Queens Park Rangers
Southampton
Originally Posted by kaanb ne oldu chelsea batıyor mu :S Valla çözemedim dostum.Bu seride mali durumu çokta iyi değil .Cavani"yi az bir zararla satıyorum yerine bir stoper alacam.
Originally Posted by Moussa Sow7 Valla çözemedim dostum.Bu seride mali durumu çokta iyi değil .Cavani"yi az bir zararla satıyorum yerine bir stoper alacam. Abramovic'in gazı bitti herhalde
Originally Posted by kaanb Abramovic'in gazı bitti herhalde Mali destek de bulunuruz aslında Hazard'a 50 peşin veririz Hazard Chelsea'nin neyine gelsin , hedefi olan takıma yanlış mıyım ?
Originally Posted by wladcas Chelsea yine kötü gidiyor maalesef Toparlanacaz sıkıntı yok,İlk kupa bizden gelecek Originally Posted by kaanb Abramovic'in gazı bitti herhalde Benim olduğum yerde pek sıkıntı olmaz Düzeltecem sabır
lewis durins nasıl bir şey yahu 11 kez maçın adamı olmuşprofilini atabilr misiniz
Originally Posted by The Special One lewis durins nasıl bir şey yahu 11 kez maçın adamı olmuşprofilini atabilr misiniz Sağ bek olaydı iyiydi , hemen alırdım
Forum Rules