1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Şuan Bülent Arınç: "Herşeyi engellemek mümkün engellemediğimiz için demokratız diyor." Yahu yerli basın yayınlamadığı için iyi, yabancı basın yayınladığı için kötü olan bir durumdayız. Siz nasıl destekliyebiliyorsunuz böyle bir iktidarı iki tane kömüre oy satan adama da zaten bu soru sorulmaz. Kalkıp 2 kömüre oy satana 3 kömür parası vercem ülkeyi terk etsin.
    Her olayda da kömür mevzusu
    Chp izmirde bana hiç ihtiyaç sahibi olmadığım halde yardım paketi gönderdi
    Ben sattım mı ideolojimi satmadım
    Muhalefet dağıtsa kömürü muhalefete mi oy verecek bu vatandaş
    Halk aptal mı insanlar iki kömüre oy verecek kadar geri zekalı mı
    İnsanları aşağıladığınız için ideolojiniz bu ülkede iktidara gelemeyecektir
    Bunu anladığınız an insanları adam yerine koyduğunuz zaman belki bir şeyler olabilir ama bu kafa bu ülkede iktidar olamaz

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Her olayda da kömür mevzusu
    Chp izmirde bana hiç ihtiyaç sahibi olmadığım halde yardım paketi gönderdi
    Ben sattım mı ideolojimi satmadım
    Muhalefet dağıtsa kömürü muhalefete mi oy verecek bu vatandaş
    Halk aptal mı insanlar iki kömüre oy verecek kadar geri zekalı mı
    İnsanları aşağıladığınız için ideolojiniz bu ülkede iktidara gelemeyecektir
    Bunu anladığınız an insanları adam yerine koyduğunuz zaman belki bir şeyler olabilir ama bu kafa bu ülkede iktidar olamaz
    Evet vermiştir. Açık ve net duydum akp bana yardım ediyor bende oy veriyorum diyen insanlar var. Bu gün yeşil kart sahibi insanlar var sırf bu yüzden akpye oy veren. Kusrua bakmayın duydum ve yazıyorum ve kömüre oy satan adamı da aşağılarım. Çünkü birileri bana çapulcu diyerak aşağılıyor ama onlar gelebiliyor iktidara? Demek ki sizin ideolojiniz daha çok seviyormuş bunu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Evet vermiştir. Açık ve net duydum akp bana yardım ediyor bende oy veriyorum diyen insanlar var. Bu gün yeşil kart sahibi insanlar var sırf bu yüzden akpye oy veren. Kusrua bakmayın duydum ve yazıyorum ve kömüre oy satan adamı da aşağılarım. Çünkü birileri bana çapulcu diyerak aşağılıyor ama onlar gelebiliyor iktidara? Demek ki sizin ideolojiniz daha çok seviyormuş bunu.
    %50 ye genelleyemeyiz bu durumu
    Peki chp ilçe belediyesinin yaptığı hakkında ne düşünüyosun
    Meydanlarda iktidarı sıkıştırıp tenkit ettiği şeyi kendilerinin yapmasının mantığı nedir ?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    %50 ye genelleyemeyiz bu durumu
    Peki chp ilçe belediyesinin yaptığı hakkında ne düşünüyosun
    Meydanlarda iktidarı sıkıştırıp tenkit ettiği şeyi kendilerinin yapmasının mantığı nedir ?
    CHPde eğer yapıyorsa hatadır. Zaten onların yapamadığını bu gün halk yaptı. Ama şuan iktidarın basın toplantısında söylediği bir sözü yazayım: "yeniköyde seçkin bir ailenin düğünü yapılamıyormuş." Aman ne üzüldük. Böyle bir iktidardır bunlar fakire kömür dağıtarak oyalarlar, tek bir sefer ağzına almazlar. Ama zengini düşünürler.

Mesaj Yetkileri