Sayfa 50 / 163 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
1,471 ile 1,500 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    O davanın sonuçlandığı ile ilgili link verebilirsen sevinirim. Bilgilenmiş olurum. Eylemcilerin savunduğu zihniyet sadece 2-3 ağaç değil bir özgürlük savaşı bunu da anlamanız lazım. O zaman da gerekli eylem yapıldı. Ayrıca madem şimdi o arazilerdeki ağaçların kesilmesine ve eğitim yuvası yapılmasına karşı çıkıyorsunuz, o zaman taksimdeki olayların en büyük destekçilerinden birisiniz. Sizi böyle olduğunuz için de tebrik ederim.

O ormanlar hiçbir zaman devletin bünyesinden çıkmadı haliyle de geri alınması gibi bir durum da gerçekleşmedi. Burada yanlış bilgi var. Sanırım esas senin bilgilerin duyum
    Sitede bir arkadaşın imzası vardı cahillerle tartışmayın ben hiç galip gelemedim diye. İmam Gazali ne kadarda güzel söylemiş. Sana link vs vermeyi düşünmüyorum birazcık okuma, araştırma azmiyle bulabilirsin

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Başbakan'ın bu kadar dik konuşmasının tek sebebi ülkede ki muhafazakar ve kırsal kesimdeki insanlara güvenmesidir. O insanlar sadece başbakanın söylediklerine inandıkları için meydandakileri çapulcu sanıyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Başbakan'ın bu kadar dik konuşmasının tek sebebi ülkede ki muhafazakar ve kırsal kesimdeki insanlara güvenmesidir. O insanlar sadece başbakanın söylediklerine inandıkları için meydandakileri çapulcu sanıyorlar.
    Eylemler ne kadar dik ise başbakanımızda o kadar dik. Pirim vermemesi gerekiyor. Eylem sürecinde provakatörlerin verdikleri zararları engellemesi adına bu politikasını destekliyoru-m-z.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post
    %50'yi dışarı çıkarırım diyor,bu milleti ötekileştirmek değilde nedir dostlar ?

Ayrıca cumhurbaşkanının yaptığı açıklama takdire şayan.Başbakan böyle bir açıklama yapsaydı olaylar çoktan yatışırdı.
    adam zaten içerde o sebepten yatmış halen aynı kafa devam ediyor. bu teroristi imralıya, kardeşinin yanına koymak gerekir

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Şu meydandakiler bi parti kursa tabanı muhafazakar Atatürkçüler olsa o yönde ilerlese, bizde ona oy versek

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Sitede bir arkadaşın imzası vardı cahillerle tartışmayın ben hiç galip gelemedim diye. İmam Gazali ne kadarda güzel söylemiş. Sana link vs vermeyi düşünmüyorum birazcık okuma, araştırma azmiyle bulabilirsin
    Zaten o linki bulabilecek olsan koyardım büyük ihtimal. Neyse sen de haklısın tabi tartışmaya girmeyeyim seninle. Uyardığın için sağol .
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    adam zaten içerde o sebepten yatmış halen aynı kafa devam ediyor. bu teroristi imralıya, kardeşinin yanına koymak gerekir
    Talihsiz bir açıklama olmuş senin adına üzüldüm.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Eylemler ne kadar dik ise başbakanımızda o kadar dik. Pirim vermemesi gerekiyor. Eylem sürecinde provakatörlerin verdikleri zararları engellemesi adına bu politikasını destekliyoru-m-z.
    O ne kadar dik olursa eylemlerde o kadar dikleşecek. Sen başbakansın kapıdaki köpek değilsin biri sana havlarsa(eleştirirse) sen havlamıcan(gerçek manada). Yapıcı olacan. O zaman çıkma oraya. Meydandakiler CHP li benim vatandaşım değil havasında olmayacan.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Talihsiz bir açıklama olmuş senin adına üzüldüm.
    gayet gerekn birşey bana çapulcu diyene bende bunu rahatlıkla derim başbakan dik duruyor diyorsun ya dik duran daha sert kırılır
    o kadar dik durma sevdalısıysa gitsin pkk karşısında dik dursun dediği lafın arkasında olsun

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

gayet gerekn birşey bana çapulcu diyene bende bunu rahatlıkla derim başbakan dik duruyor diyorsun ya dik duran daha sert kırılır
    o kadar dik durma sevdalısıysa gitsin pkk karşısında dik dursun dediği lafın arkasında olsun
    Oynak olmaktan daha iyidir dik olmak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Cumhurbaşkanı bu açıklamayı yapmak için niye bu kadar bekledi. Cuma akşamı bunlar yapılsaydı olaylar belki de bu kadar büyümeyecekti. Başbakan gerçekten bilerek böyle davranmış olabilir. yoksa normal düşünen biri yapmazdı yaptıklarını.
    Cumhurbaşkanı 1 Haziranda olaylar çığrından çıkınca açıklama yaptı ama yazılı açıklama olduğu için gözardı edildi.

