Valla polisin yaptıklarına şahit olduğum için burda polisi savunan arkadaş çok komik geliyor bana.
Valla polisin yaptıklarına şahit olduğum için burda polisi savunan arkadaş çok komik geliyor bana.
pek ala var. nasıl korunmak için biz size muhtaçsak, sizde paranızı kazanmak için vatandaşa muhtaçsınız.
vergileri sadece gelir vergisi düşünmemek gerek ayrıca nefes almanın vergisi yok bi bu ülkede. memur polis vergi veriyor ayırımına da gerek yok. şuan polisin şiddet uyguladığı binlerce de memur var. belki polis çocukları yeğenleri var.
oglen boyle bir foto dolaniyordu polis halka yardim ediyor gerçek ortaya cikmis..
![]()
Aşağılama ve hakaret konunun bütününde var. Sen ve senin gibiler yazıyor böyle şeyleri. Bu konu kapanana kadar, sizin deyiminizle yasaklanana kadar hakkımı arayacağım.
Bu arada eyleme bu otobüste engel olmaya çalışmış, haklıyken haksız duruma düşmüş.
https://www.facebook.com/photo.php?f...&type=1&ref=nf
Kimse sana hakkını arama diye bir şey söyledimi..
Yazan bazı kişilerin yazdıklarıyla forumdaki kişileri hedef alma yoksa özgürce düşünceni yaz.Herkes gibi..
Burda beğenmeyelerde yorumlarımızı var.Anlatmaya calışıyoruz Üstadım.Bıkmadan usunmadan "SAYGI KURALLARI ÇERÇEVESİNDEN HER TARTIŞMAYA ACAĞIM"
Hazm edemiyorsun.Artık bu son mesajın onu gösteriyor.Bizim verdiğimiz vergilerle aldığın parayı kendine yederemiyorsun.
Bu mesajdan ben bunu anlamadım.
(/s)
@Flawless Victory
Peki 2 gündür sivil polislerin yakıp , zarar verdiği yerler ? Arkadaşlarımın gözleri önünde sivil polislerin dükkanlara zarar verdiklerini çok net biliyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
Biri Forumda rutin olaylar dedi ? Buda O kapsama giriyormu yoksa başka bir şey mi var ?
![]()
http://www.haber7.com/guncel/haber/1...slere-inceleme
Bu kadar.Yanlış yapan adamlar tespit edilir sorun halledilir.
Sadece forumda değil hayatın her alanında engellenmesi gerekenlerdensiniz. Düşünceleriniz dayanaksız, boş. Şu anda bu forumda özgür olabileceğinizin maksimumu kadar özgürsün. Bu yüzden benimle böyle konuşabiliyorsunuz. Ben kimseye hakaret etmediğim halde, siz rahatlıkla bunu yapabiliyorsunuz. Ben vergi vermesem aç kalırsın gibi bir gaflete düşüyorsunuz. Size yazıklar olsun demem çünkü sevgi dolu insanlara acırım. Size acımıyorum.
Sana "saygı kuralları çerçevesinde" geçiriyorum tabiri daha uygun ve dürüst olabilirdi.
10-20 polis yerde yatan 1 kisiyide dovmus burda kesin fakedir video..
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151648526182702
Hükümetin polisi diyen arkadaşlar milletvekilinin oğlu polisleri sıraya dizerken de bu düşünceniz geçerli miydi ?
Şu anda onlar dışarda halkı dövüyorlar ...Bana gelmeden daha cok kişi ..
Ama bazen düşünmeden edemiyorum.Dünyada acaab en büyük günahı ben mi işledim ? Diye.Sonra sokaktaki insanların biribirine yaptığını görünce yok diyorum benden daha büyükleri varmış !
Ya işte üstadım Vicdan'la insanlık arası çok ince bir çizgi vardır.
sen ve senin gibilerden sevgi beklemiyoruz. öyle duygularınızın olduğuna dair bi inancım da yok ayrıca. yakınlarını seviyo olabilirsin ama sırf insan için olduğu bir insanı sevme ve canına zarar gelmemesini isteme gibi vicdani değerleri taşıyor musun bilemem.
ben hakaret falan etmedim. devlet yapısının en temel taşlarından birini ifade ettim. alınan vergiler ve kullanıldığı yerler.
benim vergim olmazsa değil olay. bütün milleti kastediyorum ama bu konu biraz kör kuyu gibi çıkışı yok.
bende polise muhtaçım korunmaya malımın gasp edilmesine karşı. bunu da ifade ediyorum.
ama bu dinamiğin iki ayağı da sarsılıyor şu günlerde polis ve hükümetin tutumlarıyla. vatandaş can çekişiyor. kimseye ulaşamıyor ama gidip polise sığınamıyor canını polise teslim edemiyor başıma daha kötü şeyler gelecek diye.