1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Yahu yazmayı unutmuşum 93de 3.köprü cinayettir diyen kimdi acaba? Hatırlayamadım.
    93 ile 2013 arasındaki nufus araç sayısı yoğunluk olayını bir tutmayı anlayamıyorum
    Hem trafikten şikayet edilir adımlar atılınca da ta 20 yıl öncenin şartlarında yapılan açıklama sunulur
    Anlamakta güçlük çekyorım biri anlatsın

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    93 ile 2013 arasındaki nufus araç sayısı yoğunluk olayını bir tutmayı anlayamıyorum
    Hem trafikten şikayet edilir adımlar atılınca da ta 20 yıl öncenin şartlarında yapılan açıklama sunulur
    Dünya'da trafik çözümü raylı sistemler ile sağlanmıştır köprü yaparak değil. Köprü yapma ikinci bir tüp geçiş yap, hem ağaç kesilmek hem görsellik bozulmaz. Sdney'de şehir içi ulaşımı yüzde90dan fazlası raylı sistemlerdedir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post

2. Dünya Savaşı ve kriz dönemi şartlarını "Bunlar ekmeği karne ile dağıtıyorlardı" diyerek propaganda unsuru yapan bir insanı savunuş şeklinize hayran kaldım.

3. köprünün trafige falan da fayda sağlayacağı yok. Rant sahası açmak istediler ve açtılar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by sananes View Post
    2. Dünya Savaşı ve kriz dönemi şartlarını "Bunlar ekmeği karne ile dağıtıyorlardı" diyerek propaganda unsuru yapan bir insanı savunuş şeklinize hayran kaldım.

3. köprünün trafige falan da fayda sağlayacağı yok. Rant sahası açmak istediler ve açtılar.

Abdüllatif şener bile dedi "rant varsa başbakan ordadır" diye. Ama tabii başbakanlarına kötü söz söylendiği için abdüllatifin neden böyle dediğini araştırmaya hiç gerek yok. yalandır kesin

Mesaj Yetkileri