oncelikle herkes sakin olsun isi cigirindan cikarmaya sen şöylesin biz boyleyize getirmeye gerek yok. insanca fikirlerimizi belirtelim forum kurallari ve tabii ki saygi cercevesinde..

gel gelelimm..

RasAnt kardesim..

oncelikle aydin abinin de dedigi gibi yaradanina kurban oldugum Atatürk'ün bir cok lafi daha var oku ogren. bir tanesini ben soyleyeyim su anki durumumuza cuk oturuyor. Turkiye Cumhuriyeti seyhler, dervisler , muriter ve meczuplar memlekeri olamaz..
umarim ne demek istedigimi anlamissindir..

oynak olma konusuna gelince .. bir basbakan iki erdogan isimli bir video vardi izlemediysen izlemeni oneririm. sayet izleyip de kendisini bu konuda diger liderlerden masum goruyorsan objektif muhakeme yetenegini sorgulamani oneririm..

inanin biraz objektif olmayi basarabilseniz basbakan hakkinda bircok gercegi goreceksiniz ama nasil bir bag varsa bir turlu goremiyorsunuz , gorseniz de gozardi ediyorsunuz..

hic dusundun mu bu adam neden AKM derken bir kez olsun acilimini kullanmadi? hic dusundun mu bu adam ulusa seslenis ekraninda arkadaki Atatürk resmini kaldirdi? hic dusundun mu bu adama neden her 29 ekimde 10 kasimda birseyler oluyor tabir-i caizse dongusu varmis gibi hep o tarihlere denk geliyor?

ben bu sorulari basbakani biraz objektif yargilayabilin diye soyluyorum kimse aralarinda bir bag kurdugumu falan dusunmesin aman. hatta en cok karsi oldugum seydir bu olay. tayyip erdogan kim ki kiyaslanacak.