https://www.facebook.com/photo.php?v=463871183690497
Aynen böyle devam ya.
https://www.facebook.com/photo.php?v=463871183690497
Aynen böyle devam ya.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Polis açıklama yapmış
![]()
Habertürk domain'i satın almıştır umarım,gerçekten yakışmış.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Akaretlerde taramalı misali gaz bombası atıyorlar şu anda. Göz gözü görmüyor.
FM Gazetesi
Turkiye geriyemi gidiyormusyapmayin Allahinizi severseniz.
Polis hakkinda birsey yazdigimi hatirlamiyorum ama gerektigi yerde mudahele haklari kesinlikle var. oyle eglencesine adama biber gazi atanlari kastetmiyorum
61 es 459 plakalı araç halkı arasına dalıp ezmesi yaralının durumu ağır bu resmi dağıtın
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Eğer polisin açıklaması gerçekse zaten sinirli olan halka, bu tip "saçma sapan ERGEN TRİPLİ" mesajlarla iyice ters gidiyorlar. Bu hiç akıl karı değil. Keşke 2 gram daha zeki insanlar koysalar da şu üst bölgelere, adam akıllı çalışsa şu birimler.
Football is simple,but Football Manager is not
habertürkün adı ne olmuş yaa biri özelden atabilir mi ? ayrıca haber tv sitesi hacklenmiş şimdi canlı yayında sunucu söyledi.
Ha bide sunuda sorayim. Turkiyeyi kim ileri goturecekmis ? Adaylar kim
İzmir de iş çığrından çıktı poliste zarar görüyor halkta polisten korkmuyoruz birebir kavgaya giriyoruz artık böyle giderse çok kötü.Güzel yanı ise her geçen saat çoğalıyoruz.
Kendilerine her gün söylenen şeyi düşün,domain olarak kullanıyorlar artık.
http://halktvcanli.tumblr.com/ HalkTV çöktü,burası sağlam.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sırayla sorayım. Gezi parkı olayını 2-3 günlük olay mı sanıyorsun? Orada protesto 6 gündür devam ediyor. 3 gündür polis, elinde taş olmayan, polise bir taş bile atmayan kalabalığı sert bir müdahale ile oradan çıkartmaya çalışınca olaylar koptu. Oraya ilk önce "halk" gitti.Originally Posted by Bordo61Mavi
Olayın chp ile tek bağdaştırabileceğin yönü, cumartesi günü yapılacak olan kadıköy mitingini iptal edip, kılıçdaroğlu taksim'e gideceklerini söyledi. Bu olaya 2 bakış açısıyla bakabilirsin.
1. bakış açısı (ki bu senin baktığın bakış açısı diyeceğim ama sen olayların başlangıcının tamamen chp tarafından çıkartıldığını düşünüyorsun sanırım) chp'nin akp'ye karşı olan bu halk hareketinden nemalandığı. doğrudur. böyle düşünen çok kişi var. ben de biraz böyle düşünüyorum açıkçası.
2. bakış açısı (ki bu bakış açısı bence asıl olan olmalı): ülkede büyük bir olay olduğunda devlet büyükleri napar? olay yerine gider değil mi? hani şu tayyibin reyhanlı yerine amerika'ya gitmesi gibi, adında "halk" olan bir partinin lideri olan kılıçdaroğlu da olay yerine gitti. adında adalet olan partinin lideri ise oradakileri olayların ilk gününden beri marjinal, çapulcu diye küçümsüyor. kararı sana bırakıyorum.
Yasaklar her yerde var. Alkol yasağı da normal bir yasaktır. Yalnız bunu din kurallarını dayatarak yapamazsın arkadaşım. Alkol yasağı koyacaksan "bakın dinde de bu yasak" diyemezsin. dinimi nasıl yaşayacağımı bana söyleyemezsin. Sigara ve alkol yasağı 10 numara şeyler bana göre. Ama bunun uygulaması yanlış.
Kaldı ki korku imparatorluğunun bir sürü örneği var. Haber kanallarının haberleri vermemesi buna en büyük örnek. Yahu halk tv olmasa olayları bbc'den, cnn international'dan öğreneceğiz. Var mı böyle başka bildiğin ülke?
Olayı militanizm olarak görüyorsun bence çok yanlış görüyorsun. Olay sadece bir ağaç değil.
Ayrıca şunu söyleyeyim. ülkede apo ve atatürk bayraklarını yan yana göreceğimi düşünmezdim hiç diyorsun değil mi? Ben bu ülkede apo bayrağının açılacağını da düşünmezdim ama hükümet sağolsun bunu başardı. Yani bu bayraklar yan yana açılıyorsa, bu olay karşısında türk ve kürt kardeş gibi yürüyorsa (provakatörler hariç) tayyibin büyük bir başarısıdır bu.
Bu yüzden haklısın. Böyle istikrara ben de varım. Herkesi birleştirecek bir istikrara ben de varım. Ama oyum, halkına göz göre göre yalan söyleyen, halkını aptal yerine koyan birine bir yalancıya asla gitmeyecek.
Ve maalesef senin gibi düşünenlerin haklı olarak sorduğu tek soru var.
tayyip değilse, kime oy vereceğiz?
en azından tayyipten az yalan söyleyen birini seçin diyebileceğim ama bunu da bulmak çok zor![]()
Bunun cevabını direk olarak vermem çok saçma olur. Herkesin aklı, fikri ve mantığı var.
Esas sorulması gereken soru şu;
Şu anda neler olup bittiğinin farkında mıyız? Ne kadar farkındayız? Hangi açıdan ve ne şekilde bakıyoruz. Bunun cevabını araması lazım bazılarının.
FM Gazetesi
Ozaman napalim ber secim basbakan degisin. Yeni yalanlar gelsin![]()
Aday yok zaten. Bu eyleminde gelip tıkandığı yer orası. Hükümeti düşürme noktasına bile gelseler, kimsenin güveneceği bir ekip, lider yok.
mhp kesinlikle katılmıyorum dedi, koalisyon şansı da yok.
bende sürecin sonunu bu açıdan merak ediyorum. müthiş bir potansiyel var mevcut hükümete karşı ısrarla harekete geçmek isteyen. ama onu harekete geçirecek bir mekanizma yok ortada
Dolmabahçe'de polisin attığı bomba ağaçları yakmış. Bir sürü ağaç yanıyormuş.
Diğer yazdıklarınız için yorum yapmayacağım ama bu konuda haklısınız
20 yıldır partinin genel başkanlığın kalkmamış biri veya otoriter olamayan halkın büyük bir çoğunun güvenmediği adam olamaz şu anda güven var mı deseniz o da yok aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu neyse sağduyulu olunsun bence artık polis müdahele etmesin halk zaten öyle bir durumda provakatörlere de gereken dersi verir
http://www.canlitelevizyonlar.net/halk-tv-izle.html Akaretler canlı!
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Ankara'nın en sessiz semti Eryaman'da oturuyorum.Yaklaşık 2 saattir korna sesleri susmadı,halk susmadı,ışıklar yanıp sönüyor,çanaklar,tencereler birbirine vuruluyor,ıslıklar çalınıyor.Hayatımda bıkmadan dinlediğim 3 şeyden biri oldu bu ses.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
@Bordo61Mavi
İngiltere'de olduğun için bir nebze basından yararlanabildiğini düşünmüştüm ama yanılmışım.İyi uykular tekrardan.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."