Herşeyi anlarım da Arda'yı takımda görmek isteyen Fenerbahçe taraftarını anlamam. Dedikodusunun bile çıkması bana rahatsızlık veriyor.
Herşeyi anlarım da Arda'yı takımda görmek isteyen Fenerbahçe taraftarını anlamam. Dedikodusunun bile çıkması bana rahatsızlık veriyor.
Biz Pepe'yi alacağız bence Real'den.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yabancıların kalitesi arttırılacak deniyor ama ne kadar verimli olur yeni gelenler bilemem ama.Arshavin'in adı geçiyor mesela ama kısa vadeli transfer olur gelirse.
Holmen ile anlaşıldı haberleri var..
İnşallah doğruluk payı yoktur..
http://skorer.milliyet.com.tr/holmen...28/default.htm
Ciddi ciddi anlaşıldı yazıyor 3-7-0 çıkmayı düşünüyoruz herhalde maçlara ?
...
gereksiz oldu holmen transferi.. ozaman cristian yolcudur büyük ihtimal... eger cristian kalirsa bu ortamda 3. secenek olur holmen en fazla..
holmen falan gelmez arkadaşlar ne holmeni
Volkan
Gökhan-Bekir-Egemen-Hasan
Topuz-Alper-Emre-Topal-Caner
Al sana milli takım. -ki yanında Selçuk, Serdar,Semih gibi Milli takım düzeyinde oynayan oyuncular da var. Özellikle yukarıdaki 10 isimden hangisini Türkiye'de herhangi bir takım istemez veya bizde olmasa biz kadromuza katmak istemeyiz ?
Demek istediğim şu ki Fenerbahçe'nin elinde gerçekten potansiyeli oldukça yüksek bir kadro var. Özellikle Türk oyuncular olabileceğinin en iyileri 1-2 takviye daha geleceğini düşünüyorum. Daha yabancıların adından bahsetmeden neredeyse bir kadro çıktı. 6 tane sağlam yabancıyla beraber çok sağlam bir kadro ile mücadele etmemiz mümkün, tabi bu bolluğu kullanmak için iyi bir hoca gerekiyor bakalım yönetim seçimini hangi yönde kullanacak ?
...
Alper'in yanında Veysel ne iyi giderdi be ver 2-2.5 M € bitsin.
imzala iste ersun yanalla, ne diye baska yerlere bakiyor bunlar. dunya capinda isimler turkiyeye geldi de noldu? mustafa denizli de olmasin, onun yapacagi tek sey calistigi donemde takimi sampiyon yapmak ama gelecegine dair birsey insaa ettigini gormedim. belki bir sezon sampiyon oluruz, peki ya sonra? ersun yanaldan yana cok daha fazla umitliyim, yabanci gelecekse de jurgen klopp tarzinda biri olsun. capello falan, bosuna ugrasmasinlar.
Adam sadece şampiyon yapıyor diyerek bir teknik direktörü de beğenmemekte ilginç geldi bana. Fenerbahçe'ye gelen hangi hoca geleceğe yatırım yapmış?
Ben Denizli'den hiç ümitli değilim. Bu adam kavgadan sıkıldığı için Beşiktaş'tan ayrılmamış mıydı zaten? Yabancı hocalardan Lucescu dışında kısa vadede etki yapabilecek hoca yok. Ben oynattığı futboldan ve potansiyelinden dolayı Ersun hocayı tercih ederim. Hele bi de Jorge Jesus falan diye muhtemelen asparagas haberler yapmışlar ki aman diyim.
Bende isterim geleceğe yatırım yapacak bir hoca gelsin de bu ismin Ersun Yanal olduğunu düşünmüyorum. Ersun Yanal'ı önce basın ardından Aziz Yıldırım yer bitirir. Projesi varsa bile yarım kalır ondan sonra herşey sil baştan. Bu baskılara dayanabilecek biri gelmeli. Yerli olarakta Mustafa Denizli'den başkasını göremiyorum ben. Gönlüm hala kaliteli bir yabancı hocadan yana orası ayrı.
Mustafa Denizli gelirse Avrupa'da başarıyı unutun derim.
Canım FEDA olsun sana !
Bruno Alves haberleri çoğalmaya başladı. Umarım başarısız oluruz, tamam iyi topçu da 32 yaşında stoper transferi mi yaplır? Savunmada bir tane genç oyuncu var ondan da birşey olmaz. Yobo 32, Egemen 31, Bekir 29 gelirse Bruno Alvez 32 sonra savunma neden kötü derler. Bir de adama 8 milyon bonservis yıllık 2,5 milyon bu paraya ne topçular alınır, bizimkiler hala jubilesi yaklaşmış adam peşinde. Bu yöneticiler transfer yapmayı bir türlü öğrenemeyecek, 1 yıllık başarı için milyonlarca Euro harcayacaklar ondan sonraki sene tekrar başa dönülecek. Başarının geleceği de garanti değil. Takım zaten kalecisinden forvetine tecrübeli oyuncu dolu, onun yeriine genç ve hırslı adamlar almayı düşünen yöneticiler istiyoruz.
bienvenü eskişehirle anlaştı darısı orhanın başına
Bilic'le görüşmüşüz , cuma gününe kadar belli olucakmış sanırım yeni t.d . Bruno alves'le de ilk görüşmeler iyi geçmiş.
Ntvspor.
Last edited by tyfnkrvl07 : 04.Haziran.2013 at 15:32
Biz oyuncu kadrosu yenilensin diyebekliyorduk bütün transfer dönemince teknik direktör arayacağız galiba....
Ntvspor'daki haberde şöyle diyor; Kayserispor'un başında ligde başarılı bir grafik çizen Prosinecki'nin de bir zamanlar yanında çalıştığı teknik adam Slaven Bilic ile görüştüğü de gelen haberler arasında..
Yani sadece Bilic ile görüşme var.
prosinecki olursa fenerbahçeliler bence futbola doyar turk futbolunuda yavas yavas taniyior atak oynatan bir hoca ne bilim yani kayseri maçlarini izlerken zevkle izliyordum ben
Futboldan ilişkimi kestim şahsen medyanın tırıvırılığı yüzünden okumuyorumda zaten adam gibi medyada pek yazmıyor nedir son durum ben en son Ersun'da bırakmıştım Zico'ya ulaştık mı?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Aziz Yıldırım kimi getirirse getirsin makbul değildir, Çünkü gitmesi gerekenin getirdiğinin ne hayrı olur. Daha hoca getireceksin, hoca takımı tanıyacak rapor çıkaracak transfer falan yine Ağustoslar... 15 senedir aynı hikaye yemin ederim, biz bıktık başkan bıkmadı.
...