1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yahu aydın gerçekten iyice komik olmaya başladınız. sanal alemde kimin gerçek kimin yalan oldugunu hiçbirimiz bilemeyiz.zeynep duygu bir pkk yandaşı olamaz mı? başörtülü bir resmi profiline koyup bu tweet'i yazamaz mı? bunlar mı sizin araştırmacı zihniyetiniz? lütfen bu tarz resimleri paylaşıp kutuplaşmayı arttırmayın.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yahu aydın gerçekten iyice komik olmaya başladınız. sanal alemde kimin gerçek kimin yalan oldugunu hiçbirimiz bilemeyiz.zeynep duygu bir pkk yandaşı olamaz mı? başörtülü bir resmi profiline koyup bu tweet'i yazamaz mı? bunlar mı sizin araştırmacı zihniyetiniz? lütfen bu tarz resimleri paylaşıp kutuplaşmayı arttırmayın.
    Abi senin mantıkla konuşayım o zaman. Bu olayları daha ilk günden uysal yaklaşımla yatıştırmayı reddedip, inat giden, "%50'yi evde zor tutuyorum" diyen başbakanı da vatan haini olarak görüyor musun?

Çünkü -senin mantığına göre konuşuyorum- bu başbakanın tek bir cümlesi olayları yatıştırmaya yeterdi ve hani çok telaşlandın ya %11'lik değer kaybı oldu diye. %11'lik değer kaybı olmasını tencerelerle dışarı çıkanlara bağladın ya hani. onlara vatan haini dedin ya hani. sorum şu sana, bu olayları engelleme fırsatı olan ve bunu her fırsatta elinin tersiyle geri iten başbakanı da vatan haini olarak görüyor musun? AKP'yi de zerre sevmezmişsin zaten.

Senin mantığına göre hareket ederek bir soru sordum. Umarım yanlış anlamazısn.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Abi senin mantıkla konuşayım o zaman. Bu olayları daha ilk günden uysal yaklaşımla yatıştırmayı reddedip, inat giden, "%50'yi evde zor tutuyorum" diyen başbakanı da vatan haini olarak görüyor musun?

Çünkü -senin mantığına göre konuşuyorum- bu başbakanın tek bir cümlesi olayları yatıştırmaya yeterdi ve hani çok telaşlandın ya %11'lik değer kaybı oldu diye. %11'lik değer kaybı olmasını tencerelerle dışarı çıkanlara bağladın ya hani. onlara vatan haini dedin ya hani. sorum şu sana, bu olayları engelleme fırsatı olan ve bunu her fırsatta elinin tersiyle geri iten başbakanı da vatan haini olarak görüyor musun? AKP'yi de zerre sevmezmişsin zaten.

Senin mantığına göre hareket ederek bir soru sordum. Umarım yanlış anlamazısn.
    Evet,RTE sırf gurur meselesi yapıp bu yaşananları yatıştırmadığı için vatan hainidir...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Evet,RTE bu yaşananları yatıştırmadığı için vatan hainidir...
    Görmek istediğim buydu abi. Olaylara iki taraflı bakabiliyorsan eyvallah. Keşke bunu en başta söyleseydin de boşuna sürtüşmeseydik

Mesaj Yetkileri