1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    vatandaşın vergileri olmasa sen o işi yapamayacaksın. kendi kendine mı takılacak polis.

benim ve ailemin verdiklerimi ne biliyorsun.

sen kendi maaşını kendi vergiden verdiğini falan mı ifade ediyosun anlamadım

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Kimse sana hakkını arama diye bir şey söyledimi..

Yazan bazı kişilerin yazdıklarıyla forumdaki kişileri hedef alma yoksa özgürce düşünceni yaz.Herkes gibi..

Burda beğenmeyelerde yorumlarımızı var.Anlatmaya calışıyoruz Üstadım.Bıkmadan usunmadan "SAYGI KURALLARI ÇERÇEVESİNDEN HER TARTIŞMAYA ACAĞIM"

Hazm edemiyorsun.Artık bu son mesajın onu gösteriyor.Bizim verdiğimiz vergilerle aldığın parayı kendine yederemiyorsun.

Bu mesajdan ben bunu anlamadım.

Sadece forumda değil hayatın her alanında engellenmesi gerekenlerdensiniz. Düşünceleriniz dayanaksız, boş. Şu anda bu forumda özgür olabileceğinizin maksimumu kadar özgürsün. Bu yüzden benimle böyle konuşabiliyorsunuz. Ben kimseye hakaret etmediğim halde, siz rahatlıkla bunu yapabiliyorsunuz. Ben vergi vermesem aç kalırsın gibi bir gaflete düşüyorsunuz. Size yazıklar olsun demem çünkü sevgi dolu insanlara acırım. Size acımıyorum.

Sana "saygı kuralları çerçevesinde" geçiriyorum tabiri daha uygun ve dürüst olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Sadece forumda değil hayatın her alanında engellenmesi gerekenlerdensiniz.
    Şu anda onlar dışarda halkı dövüyorlar ...Bana gelmeden daha cok kişi ..

Ama bazen düşünmeden edemiyorum.Dünyada acaab en büyük günahı ben mi işledim ? Diye.Sonra sokaktaki insanların biribirine yaptığını görünce yok diyorum benden daha büyükleri varmış !

Ya işte üstadım Vicdan'la insanlık arası çok ince bir çizgi vardır.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Sadece forumda değil hayatın her alanında engellenmesi gerekenlerdensiniz. Düşünceleriniz dayanaksız, boş. Şu anda bu forumda özgür olabileceğinizin maksimumu kadar özgürsün. Bu yüzden benimle böyle konuşabiliyorsunuz. Ben kimseye hakaret etmediğim halde, siz rahatlıkla bunu yapabiliyorsunuz. Ben vergi vermesem aç kalırsın gibi bir gaflete düşüyorsunuz. Size yazıklar olsun demem çünkü sevgi dolu insanlara acırım. Size acımıyorum.

Sana "saygı kuralları çerçevesinde" geçiriyorum tabiri daha uygun ve dürüst olabilirdi.
    sen ve senin gibilerden sevgi beklemiyoruz. öyle duygularınızın olduğuna dair bi inancım da yok ayrıca. yakınlarını seviyo olabilirsin ama sırf insan için olduğu bir insanı sevme ve canına zarar gelmemesini isteme gibi vicdani değerleri taşıyor musun bilemem.

ben hakaret falan etmedim. devlet yapısının en temel taşlarından birini ifade ettim. alınan vergiler ve kullanıldığı yerler.

benim vergim olmazsa değil olay. bütün milleti kastediyorum ama bu konu biraz kör kuyu gibi çıkışı yok.

bende polise muhtaçım korunmaya malımın gasp edilmesine karşı. bunu da ifade ediyorum.

ama bu dinamiğin iki ayağı da sarsılıyor şu günlerde polis ve hükümetin tutumlarıyla. vatandaş can çekişiyor. kimseye ulaşamıyor ama gidip polise sığınamıyor canını polise teslim edemiyor başıma daha kötü şeyler gelecek diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    sen ve senin gibilerden sevgi beklemiyoruz. öyle duygularınızın olduğuna dair bi inancım da yok ayrıca. yakınlarını seviyo olabilirsin ama sırf insan için olduğu bir insanı sevme ve canına zarar gelmemesini isteme gibi vicdani değerleri taşıyor musun bilemem.

ben hakaret falan etmedim. devlet yapısının en temel taşlarından birini ifade ettim. alınan vergiler ve kullanıldığı yerler.

benim vergim olmazsa değil olay. bütün milleti kastediyorum ama bu konu biraz kör kuyu gibi çıkışı yok.

bende polise muhtaçım korunmaya malımın gasp edilmesine karşı. bunu da ifade ediyorum.

ama bu dinamiğin iki ayağı da sarsılıyor şu günlerde polis ve hükümetin tutumlarıyla. vatandaş can çekişiyor. kimseye ulaşamıyor ama gidip polise sığınamıyor canını polise teslim edemiyor başıma daha kötü şeyler gelecek diye.

Devlet yapısının temel taşlarından biri de senin hakaretlerin evet. Yaşın kaç bilmiyorum. Akıl yaşta değil baştadır demiyesin diye de bunu söylemek istemiyorum ama yaşına vermek istiyorum bu sözleri, yoksa alan yok başka.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Devlet yapısının temel taşlarından biri de senin hakaretlerin evet. Yaşın kaç bilmiyorum. Akıl yaşta değil baştadır demiyesin diye de bunu söylemek istemiyorum ama yaşına vermek istiyorum bu sözleri, yoksa alan yok başka.
    yaşım 23. hayatımda çok ciddi şekilde 2 kez polis şiddetine maruz kaldım bana yetti arttı. hakareti orada o an ettim.
    burda hakaret yok.

ister kabul et ister kabul etme gerçek şu ki senin cebine giren maaşın 2 gündür saldırdığınız vatandaşın cebinden çıkıyor.

hakaret ettiğimi düşünüyorsan ip im herşeyim kayıtlı. şuan bir devlet yurdundan yazıyorum tc kimlik numaramı girip internete bağlanıyorum. kaçışım yok. mahkemeye verebilirsin polissin hem senin için daha kolay olabilir bu işler.

Mesaj Yetkileri