Sayfa 36 / 163 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
1,051 ile 1,080 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Valla polisin yaptıklarına şahit olduğum için burda polisi savunan arkadaş çok komik geliyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Şimdi başlatma vergine derim o zaman. Bu da bi fikirdir. Hani verdiğin vergiyi say say bitmez anlamında başlatma ha?
    Sinirlenmeyelim aaa lütfen lütfen sizi sükünete davet ediyorum oluyor mu böyle itimlar..

Başlarım falan nerde yaşıyoruz...Aaaa MONŞER YUROPADA BÖYLEMİ OLUYOR !

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Kimsenin karnını doyurmak için verdiğiniz vergilere ihtiyacı yok Umut. Özellikle böyle yorumları bekliyorum. Allah'a şükür en çok vergi veren de memurlar. O zaman en çok karın doyuran da onlar.

pek ala var. nasıl korunmak için biz size muhtaçsak, sizde paranızı kazanmak için vatandaşa muhtaçsınız.

vergileri sadece gelir vergisi düşünmemek gerek ayrıca nefes almanın vergisi yok bi bu ülkede. memur polis vergi veriyor ayırımına da gerek yok. şuan polisin şiddet uyguladığı binlerce de memur var. belki polis çocukları yeğenleri var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    koyduğum videoyu, hoparlörüm olmadığı için sadece izleyebildim.
    Sesleri dinleseydin koymazdın sanırım, en azından tanıdığım Umut koymazdı. Din üzerinden ağır hakaretler var.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

oglen boyle bir foto dolaniyordu polis halka yardim ediyor gerçek ortaya cikmis..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Aşağılama ve hakaret konunun bütününde var. Sen ve senin gibiler yazıyor böyle şeyleri. Bu konu kapanana kadar, sizin deyiminizle yasaklanana kadar hakkımı arayacağım.

Bu arada eyleme bu otobüste engel olmaya çalışmış, haklıyken haksız duruma düşmüş.

https://www.facebook.com/photo.php?f...&type=1&ref=nf

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    pek ala var. nasıl korunmak için biz size muhtaçsak, sizde paranızı kazanmak için vatandaşa muhtaçsınız.

vergileri sadece gelir vergisi düşünmemek gerek ayrıca nefes almanın vergisi yok bi bu ülkede. memur polis vergi veriyor ayırımına da gerek yok. şuan polisin şiddet uyguladığı binlerce de memur var. belki polis çocukları yeğenleri var.
    Yaptığım işten para kazanıyorum. Verdiğim vergi de sizin verdiklerinizi karşılamaya yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aşağılama ve hakaret konunun bütününde var. Sen ve senin gibiler yazıyor böyle şeyleri. Bu konu kapanana kadar, sizin deyiminizle yasaklanana kadar hakkımı arayacağım.

Bu arada eyleme bu otobüste engel olmaya çalışmış, haklıyken haksız duruma düşmüş.

https://www.facebook.com/photo.php?f...&type=1&ref=nf
    Kimse sana hakkını arama diye bir şey söyledimi..

Yazan bazı kişilerin yazdıklarıyla forumdaki kişileri hedef alma yoksa özgürce düşünceni yaz.Herkes gibi..

Burda beğenmeyelerde yorumlarımızı var.Anlatmaya calışıyoruz Üstadım.Bıkmadan usunmadan "SAYGI KURALLARI ÇERÇEVESİNDEN HER TARTIŞMAYA ACAĞIM"

Yaptığım işten para kazanıyorum. Verdiğim vergi de sizin verdiklerinizi karşılamaya yeter.
    Hazm edemiyorsun.Artık bu son mesajın onu gösteriyor.Bizim verdiğimiz vergilerle aldığın parayı kendine yederemiyorsun.

Bu mesajdan ben bunu anlamadım.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

(/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    oglen boyle bir foto dolaniyordu polis halka yardim ediyor gerçek ortaya cikmis..

