1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Aydın abi zaten gerekli cevabı vermiş. Benim üstüne söyleyecek bir şeyim yok.
    Niye , Aydin abi parti kurmusta onami oy vereceksin. Cidden merak ediyorum madem su surecte siyaset forumda acik merak ettim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Niye , Aydin abi parti kurmusta onami oy vereceksin. Cidden merak ediyorum madem su surecte siyaset forumda acik merak ettim
    Aydın abinin sorusuna cevap vermeyi düşün benimle uğraşacağına.Benim de söyleyeğim şeyler aşağı yukarı aynı olduğu için tekrr yazmak istemedim. Cevap ver ona, İşine mi gelmiyor?
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Poliste resmen AKP'lileri savunuyor.

Dün birkaç videoda bu gözüküyordu, Akp'liler Polisin yanında eylemcilere taş atıyorlardı. Böyle bir bölücülük olabilir mi yahu ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aydın abinin sorusuna cevap vermeyi düşün benimle uğraşacağına.Benim de söyleyeğim şeyler aşağı yukarı aynı olduğu için tekrr yazmak istemedim. Cevap ver ona, İşine mi gelmiyor?
    Telefondan yaziyorum ve maalesef 15 dk sonra ise basliyorum. Ben Aydin abiyle konusurum bir yazisina katilmasam. Ben sana soruyorum senin bir birey olarak dusuncen nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Telefondan yaziyorum ve maalesef 15 dk sonra ise basliyorum. Ben Aydin abiyle konusurum bir yazisina katilmasam. Ben sana soruyorum senin bir birey olarak dusuncen nedir?
    İlle de açık seçik bir cevap istiyorsan, ben solcuyum. Devrimciyim, ileri görüşlüyüm. En önemlisi de faşist değilim binlerce şükürler olsun ki. Ailemden böyle gördüm ve böyle bir aileye evlat olduğum için gurur duyuyorum. Atatürk'çüyüm. Bugün oy kullansam CHP'ye kullanırım. Sen CHP'nin iyi bir lidere sahip olmadığını düşünebilirsin. Evet, harika bir lider değil haklı olabilirsinde. Ama en azından ülkesini satıp insanları aptal yerine koymaz anladın mı? Ülke, toprak kaybedeceğine, yerinde sayar ama toprak kaybetmez. Amerika'nın köpeği olmayız. Anlatabildim mi? Ama işte siz bunu göremiyorsunuz. İstikrara devam. İsiktrarınıza devam.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

İlle de açık seçik bir cevap istiyorsan, ben solcuyum. Devrimciyim, ileri görüşlüyüm. En önemlisi de faşist değilim binlerce şükürler olsun ki. Ailemden böyle gördüm ve böyle bir aileye evlat olduğum için gurur duyuyorum. Atatürk'çüyüm. Bugün oy kullansam CHP'ye kullanırım. Sen CHP'nin iyi bir lidere sahip olmadığını düşünebilirsin. Evet, harika bir lider değil haklı olabilirsinde. Ama en azından ülkesini satıp insanları aptal yerine koymaz anladın mı? Ülke, toprak kaybedeceğine, yerinde sayar ama toprak kaybetmez. Amerika'nın köpeği olmayız. Anlatabildim mi? Ama işte siz bunu göremiyorsunuz. İstikrara devam. İsiktrarınıza devam.
    Amerika kopekligi ?

Son kac gunden beri help us America twitleri atanlar kim Bruce Willis yazdi diye sevinenlermi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Amerika kopekligi ?

Son kac gunden beri help us America twitleri atanlar kim Bruce Willis yazdi diye sevinenlermi ?
    Yalnızca Amerika değil, tüm dünyadan tepkiler geliyor (destek olarak). Benim söylediğim apayrı bir şey. Lafları cımbızla çekiyorsun. Her neyse. tartışmayalım seninle daha fazla en iyisi. Saygılar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Güzel abim..

Olay Hükümet düşürmek değil önce bunu ANLAMAYA çağırıyorum seni..

Hiç kimse Başbakan gitsin istemiyor..

İstedikleri tek şey ÖZGÜR BİR TOPLUM..HERKESİ FİŞLEMEYEN BİR TOPLUM..

Sen bunu anladığın gün herkesle anlaşmaya başlıyıcan ..

Sağduyusu olan herkese sesleniyorum..LÜTFEN PROVEKE OLMAYIN.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Güzel abim..

Olay Hükümet düşürmek değil önce bunu ANLAMAYA çağırıyorum seni..

Hiç kimse Başbakan gitsin istemiyor..

İstedikleri tek şey ÖZGÜR BİR TOPLUM..HERKESİ FİŞLEMEYEN BİR TOPLUM..

Sen bunu anladığın gün herkesle anlaşmaya başlıyıcan ..

Sağduyusu olan herkese sesleniyorum..LÜTFEN PROVEKE OLMAYIN.
    Ya dusecekse dussun yeterki herkesin hemfikir olabilecegi bir aday olsun. Koalisyona bile evet derim ama kim ?

Bu ulke Cem Uzan gibi palavracilari bile meclise sokacakti az kaldi

Mesaj Yetkileri