Sayfa 60 / 163 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
1,771 ile 1,800 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Olaya hala siyasi olarak bakanlar var.Yahu bu eylemler hak aramak için yapılıyor.Bizim ne CHP ile ne MHP ile nede başka bir partiyle alakamız yok.Biz bizi yok sayılmasından dolayı eylemlerdeyiz.Özgürlüklerimizin kısıtlandığı için eylemlerdeyiz.Atamıza ayyaş dendiği için eylemlerdeyiz.Hala siyasi partilere gem vuruluyor anlamış değilim arkadaş.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Abi çok uzaklardan belki göremiyor olabilirsin ama sokaktakilerin çoğunluğu chp'li falan değil. Bütün halk sokaklarda. Ha nerden biliyorsun diyeceksin aramızda bir fark var ben gidip yaşadım o ortamı. Yandaş medyadan takip etmedim.
    O ortama chp bayrağı ile girmeye çalışanların sokulmadığını bile bilmiyordur Hasan hocam. Ama neyse, canı sağolsun. Ben böyle vatan haini olmaktan gurur duyarım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    sizlere göre vatanseverlik karşı görüşe muhalefet için tencere tava dövmek, bana göre ise her fikre saygı duymak ve ülkenin idaresinin seçimle seçip,seçimle koltuktan indirmek...
    Karşı görüşten falan çıktı bu olay.Tencere-tava dövme olayını nasıl ekonomi ile bağdaştırdın onu anlamadım.Bizim her fikre saygımız var ara sıra haddimizi aştığımız zamanlar oluyor kabul ancak saygımız her zaman var.Ülkenin idaresi seçimle olacaktır bunu herkes kabul ediyor.Sen nasıl bir algı edindin bilemeyeceğim hocam.Bu tepki özgürlüklerin kısıtlanmasına verilen bir tepkidir, eğer ''Tayyip istifa'' sloganı sana darbe,devrim çağrıştırıyorsa ben bilemem onu.

Zaten memleketin yarısı mali krizsiz ortamda mali kriz yaşıyor.Millet refah içinde,bolluk içinde yaşıyormuşta paralarımız kaybolmuş gibi konuşuyorsun.O bahsettiğin ekonomiye can veren şirketlerin hiç biri benim hayrıma değil,vergiden kurtulmak için türlü türlü numaralar çeviren insanların şirketleri onlar.Onların vergileri de bize geri dönüyor,yani halka.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    O ortama chp bayrağı ile girmeye çalışanların sokulmadığını bile bilmiyordur Hasan hocam. Ama neyse, canı sağolsun. Ben böyle vatan haini olmaktan gurur duyarım.
    Hatta 1 Haziran günü Kılıçdaroğlu gelecek diye çoğu kişi küfür ediyordu halkımızın hareketini sahiplenecek diye.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Zaten memleketin yarısı mali krizsiz ortamda mali kriz yaşıyor.Millet refah içinde,bolluk içinde yaşıyormuşta paralarımız kaybolmuş gibi konuşuyorsun.O bahsettiğin ekonomiye can veren şirketlerin hiç biri benim hayrıma değil,vergiden kurtulmak için türlü türlü numaralar çeviren insanların şirketleri onlar.Onların vergileri de bize geri dönüyor.
    Yaşının 17 olmasına rağmen bu olaydan haberdar olman, bilgili olman çok iyiymiş. Tebrik ederim. Akıl yaşta değil, baştadır diye boşuna dememişler.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hak aramak haklı olmak bir yana bencede çok uzadı bu süreç bu saatten sonra yaradan çok zarar getirir

Bende sportif yönüne ışık tutayım. u20 Dünya Kupası ve Akdeniz oyunları gibi iki büyük ve önemli organizasyon bu ay içinde başlayacak, ülkemiz ev sahipliği yapacak. Şu ortamda nasıl kazasız-belasız atlatılır bilemiyorum. Uluslararası düzeyde ciddi itibar kaybı oldu Türkiye'nin, daha da olacak gibi görünüyor. İnşallah yanılırım...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Ne ekonomiymiş arkadaş. Gören de ülkede fakir kalmadı herkesin cebine 11 bin dolar giriyor sanacak.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bende sportif yönüne ışık tutayım. u20 Dünya Kupası ve Akdeniz oyunları gibi iki büyük ve önemli organizasyon bu ay içinde başlayacak, ülkemiz ev sahipliği yapacak. Şu ortamda nasıl kazasız-belasız atlatılır bilemiyorum. Uluslararası düzeyde ciddi itibar kaybı oldu Türkiye'nin, daha da olacak gibi görünüyor. İnşallah yanılırım...
    Olimpiyatlar da hayal olur zaten artık ülkede bu huzursuzluk varken.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    hak aramak haklı olmak bir yana bencede çok uzadı bu süreç bu saatten sonra yaradan çok zarar getirir
    bahsetmeye çalıştıgım olay tam da bu! bu işin suyunu çıkarmak ülkeye zarar getiriyor ama siz hala burada fotograflar,videoalar vs vs paylaşıyorsunuz! bu olayların sonunda ulaşılmak istenen amaç ne? ne zamana kadar sürdürme peşinde bu insanlar bu protestoyu ? Ağaçlar için başlandı tamam,sonra yılların hıncı çıktı ve devam etti;ona da eyvallah.Ama artık yeter değil mi? Şu dakikadan sonra bizim ülkemize ne fayda getirecek bu olaylar ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bizim çekilmeye niyetimiz yok şahsen.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başbakan inat etmeyi bırakıp polisini çekene kadar bu iş devam edecek. "Kendi halkına zulmeden bir yönetimin meşruiyeti yoktur."
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

