Quote Originally Posted by Mamadou View Post
Evet gecenin 11,12'sinden sonra o gruplar kışkırtıyor. Ben Atatürk parkının zaten 10 dakika uzağında eski Çetinkaya'nın orada oturuyorum. Sesleri duyabiliyorum. Ben bir tek Cumartesi akşamı eylemlere katıldım, Pazar günü polisin çok sert olduğunu biliyorum , dün ve bugün polisin müdahalesi olmamış. Ama işte gecenin ilerleyen saatlerinde o gruplar organize oluyor. Polisin müdahalesi de doğal haliyle zaten çarşıda ortalık sivil polis kaynıyor. Yakaladıklarını öldüresiye linç ediyorlar.
Sen söyledin zaten Yakaladıklarını öldüresiye linç ediyorlar, Size tek birşey söyleyecem katılanlar olabilir, katılmayanlar olabilir saygı duyarım,Başbakanın Alaycı açıklamalarından sonra Ortam dahada kızıştı, Evinde oturanlar bile Sokaklara çıkmaya başladılar, Diyeceğim şu, Başbakanı korku sardı Eylemler bir kaç gün içinde Bitmezse Ya askerler olaya el atacak yada Avrupa birliği komisyonu Hükümetin istifasını Sunacak,Kısacası Başbakan Emir verdi Sert Müdahale edip Eylemcileri Bezdirin, Çünkü Başbakanda sonunu görmeye başladı.