Originally Posted by
Ralf
Bak dostum,
senin de dediğin gibi buna insanlar karar verir. Şahsen ben senin "AVM konusunda fikrim olmadığı için nötrüm" demen yerine yeşilliği savunmanı beklerim bir insan olarak. Yanlış anlama sadece fikrimi söylüyorum.
Ancak bu olay, polisin de olayı büyütmesi ile bambaşka bir hale döndü. Nedir bu bambaşka hal;
Uludere, Reyhanlı, daha önce olan olaylar, Başbakan'ın artık Atatürk'e bile aleni şekilde rahatça hakaret edebilmesi ile artık insanların burasına kadar geldi. Atatürk'ü ne kadar seversin ne kadar sevmezsin bilemiyorum.
Yahu önce bir şunu görmeniz lazım; adam, ne derseniz deyin, ne yaparsanız yapın kararımızdan dönmeyiz diyor. Bu senin için ya da akpli biri içinde geçerli. Mesela ben akp li olsam, onu bana diyen bir başbakanı daha da adam yerine koymam ben. Daha önce de yazdım, benim bir gururum şerefim haysiyetim var. Aynı şekilde benim taraflı olduğum lider Atatürk'e de böyle bir şey dese ben onu silerim hayatımdan. İnsanların hayatlarında olmazsa olmazlar vardır anlatabildim mi? Ama sen Atatürk'ü sevmiyorsundur belki orasını bilemem.