bahsetmeye çalıştıgım olay tam da bu! bu işin suyunu çıkarmak ülkeye zarar getiriyor ama siz hala burada fotograflar,videoalar vs vs paylaşıyorsunuz! bu olayların sonunda ulaşılmak istenen amaç ne? ne zamana kadar sürdürme peşinde bu insanlar bu protestoyu ? Ağaçlar için başlandı tamam,sonra yılların hıncı çıktı ve devam etti;ona da eyvallah.Ama artık yeter değil mi? Şu dakikadan sonra bizim ülkemize ne fayda getirecek bu olaylar ?
    Geri adım atması gereken sence protestocular mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bizim çekilmeye niyetimiz yok şahsen.

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Başbakan inat etmeyi bırakıp polisini çekene kadar bu iş devam edecek. "Kendi halkına zulmeden bir yönetimin meşruiyeti yoktur."
    Geri adım atması gereken sence protestocular mı?

çekilmeyin kardeşim!taş atın! tencere tava dövün.polis gaz sıksın,plastik mermi sıksın.yabancı ülkeler zaten zilleri taktı.oynamaya da başlarlar...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu arada webster griffin tarpley bu adamın videosunu paylaştım umarım bakanınız vardır bizi ve dış politikamızı çok güzel özetlemiş altına imzamı atarım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yahu aydın gerçekten iyice komik olmaya başladınız. sanal alemde kimin gerçek kimin yalan oldugunu hiçbirimiz bilemeyiz.zeynep duygu bir pkk yandaşı olamaz mı? başörtülü bir resmi profiline koyup bu tweet'i yazamaz mı? bunlar mı sizin araştırmacı zihniyetiniz? lütfen bu tarz resimleri paylaşıp kutuplaşmayı arttırmayın.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Eyvallah abi çekilmeyeceğiz zaten kazanana kadar.Biz taş atmayız,zarar da vermeyiz bence karıştırıyorsun.Ama adam gibi eylem yapıp gazı da mermiyi de yiyoruz.Yabancı devlette önce içimizde oynayanlar ne olacak ? Bizim protestocuların yaralı hallerini paylaşıp mizah yapan,iyi olmuş diyenlere ne olacak ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu ulkenin basbakani ortami yumusatmak yerine her gecen gun ortami daha fazla geriyorken , despotlugundan "ben istiyorsam elbette olacak" zihniyetinden zinhar geri adim atmiyorken ve ustune ustluk bunca sey yasanirken dalga gecer gibi afrika turuna cikiyorken neden milyonlarca insan geri adim atiyor? zayif oldugu icin mi , ezilen oldugu icin mi ?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

çekilmeyin kardeşim!taş atın! tencere tava dövün.polis gaz sıksın,plastik mermi sıksın.yabancı ülkeler zaten zilleri taktı.oynamaya da başlarlar...
    Olayı çok karıştırıyorsun. Yabancı hangi ülke lideri, arap baharındaki gibi, direk o dikdatörleri hedef alan açıklama yaptı?

Hatırlarsan tayyip bile karışıyordu. "görevi bırakın" diyordu. Bunu obama, merkel ve bir sürü avrupa başkanı söylüyordu.

Fakat sen obama'dan veya herhangi bir avrupa liderinden tayyibe "koltuğu bırak" dediğini duydun mu? Esad söyledi bunu sadece ve esad'ın yaptığı tayyibe kendi sözlerini hatırlatmaktı

Avrupa ve amerika hiç de zilleri takıp oynamaya başlamaz. Şurada 100 kere yazdım. Dış politikamız tamamen amerika'ya bağlı. Adamlar bindiği dalı kesmezler. şu olaylar yüzünden emin ol çok sıkıntı duyuyorlardır.

