Quote Originally Posted by DaveJones View Post
Ya kusura bakmayın ama sizin sürekli oturduğun yerden yakıştırması yapıp insanları küçümsemenizden bıktım artık. Benim nerede oturup, neler yaptığımı bilip bilmeden böyle konuşmanız çok saçma. Eylemde miydin sorusu şu şekilde dün ankara'da bir grup arkadaşlar ve diğer insanlarla caddelerde yürüdük sabaha karşı. Bugün de öğlende çıkıp 1 saat kadar ana caddeleri dolaşıp geldim. İstanbul'da olmadığımdan orda ortamın nasıl olduğunu bilemiyorum ancak polisin ne bana ne de çevremdeki insanlara silah doğrulttuğu olmadı.
Ben yakıştırma yapmıyorum. Sadece yazdığın şeye çok normal olarak bir soru sordum. Merak ettiğimden sordum, yargılamak için de değil üstelik. Ve şu an istediğim cevabı da alamadım açıkçası. Bilerek vurması mümkün değil diye söylersen sen, ben de sana bu soruyu sorarım. Çünkü ben bugün neler olduğunu direk kendi gözlerimle gördüm. Ben sana, senin yaşadıklarınla ilgili bir yargıya varacak şeyler söylüyor muyum? Çünkü bilmiyorum değil mi? Buna karşılık sen de böyle bir yargıya oturduğun yerden varamazsın.