OPR tüm kupalarda kusursuza yakın bir performans sergiliyor. Chelsea beklenmedik takımlara gereksiz puan kayıpları yapmış. Iyi bi galibiyet serisi ile şampiyonlar ligine rahatlıkla kalacağını düşünüyorum.
Ikinizinde turu geçeceğini düşünüyorum. Bu arada özlenen Liverpool um geri dönmüş.
Açılın Yoldan Chelsea Geliyor !!
Q.P.R bizi şampiyon yapchelsea zaten tırt lewandowski chelseaden gitmiş şov yapmaya başlamış
Oğuz İstifa gör bunları abramoviç görrr
![]()
Takım inanılmaz oynuyor , en son puan kaybettiğimiz , South maçı unutlmaz Barça - Chelsea yarı finali'nin aynısıydı , adamların ceza sahası içinde oynadık , tek pozisyonda kalemizde golü orduk , istatistik olarak çok abartılı ezdik , bide transfer döneminde çok önemli gelişmeler var
Yavaşşş gelsin diycem zaten yavaş geliyor
oğuz hocam 6 yemekten bıkmadın mı ya![]()
Çok genç takım kurduk,bunun handikapları onlar.
Gelecez,Devre arası Transferlerle gönlünüzü alacam
Abramovic ile iyi bir dostluğumuz var,Ben bırakmadan o bırakmayacak beni.
İşin gücün yalan iftira! Adamların önüne atıyorsun beni! Lewa"ya 30 m euro teklif gelince aklın cıktı! Hele Oscara 45.5 m teklif gelince oha ne şanslı adamsın laa demiştin!
Al adamlar aklımızı aldı![]()
o değilde beğenmediniz gabbiandiani gol krallığına oynuyo adam o kadar dedi alın diye size![]()
Ben Hulk'la ikisi arasında kalmıştım, Hulk listeye cüzzi bir miktara konunca tercihimi Hulk'tan yana kullandım iyikide ondan yana kullanımışım , buraya gelmemde çok büyük etkisi oldu , Gabbiandiani'yi alsaydım Fierro'nun yada Bernard'ın yedeği olacaktı , çürüyecekti , Hulk ofansın heryerinde mükemmel oynuyor .
2 transferden 130 milyon kaldırdık vay be
Halil hoca bize Messi'yi getirrr
![]()
Fierro bizde Güç bizde Saldır Chelsea