1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Bu Göstericilerin %70i Chp Gerisi Ermeni ve Pkklı Diyen Abilerime Kardeşlerime sesleniyorum, fazla bilginiz olmadan kafadan yorum yapıyorsunuz, adanada chpli ve mhpli yan yana slogan atıyor ve ben o anı canlı yaşıyorum her eylemde marjinal gruplar oluyor,bunları hemen pkklı yapıyorsunuz. unutmayın mhpliler ve chpliler gösterileri oluşturuyor ermeniler değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Raheem Lawal. View Post
    Bu Göstericilerin %70i Chp Gerisi Ermeni ve Pkklı Diyen Abilerime Kardeşlerime sesleniyorum, fazla bilginiz olmadan kafadan yorum yapıyorsunuz, adanada chpli ve mhpli yan yana slogan atıyor ve ben o anı canlı yaşıyorum her eylemde marjinal gruplar oluyor,bunları hemen pkklı yapıyorsunuz. unutmayın mhpliler ve chpliler gösterileri oluşturuyor ermeniler değil.
    Vallahi kusura bakma aynı memlekette yaşıyoruz. Adana'da apocular cirit atıyor haksız mıyım ? Özellikle yüreğir tarafında bazı mahallelerde çoğunluk apocuların yaşadığını sende,bende biliyoruz. Devamlı provoke eden gruplar onlar. Polis onlar bir şey yapmadıkça bulaşmıyor pek.

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Vallahi kusura bakma aynı memlekette yaşıyoruz. Adana'da apocular cirit atıyor haksız mıyım.
    Şöyle birşey Söyleyim sana barajyolunda Gerçek Gezi parkı direnişi Eylemcileri Saat 19.00 ile 23.30 arasındaki insanlar bunlarda chplisi var bdplisi var mhplisi var Birlikte slogan atıyorlar, senin gördüğün marjinal grup yani dediğin pkk 12den sonra ortalığı karıştırıyorlar.Aynı memleketteyiz Diyorsunda Polisin atatürk parkında yaptığı sert Müdaheleleri Görmüyorsun yani öylemi?

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Şöyle birşey Söyleyim sana barajyolunda Gerçek Gezi parkı direnişi Eylemcileri Saat 19.00 ile 23.30 arasındaki insanlar bunlarda chplisi var bdplisi var mhplisi var Birlikte slogan atıyorlar, senin gördüğün marjinal grup yani dediğin pkk 12den sonra ortalığı karıştırıyorlar.Aynı memleketteyiz Diyorsunda Polisin atatürk parkında yaptığı sert Müdaheleleri Görmüyorsun yani öylemi?
    Evet gecenin 11,12'sinden sonra o gruplar kışkırtıyor. Ben Atatürk parkının zaten 10 dakika uzağında eski Çetinkaya'nın orada oturuyorum. Sesleri duyabiliyorum. Ben bir tek Cumartesi akşamı eylemlere katıldım. Pazar günü polisin çok sert olduğunu biliyorum. Dün ve bugün polisin müdahalesi olmamış. Ama işte gecenin ilerleyen saatlerinde o gruplar organize oluyor. Polisin müdahalesi de doğal haliyle zaten çarşıda ortalık sivil polis kaynıyor. Yakaladıklarını öldüresiye linç ediyorlar. Bir kaç tane gözümün önünde alıp götürdükleri oldu polisin.

Ekleme: Barajyolu ve Özal'a hiç gitmedim.

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Evet gecenin 11,12'sinden sonra o gruplar kışkırtıyor. Ben Atatürk parkının zaten 10 dakika uzağında eski Çetinkaya'nın orada oturuyorum. Sesleri duyabiliyorum. Ben bir tek Cumartesi akşamı eylemlere katıldım, Pazar günü polisin çok sert olduğunu biliyorum , dün ve bugün polisin müdahalesi olmamış. Ama işte gecenin ilerleyen saatlerinde o gruplar organize oluyor. Polisin müdahalesi de doğal haliyle zaten çarşıda ortalık sivil polis kaynıyor. Yakaladıklarını öldüresiye linç ediyorlar.
    Sen söyledin zaten Yakaladıklarını öldüresiye linç ediyorlar, Size tek birşey söyleyecem katılanlar olabilir, katılmayanlar olabilir saygı duyarım,Başbakanın Alaycı açıklamalarından sonra Ortam dahada kızıştı, Evinde oturanlar bile Sokaklara çıkmaya başladılar, Diyeceğim şu, Başbakanı korku sardı Eylemler bir kaç gün içinde Bitmezse Ya askerler olaya el atacak yada Avrupa birliği komisyonu Hükümetin istifasını Sunacak,Kısacası Başbakan Emir verdi Sert Müdahale edip Eylemcileri Bezdirin, Çünkü Başbakanda sonunu görmeye başladı.

Sen söyledin zaten Yakaladıklarını öldüresiye linç ediyorlar, Size tek birşey söyleyecem katılanlar olabilir, katılmayanlar olabilir saygı duyarım,Başbakanın Alaycı açıklamalarından sonra Ortam dahada kızıştı, Evinde oturanlar bile Sokaklara çıkmaya başladılar, Diyeceğim şu, Başbakanı korku sardı Eylemler bir kaç gün içinde Bitmezse Ya askerler olaya el atacak yada Avrupa birliği komisyonu Hükümetin istifasını Sunacak,Kısacası Başbakan Emir verdi Sert Müdahale edip Eylemcileri Bezdirin, Çünkü Başbakanda sonunu görmeye başladı.
    Bence sen hayal dünyasında yaşıyorsun. AB ne alaka, Asker nereden dahil oluyor. Hükümet istifa falan etmeyecek, bunu herkes biliyor, yapılması gereken sadece kendi krallıklarını yönetmediklerini göstermek, bunun için de direnen herkesin öncelikle provakatörlere göz açtırmaması gerek, taş atan, polise saldıran, kamu malları ve özel mallara zarar verenleri ezmek. Çevremde ki duyarlı insanların tamamı bunu savunuyor. Sağda solda milletin eline bu şekilde koz verilirse adamlar gider yanan arabaların otobüslerin camı çerçevesi inmiş dükkanların resimlerini koyar kendilerini haklı çıkarırlar, bunların yaptığı eylem falan değil terörizm derler. Bunları yapanlar gerçekten fırsattan istifade etmeye çalışan olayları provake eden teröristler oldukları açıktır.

İnsanların birbirine bukadar destek olduğunu ve dimdik durduğunu görmek çok güzel olsa da her yönden gelen provakatörlere karşı en az polis kadar sert olunmalı düşüncesindeyim.
    Burak

Mesaj Yetkileri