Sayfa 23 / 163 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Sizin isteğiniz bu yaşanan tüm olayların TV'lerin hepsinden canlı yayınlanması mı yoksa yarın erken seçim kararının çıkması mı?

Şahsen benim isteğim 2 yıldır olduğu gibi aynı; yarın erken seçim olması. Bazı kardeşlerim beni yanlış algılıyor. Yarın seçim olsa oy vereceğim parti kesinlikle AKPolmayacak. Fakat benim sizlere anlatmak istediğim şeyleri siz farklı yönlerden algılıyorsunuz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fikirler değerlendirilmeli
    Ama iki gündür kendi gibi düşünmeyenler aşağılanıyor
    Bu yüzden kaybetmeye mahkum bu düşünce yapısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Konu gezi parkindan siyaset meydanina gitmeye basladi. Geceye kalmaz hakaretlerde baslar.

Is iyice siyasilesmeden bence biraz bu konudan uzaklassak (kilitlesek), hem nette hem gercekte. Hadi iyi geceler beyler
    Neden hakaret olsun ki? Siyaset konuşuluyor, elbette gerginlik olacak. Ayrıca şöyle tarihi bir ana tanıklık ediyorken bunları forumda konuşamayacaksak kapansın bu forum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzon'dan "Eylem nasıl yapılır?"

Yaklaşık 25.000 insan, binlerce Türk bayrağı, 0 polis, 0 biber gazı, 0 parti bayrağı...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    @nannar

Zaten biz gidip kendi kendimize olay çıkartıyoruz emin ol. Polisler orada çiçek topluyor ve kokluyorlar, biz onlara taş atıyoruz. Emin ol böyle.

Evet, polis halktan biri değil şu anda. Şu anda padişahın askerleri onlar. Halktan falan değiller. Evet Yunan ve Fransız vatandaşı onlar. Ben bize o şekilde davranan insanları kendi vatandaşım olarak görmüyorum.

Önce bi gidip o ortamı solu. Evinde rahat rahat konuşmak kolay.

Bunca toplanan insan sadece tek bir amaç uğruna orada. Ne partisini savunuyor bu adamlar ne de başka bir şey.
    editttttttt
    Last edited by KaRaBükLü KraL : 02.Haziran.2013 at 01:36

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Neden hakaret olsun ki? Siyaset konuşuluyor, elbette gerginlik olacak. Ayrıca şöyle tarihi bir ana tanıklık ediyorken bunları forumda konuşamayacaksak kapansın bu forum.
    Bu yasananlarda tarihe gomulur

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Bakın adanada yaşayan biri olarak olaylara şahit oldum başta herkes sakince yürüyordu sonra 1-2 grup çelik kuvvete laf atmış üzerlerine yürümüşler bundan sonra adana kıyamet yerine döndü zaten şu anda hala devam ediyor gülbahçesinin orda ağaçlar kesilmesin diye yürüyenler ağaçları yakıyor traji komik bir durum böyle saçmalayanlara sinir oluyorum haklıyken haksız duruma düşünülüyor bunlar yapılarak

amaç tepki koymaktı oradaki esnafın hayatlarını mahvetmek değil
    Başbakan'ın acıklamalarını duydun mu ?

Milleti Çileden Çıkardı.

Böyle Şeyleri Cok İyi Yapıyor.

Sözün Bittiği Yer.Polis AKPARTİ ilçe teşkilatını koruyor.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Trabzon'dan "Eylem nasıl yapılır?"

Yaklaşık 25.000 insan, binlerce Türk bayrağı, 0 polis, 0 biber gazı, 0 parti bayrağı...

