Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Queens Park Rangers

14 53.85%
  • Southampton

12 46.15%
1 ile 30 arası toplam 1549 sonuç

Konu: Bir Devrin Başlangıcı Queens Park Rangers / Sonun Başlangıcı Chelsea /6.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Halil hocam hazardı kakalamışsın fierroyla pogbaya dicek sözüm yok o paralarla hazardın kralı neymarın kralı alınır Geçmiş Olsun Oğuzzz Oğuz Chelseayı batıracak abram gör bunları yav

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Halil hocam hazardı kakalamışsın fierroyla pogbaya dicek sözüm yok o paralarla hazardın kralı neymarın kralı alınır Geçmiş Olsun Oğuzzz Oğuz Chelseayı batıracak abram gör bunları yav
    1-) Neymar gelmiyor.

2-) Bu bütçeleri kendim yarattım,Şahsen kendisi 5 milyoncuk vermeyi tercih etmişti.

3-) Hazard"ın 10 dan fazla asisti vardı,iyi bir pasör,Lamela ile iyi işler yapacak .

4-) Söylenecek birşey kalmadı

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    1-) Neymar gelmiyor.

2-) Bu bütçeleri kendim yarattım,Şahsen kendisi 5 milyoncuk vermeyi tercih etmişti.

3-) Hazard"ın 10 dan fazla asisti vardı,iyi bir pasör,Lamela ile iyi işler yapacak .

4-) Söylenecek birşey kalmadı

Aynen Neymar gelmiyor , sezon sonu tekrar deneriz , Hazard ve Pogba zaten yedekte kalıcaktı , Hazard'ın yerine Bernard , Pogba zaten full yedekti , orada çok alternatifim var ne Hazard'ı ne pogba'yı bu takım aramaz , şuan şiddetle arayacağımız tek oyuncu Fierro olacak , ama şuan bizde işleyen bir sistem var oraya kimi koysam gol atar , Ölü Tevez bile bizim şuan ki sistemde yardırıyor , devre arasında mutlaka etkili bir forvet alıcaz ama şöyle bir sıkıntı var alacağımız forvet avrupa'da kayıtlı olmaması lazım , bu biraz sıkıntı olacak .

Mesaj Yetkileri