AKP ve polis son dönemlerde gerçekten saçma işlere imza atıyordu ve kendilerine oy vermeyenleri kızdırıyordu. İlk yıllarını hatırlıyorum da gayet normal bir yönetimdi ancak git gide daha fazla oy/güç aldıkça şımarmaya başladılar. Yaptıkları bazı kesimleri kızdıracak kararlar da doldu taştı. Sonuç buraya geldi. Bundan sonra ülkenin daha da kötüye gitmesini istemiyorsalar seçime giderler. Ben tekrar kazanacaklarını düşünüyorum zaten.

Twitter dünya gündemi ilk iki sırası Atatürkiyikivarsın ve Tayyipiyikivarsın şeklinde idi 5 dk. önce. Olay bu raddeye geldiyse kötü gerçekten. Eğer demokratik ülkeyiz diyorsak seçime gitmeliyiz. Yoksa olaylar iyice çığırından çıkacak. Tarih ders almayı bilmeyenler için tekerrürden ibarettir unutmamak gerek.

Ayrıca şu dış basın destek zırvalarına da biryerlerimle gülüyorum. Siz gerçekten bizi destekediklerini falan mı sanıyorsunuz acaba? Yine twitter da hayalgücü geniş bir gencimiz tüm yabancı haber ajanslarına AKP bize kimyasal bomba atıyor diye twit atıyordu. Bunun şakası yok kendinize gelin artık.