Budur abi ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Açıkçası bir eğitimcinin böyle bir görüşte olmasına utanıyorum ben. Bir başka arkadaş daha var mesela yazan, onu artık kendi adıma kaale almıyorum ama senin gibi bir eğitimcinin bu şekilde söylemleri.. Gerçekten yazık. Geleceğe yazık.
    Herkes senin gibi mi düşünecek
    Peki ya senin görüşün yanlış karşının görüşü doğru ise

Kişi bilmediği şeyin düşmanıdr diyor hz ali
    Tamda bu düşünce yapısı için söylenmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Sen nasıl ki Beşiktaş'ta 2-3 herif pankart Real Madrid bayrağı açtığında ''efendim Beşiktaş'a yıkamazsınız 2 kişinin yaptığını '' diyosan o zaman 1 polisin yaptığını 252.000 emniyet personeline sıvayamazsın.İşin düştümü koşmayı biliyosun polise ne şimdi bu öfken cop mu yedin yoksa gaz mı ?
    Taksimdeki, Beşiktaş'taki, Ankaradaki, Antalyadaki vs her yerdeki olaylarda o bombaları ve sert müdahaleleri yapan sadece 3 belirli kişi var evet haklısın. O 3 polis tüm ülkeyi ayağa kaldırdı

Yani verdiğin örnekte örnek olsa gam yemeyeceğim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Herkes senin gibi mi düşünecek
    Peki ya senin görüşün yanlış karşının görüşü doğru ise

Kişi bilmediği şeyin düşmanıdr diyor hz ali
    Tamda bu düşünce yapısı için söylenmiş
    Çok doğru söylüyorsun Hıhı evet.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Başbakan'ın acıklamalarını duydun mu ?

Milleti Çileden Çıkardı.

Böyle Şeyleri Cok İyi Yapıyor.
    durmadım ben de dışardaydım okudum gereksiz konuşmuş sadece özür dileyip polisler geri çekilecek dense olurmuş tabi sert çıkmasında Chp'nin miting olayı ve sahiplenmesi de olmuş olabilir

Son olarak bu sivil bir direniş ve mücadele siyaset karışmamalı bu bir partiyi destekleyenlerin değil Halkın olayıdır

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    hocam ortadoguyla bir tutma turkiyeyi, onlar baska biz baskayiz. tamam aptal yuzdemiz biraz fazla ama onlar kadar degil neyse ki. meydanlarda olanlar hos degil belki ama arka planda donen seyler daha igrenc, bundan emin olabilirsin. keske akil yoluyla bir cozum bulunabilse ama erk oyle bir ellerine gecti ki halk bicare, benim dusuncem de umarim sonunun kotu olmamasi yonunde ama hukumet de biraz kulak versin. su olaylar basladigindan beri kulaklari tikali adamlarin. hala agactan bahsediyor adam konferansta.
    aytaç kardeşim zaten yaşananlardan sonra bu iş böyle kalmaz. umarım büyümeden başka bir çözüm bulunur.mesela erken seçim

Açıkçası bir eğitimcinin böyle bir görüşte olmasına utanıyorum ben. Bir başka arkadaş daha var mesela yazan, onu artık kendi adıma kaale almıyorum ama senin gibi bir eğitimcinin bu şekilde söylemleri.. Gerçekten yazık. Geleceğe yazık.
    Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Arkadaşım neden anlamak istemiyorsun? Neyin peşindesin sen? Bugün ülkede F.Bahçelisi, G.Saraylısı, Beşiktaşlısı, Türkü, Kürdü, Arapı, Çerkezi, Alevisi, Sünnisi; kısaca tüm Türkiye kenetlenmiş, birleşmiş, bütünleşmiş. Birbirimizi kesmiyoruz, aksine tek yumruk olup o koltuktan inmesi gerekenlere gereken direnişi gösteriyoruz elimizden geldiğince. Polisle halkı karşı karşıya getirenler suçsuz da, bizler hak aradığımız ve susmadığımız için mi suçlu oluyoruz? Ülkeyi bu hale getirenlerin, bu olayların olmasına sebep olanların lafı geçmiyor da, halka laf ediyorsun. Şaka mısın nesin yahu?
    Arkadaşlar sizler şahsi olarak bu ülkenin yararına ne yaptınız Allah aşkına ? bir de insanların mesleklerine bakarak "bir de .... olacaksın" söylemlerinden vazgeçin artık yahu bu ülkenin tuvalet bekçisi de ,serserisi de,öğretmeni de ,inşaat amelesi de bu ülke uğrunda çalışır ve ülkenin menfaatlerini düşünür... sadece kendinize vazife çıkarıp saçma yorumlar yazmayın ve haddinizi aşmayın...

