1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    hak aramak haklı olmak bir yana bencede çok uzadı bu süreç bu saatten sonra yaradan çok zarar getirir
    bahsetmeye çalıştıgım olay tam da bu! bu işin suyunu çıkarmak ülkeye zarar getiriyor ama siz hala burada fotograflar,videoalar vs vs paylaşıyorsunuz! bu olayların sonunda ulaşılmak istenen amaç ne? ne zamana kadar sürdürme peşinde bu insanlar bu protestoyu ? Ağaçlar için başlandı tamam,sonra yılların hıncı çıktı ve devam etti;ona da eyvallah.Ama artık yeter değil mi? Şu dakikadan sonra bizim ülkemize ne fayda getirecek bu olaylar ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by nannar View Post
    bahsetmeye çalıştıgım olay tam da bu! bu işin suyunu çıkarmak ülkeye zarar getiriyor ama siz hala burada fotograflar,videoalar vs vs paylaşıyorsunuz! bu olayların sonunda ulaşılmak istenen amaç ne? ne zamana kadar sürdürme peşinde bu insanlar bu protestoyu ? Ağaçlar için başlandı tamam,sonra yılların hıncı çıktı ve devam etti;ona da eyvallah.Ama artık yeter değil mi? Şu dakikadan sonra bizim ülkemize ne fayda getirecek bu olaylar ?
    Geri adım atması gereken sence protestocular mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    bu ulkenin basbakani ortami yumusatmak yerine her gecen gun ortami daha fazla geriyorken , despotlugundan "ben istiyorsam elbette olacak" zihniyetinden zinhar geri adim atmiyorken ve ustune ustluk bunca sey yasanirken dalga gecer gibi afrika turuna cikiyorken neden milyonlarca insan geri adim atiyor? zayif oldugu icin mi , ezilen oldugu icin mi ?

Mesaj Yetkileri