Sana göre adamın dibi olan o ağlak zat, bütün sorulara kaydırma yaparak cevap verdi. Başbakan'dan farklı konuşmadı sadece daha sakin konuştu, ses tonu farklıydı, o kadar. Konuya hakim değilse çıkmayacak oraya, 2 seçkin ailenin düğünü falan diyerek insanlarla dalga geçmeyecek.
Herkes anlayamaz bu konuşmaları, sizlerdende anlamanızı beklememiştim zaten. Burası illegal örgüt sempatizanlarıyla dolu, size sığ düşüncelerinizle mutluluklar dilerim. Sizleri görünce aslında başbakanın takındığı üslubun son derece yerinde olduğunu görüyorum bazı insanlar bunları hakediyor. Bu konuya son mesajımdır kalın sağlıcakla.
Anlamamızı beklemiyorsan buraya yazma sebebin ne ? Yazık değil mi harcadığın vakite ? Diyecek bir şey bulamamanın sonucunda klasik tepki; yan yollara sapma..
Desteklediğim tek örgüt var, insanlık örgütü çok şükür. Son mesajın olursa ki sanmıyorum, sevinirim, görüntü kirliliğinden başka bir şey değil yazdıkların çünkü.
Reyhanlı katliamında yaklaşık 300 yakın ölü olmasına rağmen 52 ölü var dendi. Şimdide bu olaylara sadece 64 yaralı var diyorlar . şaka gibi gerçekten. Twitter'da bir arkadaş doğru yazmış. Bunlara doğruyu söyletene kadar devam edeceksin. İnsanların gözüne baka baka yalan söylüyorlar.