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Dha feed izlemek isteyen olursa buradan buyursun. Edit: Loop'a alınmış görüntüler şuan. Enteresan. Norveç kanalı için link bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

parti yok, dernek yok, cagri yapan yok. komsu komsusunu uyandirip sokaga cikariyor. insanlar kendi kendine ayaklandi kadikoy'de..
    Bizim sitede de aynı şekilde oluyor. Koç Üniversitesi öğrencileriyle birleştiler tencereli eylem yapıyorlar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    aytaç kardeşim zaten yaşananlardan sonra bu iş böyle kalmaz. umarım büyümeden başka bir çözüm bulunur.mesela erken seçim

Arkadaşlar sizler şahsi olarak bu ülkenin yararına ne yaptınız Allah aşkına ? bir de insanların mesleklerine bakarak "bir de .... olacaksın" söylemlerinden vazgeçin artık yahu bu ülkenin tuvalet bekçisi de ,serserisi de,öğretmeni de ,inşaat amelesi de bu ülke uğrunda çalışır ve ülkenin menfaatlerini düşünür... sadece kendinize vazife çıkarıp saçma yorumlar yazmayın ve haddinizi aşmayın...
    Tuvalet bekçisi, serserisi, inşaat amelesi eğitimci değil. Kendi çaplarında garibanlar onlar. Bir öğretmen söz konusu olduğunda her şey değişir. Ki ben en çok öğretmenlerden bu desteği beklerken, bu daha da önem kazanıyor. Bugün onlarca eğitimci gördüm ve gurur duydum hepsiyle. Onlarda bizimle gurur duydu. Herkes birbiriyle gurur duydu. Haddimi aştığımı düşünmüyorum, tam tersi senin yaptığın açıklamalarla ülke adına haddini aştığını düşünüyorum. Ama fikrini belirtirsin saygı duyarım orası ayrı. Ben sadece cevap verme gereği duydum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Olayı kazanmak veya kaybetmek olarak görüp, saygıdan dem vuranın sürekli konuya mesaj atması hem ibretlik hem de trajikomik. Madem biz kaybetmeye mahkumuz, siz hep kazanacaksınız buraya yazma sebebin ne ? Otur çayını kahveni için, badem falan ye ne bileyim. Kaba tabirle derler ya hani, sana giren çıkan ne bu olayda ? Tepki verilmesi yanlış, insanlar haksız, tek gerçek Tayyip Erdoğan ve ne olursa olsun siz kazanacaksanız, daha ne istiyorsun ?! Tebrik falan bekliyorsun herhalde, tebrik edeyim de iki dakika sus Allah'ını seviyorsan !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    durmadım ben de dışardaydım okudum gereksiz konuşmuş sadece özür dileyip polisler geri çekilecek dense olurmuş tabi sert çıkmasında Chp'nin miting olayı ve sahiplenmesi de olmuş olabilir

Son olarak bu sivil bir direniş ve mücadele siyaset karışmamalı bu bir partiyi destekleyenlerin değil Halkın olayıdır
    Toparlıyım

BUNDAN SONRA OLACAKLARIN FATURASI KILIÇDAROĞLU'NUNDUR

'ÇOĞUNLUĞUN AZINLIĞA DAYATMA YAPMASINI KABUL ETMEYİZ'

'POLİS BURADA YARIN DA OLACAK. TAKSİM AŞIRI UÇLARIN YAŞADIĞI BÖLGE OLAMAZ'

