1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Eğitimde kpss'deki skandallar mı yenilik
    Hastane olayında "eskiden sabahları sıra bekliyorduk" diyenler, sabahları bi devlet hastanesine gitmeye çalışsınlar baksınlar bakalım farklı manzarayla mı karşılaşacaklar.

Kaldı ki devlet hastaneleri bile artık özel hastenelere sevk ediyorlar çoğu durumda. Niye? SSK ile ödenmesin hastanın masrafını. Çünkü para devletin cebinden çıkıyor.

Ordu'ya hiç girmiyorum.

Basına hiç girmiyorum.

Yargıya hiç girmiyorum.

İlerlemeden kastınız yolların yapılması mıdır? Bu mudur ülkenin rahatlaması? Ekonomik olarak rahatlamaktan kastınız, dış borcu çoğaltıp, rekor seviyelere getirip, enflasyonun şişmesini engellemek ise, IMF'ye olan borcun bu yollarla ödenmesi ise bunun bedelini de ilerleyen yıllarda çok ağır ödeyeceğiz.

Ama 10 senedir iyiyiz değil mi? Karnımız doyuyor. İsrail'e gider falan da yapıyoruz (sonradan yaptığımız geri vitesleri görmüyoruz tabii). Komşularımızla aramız süper. Savaşın eşiğinde değiliz.

İlerleme bu mudur
    Detaylara girersek uzarda uzar. Şu benim için yeterli.

buda olabilir

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Detaylara girersek uzarda uzar. Şu benim için yeterli.

Gösteriş midir her şey? One minute müdür yani her şey?

Amerika'nın kuklası olmak olay Dış politikamız tamamen onların elinde. En azından o zamanlar bağımsızlık ve bütünlüğümüz bu derece yerlerde değildi.

Mutluysan, sorun yok senin için. Ne ala

Mesaj Yetkileri