Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
Sen nasıl ki Beşiktaş'ta 2-3 herif pankart Real Madrid bayrağı açtığında ''efendim Beşiktaş'a yıkamazsınız 2 kişinin yaptığını '' diyosan o zaman 1 polisin yaptığını 252.000 emniyet personeline sıvayamazsın.İşin düştümü koşmayı biliyosun polise ne şimdi bu öfken cop mu yedin yoksa gaz mı ?
Yanlız Polis Teşkilatı "İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLI" olayı nerden nereye getirdin.

Doğru örnek ama işine gelmiyo 3ün 5in lafını yaparak işi dolaştırıyorsun.Adam 5 gündür evine gitmiyor sen neleri söylüyosun burda.Sen insansın da o adam robot mu sen gece uyudun belki ama o adamlar kaç saattir uykusuz.YUNAN polisi ama bizim halkımız için görevinin başında o adam.
GENE YAZIYORUM POLİS TEŞKİLATI "İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLADIR"...

Hükümetin umrumdamı zannediyorsun o adamların tatil yapıp yapmadığı.Hükümet ben bunu nasıl durdurum nasıl büyüklüğümü kabul ettiririm diyor.

Ha bir eyleme katıldım diye herşeyi seni biliyon yani.Polis kendine tuğla,molotof,bıçak atan adama çiçek verecek galiba.Ağır hümanistsin böyle düşünüyorsan.
Doğru ya.Saat Sabah 5'te cadırların içinde uyuyan halka biber gazı sıktılar o halk bir şey yapmadan buna ne diyeceksin merak ediyorum ?