Bu 1 mayıs' tan kalma arif
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

vatandaşın vergileri olmasa sen o işi yapamayacaksın. kendi kendine mı takılacak polis.

benim ve ailemin verdiklerimi ne biliyorsun.

sen kendi maaşını kendi vergiden verdiğini falan mı ifade ediyosun anlamadım

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Sivil polismiş yardım edilen kişi. Twitter'da öyle yazıyordu millet. tabi ne kadar doğru , yanlış bilemem. Kesin bir dille yazmak olmaz ama bu kadar bilgi kirliliği varken..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

@Flawless Victory

Peki 2 gündür sivil polislerin yakıp , zarar verdiği yerler ? Arkadaşlarımın gözleri önünde sivil polislerin dükkanlara zarar verdiklerini çok net biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Biri Forumda rutin olaylar dedi ? Buda O kapsama giriyormu yoksa başka bir şey mi var ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    yerde yatan vatandaş, önce 5 polise ana avrat küfredip, sonra da tekme tokat dalmış. ama sonuçta kendini yerde bulmuş.

lütfen inanın !
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    polislerin yasalardan haklardan haberi var mı sanıyosun ?

anca özlük haklarını emeliklik haklarını falan öğrenirler, yeter onlara

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Biri Forumda rutin olaylar diye ? Buda O kapsama giriyormu yoksa ?
    http://www.haber7.com/guncel/haber/1...slere-inceleme

Bu kadar.Yanlış yapan adamlar tespit edilir sorun halledilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    vatandaşın vergileri olmasa sen o işi yapamayacaksın. kendi kendine mı takılacak polis.

benim ve ailemin verdiklerimi ne biliyorsun.

sen kendi maaşını kendi vergiden verdiğini falan mı ifade ediyosun anlamadım

Kimse sana hakkını arama diye bir şey söyledimi..

Yazan bazı kişilerin yazdıklarıyla forumdaki kişileri hedef alma yoksa özgürce düşünceni yaz.Herkes gibi..

Burda beğenmeyelerde yorumlarımızı var.Anlatmaya calışıyoruz Üstadım.Bıkmadan usunmadan "SAYGI KURALLARI ÇERÇEVESİNDEN HER TARTIŞMAYA ACAĞIM"

Hazm edemiyorsun.Artık bu son mesajın onu gösteriyor.Bizim verdiğimiz vergilerle aldığın parayı kendine yederemiyorsun.

Bu mesajdan ben bunu anlamadım.

Sadece forumda değil hayatın her alanında engellenmesi gerekenlerdensiniz. Düşünceleriniz dayanaksız, boş. Şu anda bu forumda özgür olabileceğinizin maksimumu kadar özgürsün. Bu yüzden benimle böyle konuşabiliyorsunuz. Ben kimseye hakaret etmediğim halde, siz rahatlıkla bunu yapabiliyorsunuz. Ben vergi vermesem aç kalırsın gibi bir gaflete düşüyorsunuz. Size yazıklar olsun demem çünkü sevgi dolu insanlara acırım. Size acımıyorum.

Sana "saygı kuralları çerçevesinde" geçiriyorum tabiri daha uygun ve dürüst olabilirdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

10-20 polis yerde yatan 1 kisiyide dovmus burda kesin fakedir video..

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151648526182702

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    http://www.haber7.com/guncel/haber/1...slere-inceleme

Haklısın Ümit. Ancak bunun böyle olduğunu devlet de bildiği için taksim ve civarındaki tüm kameralar kapatıldı. TV kanallarına da müdahale zamanlarında görüntü alınmasına izin verilmiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

10-20 polis yerde yatan 1 kisiyide dovmus burda kesin fakedir video..