"Cumhurbaşkanı Gül, açıklamasına, “Taksim’de bir kaç günden bu yana devam eden ve maalesef dün itibarıyla kaygı verici bir noktaya gelen olayların yatışması için hepimize düşen, daha fazla olgunluktur. Güvenlik güçlerimiz, görevlerini yerine getirirken her zamankinden daha fazla ihtimam göstermeli, müdahalelerinde ölçülü olmaya dikkat etmeli, üzücü görüntülerin ortaya çıkmasına izin vermemelidir” şeklinde devam etti. "

http://www.tccb.gov.tr/haberler/170/...gunluktur.html

Şuan siyasi ortamdaki tek sağduyulu kişi. İktidar olayların asıl niyetini görmezden gelmekte ve kendi bildiğini okumakta, muhalefet olaylardan pay çıkarma ve nemalanma peşinde, Halkın asıl istek ve arzularının göz ardı edildiği bir ortamda Cumhurbaşkanının hem 1 Haziranda hem de bugünkü açıklamalarındaki olgunluk takdir-e şayan. Keşke biraz daha etkin olabilse ama Anayasal hakları müdahele edici unsuru engelliyor maalesef.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Devlet Bahçeli'se sağduyulu davranıyor. Cumhurbaşkanı tek sağduyulu kişi deyip onu gözardı edemeyiz @baldemir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben diyorum adamın kıçı ayrı başı ayrı oynuyor sen diyorsun oynak olmaktan iyidir 3 sene önce teröristleri muhattap almam diyen adama ne oldu ne oldu türkiyenin dili birdir diyen adama hadi kal sağlıcakla

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Usluba dikkat edersek gayet iyi tartışabiliriz hakaret etmeden de derdimizi anlatabiliriz
    İki taraf da sakin olmalı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Biz teröristle örgütle pazarlık yapacak masaya oturacak adi şerefsizlerden değiliz söylemini hatırlıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

ben diyorum adamın kıçı ayrı başı ayrı oynuyor sen diyorsun oynak olmaktan iyidir 3 sene önce teröristleri muhattap almam diyen adama ne oldu ne oldu türkiyenin dili birdir diyen adama hadi kal sağlıcakla
    Senin düşüncen saygı duyarım, bana kalırsa kullandığın tabirle sizin liderleriniz oynuyor. Zaten böyle oynaya oynaya 2023 olan hedefi 2053 yaptılar, böyle muhalefete ve destekçilerine can kurban.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öyle talihsiz, öyle baştan savma ve bilgisiz yorumlar okuyorumki inanamıyorum.bazılarının başbakanlık mertebesinin asli görevinin gaza gelmek, kafa tutmak, tepkiye daha sert davranmak mertebesi olmadığını öğrenmesi lazım önce.hadi başbakan denen adam böyle bir adam.ama siz genç ve akıllı insanlarsınız.yapmayın etmeyin.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

[YOUTUBE="quNDxQ03BWo"]tayyip-recep[/YOUTUBE]

Siyaset yapmayayım diyorum ama...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

atv !

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Senin düşüncen saygı duyarım, bana kalırsa kullandığın tabirle sizin liderleriniz oynuyor. Zaten böyle oynaya oynaya 2023 olan hedefi 2053 yaptılar, böyle muhalefete ve destekçilerine can kurban.
    benim bir liderim yok öyle lisede bir grup peşinden koşturup körü körüne bir ideolojiye bağlanmış bir insanda değilim

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    atv !

söylemeden geçemem o "de" ayrı olacak.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Hep başbakan için düşündüklerimizi söylüyorsun

Ama oynak olma konusunda hep dik durduğu kesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Devlet Bahçeli'se sağduyulu davranıyor. Cumhurbaşkanı tek sağduyulu kişi deyip onu gözardı edemeyiz @baldemir.
    Açık konuşmak gerekirse bu olaylar esnasında sessiz kalmaları hatta Bahçeli'nin "Eylemlerde biz yokuz" açıklaması şaşırtıcı. Biliyoruz ki ilk gün alanda dolaşan Gürsel Tekin'in bu projenin içinde olması üzerine bir de dahil olduğu proje içinde parti adına karşıt olması sağlam bir siyasi hata oldu. Zaten Erdoğan olayların üzerine yaptığı açıklamalarla yangına körükle gitti. Bunlar kaybedenler kulubü. Hani dıştan bakan bir birey olarak bana göre Mhp izlediği politika ile sürecin en büyük kazananı olmuştur.

Toparlarsak evet Bahçeli de sessiz kalarak ve olaylara müdahil olmayarak sağduyulu davranmıştır ama bunu bir strateji olarak mı kullandı (çünkü destek verilmedi diye de tepki çok) yoksa gerçekten böyle davranması gerektiği için mi hareket etti ? Bunun yorumunu siyasi analizciler bilir : )
    Last edited by ReaList : 03.Haziran.2013 at 18:28
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Hep başbakan için düşündüklerimizi söylüyorsun

Ama oynak olma konusunda hep dik durduğu kesin.
    Halk oynakları gördü ve 3 dönemdir gereken cevabı veriyor

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    atv !

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun bu halk liderlerini hep bulacaktır. Yedirmeyiz.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Anlamadığınız şey halkın yarısı bunu gördü

Diğer yarısı görmüyor, görmeyecek. Zaten sıkıntı olan kısım tayyibin bu geri kalan %50'yi görmezden gelmesi, polisi üzerine salması.

28. Default

jop ve kask demiyorum sadece gazı bırakın ve öyle yürüyün yüreğiniz varsa.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Halk oynakları gördü ve 3 dönemdir gereken cevabı veriyor
    Halk gereken cevabı meydanda veriyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

[YOUTUBE="6Q7Eyq5XrJU"]halk ![/YOUTUBE]