1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Abi zaten hepimiz kabul ediyoruz olayların polisin hatasını ama siz resmen bu olanları onaylıyorsunuz ben ona kızıyorum adam belediye otobüsünün içine etmiş üstüne T.C yazmış varmı böyle anlayış

yahu izmirde camiye giden cemaate laf atıyorlar

ne oluyoruz nereye doğru gidiyoruz
    Yanlış, bunlar da yanlış. İşte sen böyle bir sırada hükümet olarak olayların yatıştırılması için ne yapardın?

Polis geri çekilse, hiçbir şey kalmayacak ortada. Hiçbir şey. Araya karışan provakatörlerin eline şu an oraya gerçekten protesto etmek için gidenler koz vermiyor. Hükümet koz veriyor.

Gerçi bu durum da hükümetin işine geliyor "aha bakın bunlar bankaya saldırıyor, sağa sola saldırıyor, chp nin işi bunlar" diye geri adım atmamaya çalışıyorlar.

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Yanlış, bunlar da yanlış. İşte sen böyle bir sırada hükümet olarak olayların yatıştırılması için ne yapardın?

Polis geri çekilse, hiçbir şey kalmayacak ortada. Hiçbir şey. Araya karışan provakatörlerin eline şu an oraya gerçekten protesto etmek için gidenler koz vermiyor. Hükümet koz veriyor.

Gerçi bu durum da hükümetin işine geliyor "aha bakın bunlar bankaya saldırıyor, sağa sola saldırıyor, chp nin işi bunlar" diye geri adım atmamaya çalışıyorlar.

Ben neden polisimi çekeyim abi

Ordaki insanların eylemle alakası olmayan insalara zarar vermeyeceği garanti mi ? Kocaeli de polis 20 dakika bekledi ki sakinleşsinler ne oldu sonunda gittiler AKP binasına saldırdılar sonrada polis müdahale etti

Amaç sadece eylem olsa ne bu olaylar çıkardı nede bu kadar uzardı

Ben polis haklı da demiyorum kesinlikle polisin yatası halkın hatasından yüz kat daha fazladır

Mesaj Yetkileri