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151648526182702
    eğitimsiz beyinleri yıkanmış ya fiziken iyi ya da arkasında 3-5 dayısı olan vicdan yoksunları bunları yapan işte..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Haklısın Ümit. Ancak bunun böyle olduğunu devlet de bildiği için taksim ve civarındaki tüm kameralar kapatıldı. TV kanallarına da müdahale zamanlarında görüntü alınmasına izin verilmiyor.
    Bu kadar görüntü var çok sorun olmaz aşırı davrananlar konusunda.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu kadar görüntü var çok sorun olmaz aşırı davrananlar konusunda.
    Emin ol aslında gerekli kadar görüntü yok. Bunlar milyonda biri kadar. Mobeseler kapatılmasaydı saniye saniye bile incelenebilirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hükümetin polisi diyen arkadaşlar milletvekilinin oğlu polisleri sıraya dizerken de bu düşünceniz geçerli miydi ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kesin tespit edilecek yani eminsin aralarından bir kaçtane günah keçisi çıkarırlar sembolik olarak o kadar

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Emin ol aslında gerekli kadar görüntü yok. Bunlar milyonda biri kadar. Mobeseler kapatılmasaydı saniye saniye bile incelenebilirdi.
    Sen benden illaki daha çok biliyosundur.Malum İstanbul'da değilim ama görüntülere yakalananlar ceza alırlar zannedersem.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sadece forumda değil hayatın her alanında engellenmesi gerekenlerdensiniz.
    Şu anda onlar dışarda halkı dövüyorlar ...Bana gelmeden daha cok kişi ..

Ama bazen düşünmeden edemiyorum.Dünyada acaab en büyük günahı ben mi işledim ? Diye.Sonra sokaktaki insanların biribirine yaptığını görünce yok diyorum benden daha büyükleri varmış !

Ya işte üstadım Vicdan'la insanlık arası çok ince bir çizgi vardır.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    kesin tespit edikecek yani eminsin aralarından bir kaçtane günaj le.isi çıkarırlar sembolik olarak o kadar
    Yazarken Türkçe kelimeler seçersen anlaşılır olur.Kendinle konuşuyo gibi yazma da anlayalım ne yazdığını.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Sadece forumda değil hayatın her alanında engellenmesi gerekenlerdensiniz. Düşünceleriniz dayanaksız, boş. Şu anda bu forumda özgür olabileceğinizin maksimumu kadar özgürsün. Bu yüzden benimle böyle konuşabiliyorsunuz. Ben kimseye hakaret etmediğim halde, siz rahatlıkla bunu yapabiliyorsunuz. Ben vergi vermesem aç kalırsın gibi bir gaflete düşüyorsunuz. Size yazıklar olsun demem çünkü sevgi dolu insanlara acırım. Size acımıyorum.

Sana "saygı kuralları çerçevesinde" geçiriyorum tabiri daha uygun ve dürüst olabilirdi.
    sen ve senin gibilerden sevgi beklemiyoruz. öyle duygularınızın olduğuna dair bi inancım da yok ayrıca. yakınlarını seviyo olabilirsin ama sırf insan için olduğu bir insanı sevme ve canına zarar gelmemesini isteme gibi vicdani değerleri taşıyor musun bilemem.

ben hakaret falan etmedim. devlet yapısının en temel taşlarından birini ifade ettim. alınan vergiler ve kullanıldığı yerler.

benim vergim olmazsa değil olay. bütün milleti kastediyorum ama bu konu biraz kör kuyu gibi çıkışı yok.

bende polise muhtaçım korunmaya malımın gasp edilmesine karşı. bunu da ifade ediyorum.

ama bu dinamiğin iki ayağı da sarsılıyor şu günlerde polis ve hükümetin tutumlarıyla. vatandaş can çekişiyor. kimseye ulaşamıyor ama gidip polise sığınamıyor canını polise teslim edemiyor başıma daha kötü şeyler gelecek diye.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yazarken Türkçe kelimeler seçersen anlaşılır olur.Kendinle konuşuyo gibi yazma da anlayalım ne yazdığını.
    yukarda düzelttim rencide ettin bravo bu arada

Mesaj Yetkileri