1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

@Bordo61Mavi

İngiltere'de olduğun için bir nebze basından yararlanabildiğini düşünmüştüm ama yanılmışım.İyi uykular tekrardan.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Börk View Post
    @Bordo61Mavi

İngiltere'de olduğun için bir nebze basından yararlanabildiğini düşünmüştüm ama yanılmışım.İyi uykular tekrardan.
    Sen ingilteredeyken basindan cokmu yararlandin ?

Medya nedirki ? Hepsinin arkasinda baska bir siyasi kendi haberlerine bastiriyorlar. Onlarami inanacagiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

Medya nedirki ? Hepsinin arkasinda baska bir siyasi kendi haberlerine bastiriyorlar. Onlarami inanacagiz.
    İngiltere'de bulunmadım.Ama inanmıyorsan bilmiyorsan bilmediğin şey hakkında da konuşmayacaksın.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Börk View Post
    İngiltere'de bulunmadım.Ama inanmıyorsan bilmiyorsan bilmediğin şey hakkında da konuşmayacaksın.
    Ozaman biz forumu kapiyalim kimse konusmasin. Herkesin kendi ogrendigi sogru oluyor, bilip bilmemenin bir onemi kalmamis.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sosyal medyada dolaşan fotoğrafları , videoları izleseniz bile biraz bilginiz olurdu. Şuan yandaş medyanın insanları nasıl bilgilendirdiği ortada.

Şuan durum şu ki bir insanın Twitter , Facebook gibi bir sosyal medya üyeliği yoksa yada rastgele dolaşırken yayın veren bi kanal bulamazlarsa ( Halk TV gibi ) hiç bir şeyden haberleri olmuyor olsada yanlış bilgilendiriliyorlar.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Sosyal medyada dolaşan fotoğrafları , videoları izleseniz bile biraz bilginiz olurdu. Şuan yandaş medyanın insanları nasıl bilgilendirdiği ortada.

Şuan durum şu ki bir insanın Twitter , Facebook gibi bir sosyal medya üyeliği yoksa yada rastgele dolaşırken yayın veren bi kanal bulamazlarsa ( Halk TV gibi ) hiç bir şeyden haberleri olmuyor olsada yanlış bilgilendiriliyorlar.
    Koprudeki maraton resmini , sabah eylem icin toplanan insanlar olarak bize yedirsinler diyemi bunlari takip edim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Koprudeki maraton resmini , sabah eylem icin toplanan insanlar olarak bize yedirsinler diyemi bunlari takip edim.
    Toma'nın ezdiği insanları , polisin tekmelediği orantısız güç uyguladığı insanları görün diye takip edin yeter. Bilgi kirliliği yapan , bu işten bile kendine pay çıkarmaya çalışan çok siz doğruyu bulmaya çalışırsanız gerisi gelir.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Mesaj Yetkileri