Selim Atalay'dan Çarpıcı Açıklamalar
Southampton yeni teknik direktörü Selim Atalay geldiği ilk günde çarpıcı açıklamalar yaptı. Selim Atalay Southampton takımıyla iyi bir çıkış yapıp İngiltere'ye kendini göstereceğini söyledi. Ayrıca İngiltere'de büyük paraların döndüğünü ve her sezon korkunç maliyetlerle transferler yapıldığını söyleyen Atalay kendilerinin elinden geldiği kadar bu transferlere kapılmayacağını sadece gerekli yerlere uygun fiyatlarla transfer yapacağını söyledi. Ayrıca yakın dostunun Swansea City başına geçmesine değinen Atalay " Semih Tunay ile yakın bir dostluğumuz var. Futbola ve menejerliğe aynı anda başladık. Kader bizi büyük bir ligde rakip haline getirdi. Dostluk yeşil sahanın dışında olan birşey olduğu için sahada dostluk kavramı geçersiz olur. Elimden gelen herşeyi yapacağıma söz veriyorum " dedi. Selim Atalay ayrıca kendisine çok fazla güvenildiğine ve bu güveni boşa çıkarmayacağını söyledi.
Transfer Hakkında Düşünceleri
İlk sezon 2-3 takviye ile sınırlandırmayı düşünen Atalay duruma göre oyuncu transfer edebileceğini söyledi. Kaleci - Defans ve forvet alacaklarına değinen Atalay " Takımım aslında gayet iyi oyunculardan kurulu ama defans bölgesine 1 takviyeyle kapatıp kaleci olarakta güzel bir transfer yapabilirsek bu konuda sıkıntı çekmeyiz. Forvet olarak kimi alacağım konusunda hala kararsızım. Forvet dediğin fırsatçı olması ve her zaman golü atabilecek birisi olması lazım. " diye konuştu.
Yakın Çevresiyle İlişkileri
Southampton takımıyla anlaştıktan sonra İngiltere'ye taşındım. Haliyle yakın çevremden hayli uzak kaldım. Yeni komşular ve yeni ilişkiler olacak. Bu biraz zaman alabilir ve benim takım içeresinde kuracağım ilişkiler aile ilişkilerimize katkı sağlayabilirler. Takım içeresinde aile gibi bir ortam kurup her oyuncuma yakın olmak istiyorum. Oyunculara ne kadar yakın olursak o kadar verim alabiliriz diye düşünüyorum. Son olarakta Semih Tunay arkadaşıma Swansea City ile başarılar diliyorum ama bir önerim olacak sakın benim önüme çıkmasın