj Yetkileri