Bu olayın arap baharıyla bir alakası yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

Polis ve direnişçilerin samimi sohbeti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yahu zaten bu saate kadar kazanılan kazanıldı uyuyan çoğu kesim uyandı bundan sonra sandık konuşur

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yok arkadaş biz sizinle anlaşamayacağız. ben "ülke" diyorum,siz "başbakan" diyorsunuz. ben "ekonomik kriz geliyor" diyorum , siz "biz geri adım atmayız,başbakan çekilsin" diyorsunuz. ben "AKP'yi günahım kadar sevmem" diyorum,siz bana "bir de öğretmen olacaksın" diyorsunuz

Ülkenin bu hafta yaşadıklarının sebebi olan ve işi gurur meselesine dönüştüren herkesi (başbakanından ,alanlarda insanları provake eden mahlukatlara kadar) Allah bildiği gibi yapsın.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

yahu aydın gerçekten iyice komik olmaya başladınız. sanal alemde kimin gerçek kimin yalan oldugunu hiçbirimiz bilemeyiz.zeynep duygu bir pkk yandaşı olamaz mı? başörtülü bir resmi profiline koyup bu tweet'i yazamaz mı? bunlar mı sizin araştırmacı zihniyetiniz? lütfen bu tarz resimleri paylaşıp kutuplaşmayı arttırmayın.
    Abi senin mantıkla konuşayım o zaman. Bu olayları daha ilk günden uysal yaklaşımla yatıştırmayı reddedip, inat giden, "%50'yi evde zor tutuyorum" diyen başbakanı da vatan haini olarak görüyor musun?

Çünkü -senin mantığına göre konuşuyorum- bu başbakanın tek bir cümlesi olayları yatıştırmaya yeterdi ve hani çok telaşlandın ya %11'lik değer kaybı oldu diye. %11'lik değer kaybı olmasını tencerelerle dışarı çıkanlara bağladın ya hani. onlara vatan haini dedin ya hani. sorum şu sana, bu olayları engelleme fırsatı olan ve bunu her fırsatta elinin tersiyle geri iten başbakanı da vatan haini olarak görüyor musun? AKP'yi de zerre sevmezmişsin zaten.

Senin mantığına göre hareket ederek bir soru sordum. Umarım yanlış anlamazısn.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Abi senin mantıkla konuşayım o zaman. Bu olayları daha ilk günden uysal yaklaşımla yatıştırmayı reddedip, inat giden, "%50'yi evde zor tutuyorum" diyen başbakanı da vatan haini olarak görüyor musun?

Çünkü -senin mantığına göre konuşuyorum- bu başbakanın tek bir cümlesi olayları yatıştırmaya yeterdi ve hani çok telaşlandın ya %11'lik değer kaybı oldu diye. %11'lik değer kaybı olmasını tencerelerle dışarı çıkanlara bağladın ya hani. onlara vatan haini dedin ya hani. sorum şu sana, bu olayları engelleme fırsatı olan ve bunu her fırsatta elinin tersiyle geri iten başbakanı da vatan haini olarak görüyor musun? AKP'yi de zerre sevmezmişsin zaten.

Senin mantığına göre hareket ederek bir soru sordum. Umarım yanlış anlamazısn.
    Evet,RTE sırf gurur meselesi yapıp bu yaşananları yatıştırmadığı için vatan hainidir...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Nihat doğan halk tv'de

Terörün bitmesi için başlanan görüşmelerde iki tarafında kazanmaması- kaybetmemesi gerektiğini düşünüyordum. Çünkü böyle bir durumda kaybeden taraf yara almış, ezilmiş hissine kapılacak, barış uzun sürmeyecek.

Şu an gelinen noktada yine aynı şey geçerli. Bilmiyorum nasıl uzlaşılır, nasıl orta yol bulunur... Hükümet geri adım atarsa mağlup olmuş havası yaratılır. Her canı istediğinde eyleme kalkışan, şiddete yönelen bir topluluk oluşur. Meydanlardaki insanlar geri adım atarsa başbakanın ekmeğine yağ sürülmüş olur, halkın içindeki öfke daha da büyür. Geçici süreyle durulmuş olur ortam.

Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. Ah ah! Bu noktalara varmadan bitirebilirdi işi, o cuma sabahı yapılana mantıklı bir açıklama getiremiyorum... Hadi o oldu, ondan sonra çık bir özür dile, biraz yumuşak açıklamalar yap, çek baskıyı geri... Nedir bu inat anlamadım ki?! Keçi ayranı mı içiyor ne...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Evet,RTE bu yaşananları yatıştırmadığı için vatan hainidir...
    Görmek istediğim buydu abi. Olaylara iki taraflı bakabiliyorsan eyvallah. Keşke bunu en başta söyleseydin de boşuna sürtüşmeseydik

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İyi geceler beyler,bu gece sakin bir gece olmasını diliyorum,inşallah polis yatışır,provokatörlerde eylemcilerden gerekli muameleyi görürler.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Diğer sayfada kaldı belki dikkat çekmiyor ama izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

https://www.facebook.com/photo.php?v=132666913601545

Mesaj Yetkileri