"100 bin kişiden bahsediliyor.Ben Meydana 1 Milyon kişiyle İnerim"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen nasıl ki Beşiktaş'ta 2-3 herif pankart Real Madrid bayrağı açtığında ''efendim Beşiktaş'a yıkamazsınız 2 kişinin yaptığını '' diyosan o zaman 1 polisin yaptığını 252.000 emniyet personeline sıvayamazsın.İşin düştümü koşmayı biliyosun polise ne şimdi bu öfken cop mu yedin yoksa gaz mı ?
    Gel çık Beşiktaş'a göre bakalım bir tane polis mi yapıyor yoksa hepsi hep birlikte mi yapıyorlar bu eylemleri ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Taksimdeki, Beşiktaş'taki, Ankaradaki, Antalyadaki vs her yerdeki olaylarda o bombaları ve sert müdahaleleri yapan sadece 3 belirli kişi var evet haklısın. O 3 polis tüm ülkeyi ayağa kaldırdı

Yani verdiğin örnekte örnek olsa gam yemeyeceğim.
    Doğru örnek ama işine gelmiyo 3ün 5in lafını yaparak işi dolaştırıyorsun.Adam 5 gündür evine gitmiyor sen neleri söylüyosun burda.Sen insansın da o adam robot mu sen gece uyudun belki ama o adamlar kaç saattir uykusuz.YUNAN polisi ama bizim halkımız için görevinin başında o adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Polis saldırmadan önce eylem böyleydi;
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Question

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Gel çık Beşiktaş'a göre bakalım bir tane polis mi yapıyor yoksa hepsi hep birlikte mi yapıyorlar bu eylemleri ?
    edittttttt
    Last edited by KaRaBükLü KraL : 02.Haziran.2013 at 01:37 Reason: yanlış bilgi almışım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Doğru örnek ama işine gelmiyo 3ün 5in lafını yaparak işi dolaştırıyorsun.Adam 5 gündür evine gitmiyor sen neleri söylüyosun burda.Sen insansın da o adam robot mu sen gece uyudun belki ama o adamlar kaç saattir uykusuz.YUNAN polisi ama bizim halkımız için görevinin başında o adam.
    Sen benimle kafamı yapıyorsun? Ne kadar polis varsa hepsi sert müdahalelerde bulunuyor. Cesaretin varsa kalk git meydanlara. Ne, neymiş bir gör önce. Buradan konuşmakla olmuyor bu işler. Gidip gör önce bi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tabi polislerin canı sıkıldı ya adam döveriz gaz atarız diye çıktılar oraya.Polise molotof atan var terörist mi bunlar molotof ne.Teröristlerin yaptığından ne farkı kaldı bu direnenlerin(!)
    Ne molotofu nerden cıkarıyorsun böyle şeyleri ? Nerden duyduysan yanlış duymuşsun. Polis geri çekiliyoruz dedi sonra Beşiktaş'taki insanlara saldırdı bir anda. Molotof falan yok. Polislerin canlarının sıkılmasına gerek yok hükümet vurun diyor onlar da vuruyor. Halkın değil iktidarın polisi bunlar. Kendi vatandaşına vuruyor bu polisler. Demokrasi istedikleri için. Bak bakayım molotof mu atıyor bu insanlar. Yaşlı teyzeler, benim sınıf arkadaslarım, yaşlısı, genci hep molotof atıyor değil mi ?

http://www.ustream.tv/channel/halktvcanli
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tabi polislerin canı sıkıldı ya adam döveriz gaz atarız diye çıktılar oraya.Polise molotof atan var terörist mi bunlar molotof ne.Teröristlerin yaptığından ne farkı kaldı bu direnenlerin(!)
    Şimdi anladım şu mesajını görünce ne kadar uydurma konuştuğunu. Sana şu saatten sonra cevabım yok.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Polis saldırmadan önce eylem böyleydi;
    İşte bu arkadaş olay bu. 2 gündür anlatmaya çalıştığımız olay bu. Sen en ufak gösteride , mitingde , buluşmada eline alıştırdın copu alıştırdın biber gazını ezdin halkı , vurdun düşene , üstüne üstüne gittin.

Yahu şu resimdeki insanların kanun namına yanlış yaptıkları , düzen bozacak , polisi tahrik edecek ne var mantık sınırları çerçevesinde birisi bana açıklasın.

Sen bir gece baskınıyla bu insanları dövmekten beter ettin , senelerin birikimiyle karşılaştın patladı olay. Anlayın artık bunu. Kimsenin galeyana geldiği , kimsenin olayları provake ettiği falan yok. Herkes aklı selim şekilde hareket ediyor aradaki istisnaları saymıyorum. Polisin tutumu da böyle olsa , arada mesleki gaza gelip işi abartanlar olsa tamam ama şu an bölgede görev başında olan 10 polisten 9'u görevini net şekilde kötüye kullanıyor. Anlayın artık şunu.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben olayların içerisinde bulunmadım. Orada da değildim(!) Fakat şahsi yorumum mitingte bulunanların içerisinde normal protesto yapmak için giden ve içlerinde forumdaki arkadaşlarımızın da yer aldığı iyi niyetli halkın yanısıra olaylardan nemalanarak ortalığı geren ve savaş alanına dönmesinde başrol oynayan kişilerin olduğunu düşünüyorum. Yoksa bu ülkenin polisi olan sizin kardeşiniz,hala oğlunuz,dayı oğlunuz ya da arkadaşınız durduk yere yerde uzanıp kitap okuyan adamın yanına gelip biber gazı sıkmaz merak etmeyin....

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Sen benimle kafamı yapıyorsun? Ne kadar polis varsa hepsi sert müdahalelerde bulunuyor. Cesaretin varsa kalk git meydanlara. Ne, neymiş bir gör önce. Buradan konuşmakla olmuyor bu işler. Gidip gör önce bi.
    Ha bir eyleme katıldım diye herşeyi seni biliyon yani.Polis kendine tuğla,molotof,bıçak atan adama çiçek verecek galiba.Ağır hümanistsin böyle düşünüyorsan.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ne molotofu nerden cıkarıyorsun böyle şeyleri ? Nerden duyduysan yanlış duymuşsun. Polis geri çekiliyoruz dedi sonra Beşiktaş'taki insanlara saldırdı bir anda. Molotof falan yok. Polislerin canlarının sıkılmasına gerek yok hükümet vurun diyor onlar da vuruyor. Halkın değil iktidarın polisi bunlar. Kendi vatandaşına vuruyor bu polisler. Demokrasi istedikleri için. Bak bakayım molotof mu atıyor bu insanlar. Yaşlı teyzeler, benim sınıf arkadaslarım, yaşlısı, genci hep molotof atıyor değil mi ?

http://www.ustream.tv/channel/halktvcanli
    FOX Haber söyledi twitterdan daha sağlam kaynak galiba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ben olayların içerisinde bulunmadım. Orada da değildim(!) Fakat şahsi yorumum mitingte bulunanların içerisinde normal protesto yapmak için giden ve içlerinde forumdaki arkadaşlarımızın da yer aldığı halkın yan ısıra olaylardan nemalanarak ortalığı geren ve savaş alanına dönmesinde başrol oynayan kişilerin olduğunu düşünüyorum. Yoksa bu ülkenin polisi olan sizin kardeşiniz,hala oğlunuz,dayı oğlunuz ya da arkadaşınız durduk yere yerde uzanıp kitap okuyan adamın yanına gelip biber gazı sıkmaz merak etmeyin....
    Yahu sıktı işte sıktı anlamıyorsun sıktı ulan ! Durup dururken sıktı adamlar ! Çadırlarında uyuyan insanlara sabaha karşı 5'te gelip sıktılar. Hiç bir aktif protesto yoktu. !

--
    Astım krizi geçiren bi kizi taşırken plastik mermiyle sırtımdan vurdular. Allahını seven Akaretlere gelsin! #DirenGeziParki #dayangeziparki
    Futbolcu Bilgileri

Mesaj Yetkileri