Sayfa 71 / 163 İlkİlk ... 2161697071727381121 ... SonSon
2,101 ile 2,130 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

http://www.izlesene.com/video/iste-p..._info_trthaber

Görüntülere göre bir eleman bayrağı yakıyor diğeri bayrağı çıkarıyor. Görüntülerin hangi tarihe ait olduğu konusunda herhangi bir bilgi yok.

Edit: Altta bir tarih ve saat var ancak eklenmiş olabilir, Ayrıca Ankara'da yaşayanlar buranın Dolapdere değil Mithatpaşa olduğunu söylüyor. Bunları da ekleyelim.
    Last edited by ReaList : 05.Haziran.2013 at 20:58
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

Baktık herkes kandil simidi dağıtmış bir saat sonra lokum dağıtmaya başlayacağız, gelirseniz beklerim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Taksim uyanik olsun, Ankara'da "durduk yere birden maske takip" saldirmislr.

Yapmayın bari bugun yapmayın

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    petrol biraz sakin olmayı denesen

Sert olabilir..Ama Miraç Kandili be abi ya
    Last edited by petrol_fb12 : 05.Haziran.2013 at 21:29 Reason: Sert İfade.

petrol biraz sakin olmayı denesen

5. Default

Şu an Beşiktaş Çarşı Dolmabahçe camii'ne ve yoldan geçen arabalara kandil simidi dağıtarak taksime yürüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

[YOUTUBE=9G_gGovHbAQ]ay sonu[/YOUTUBE]

6. dakikadan itibaren izleyebilirsiniz

Ah yavrum benim. Napsak para falan mı toplasak...
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bülent Arınç ay sonunu zor getiriyorsa biz yaşamıyoruz o halde.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bugün Kandil..

Ankara

Saldırıdan Beş Dakika Önce...

Last edited by petrol_fb12 : 05.Haziran.2013 at 22:17

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post

Trthaber.com Tamamen AKP televizyonu ve interneti olmuşş.
    daha yeni mi anladin

Quote Originally Posted by furkan58 View Post

Ahaha Piyasaya çıkar yakında
    bunlardan istiyorum ben

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151693688828112

plastik mermi sıkıldı diyorlar.

yine aynı kişiden merminin fotografı : http://i.imgur.com/yymwDnd.jpg

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    bunun kaynağını görebilir miyiz ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    bunun kaynağını görebilir miyiz ?
    Peki İddaa ettiğin kaynağını gösterirmisin ?

"Bugun FANATİK AKP'Lİ birine söyledim.ONLAR PROVEKÖTÖRDÜR DEDİ ONLAR PANZERLERİN BAYRAKLARLA CIKIYOR ONLAR MI YAKACAK YALANDIR."

Hasta AKP'lidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Peki İddaa ettiğin kaynağını gösterirmisin ?

"Bugun FANATİK AKP'Lİ birine söyledim.ONLAR PROVEKÖTÖRDÜR DEDİ ONLAR PANZERLERİN BAYRAKLARLA CIKIYOR ONLAR MI YAKACAK YALANDIR."

Hasta AKP'lidir.
    trt haber
    yalan diyosunuz da yalan olduğunun kaynağını göremedim

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hayırlı olsun

Ankara'da Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Mustafa Kaya ve kameraman Serkan Bayraktar gözaltına alındılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Hayırlı olsun
    sebep ne acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

trt haber
    Peki bu soruma cevap ver..

HANGİ YAYIN KURULUŞU BİR HABER GÖSTERİP ? SONRA TWİTTER TOPİC ACIP GÖVDE GÖSTERİSİ YAPAR ?

Bunu anca "HÜKÜMET VE ONU DESTEKLEYENLER YAPAR"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

sebep ne acaba ?
    Bilmiyorum yakında çıkar kokusu

Kokusu burda...

http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem...di-h11762.html

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Peki bu soruma cevap ver..

HANGİ YAYIN KURULUŞU BİR HABER GÖSTERİP ? SONRA TWİTTER TOPİC ACIP GÖVDE GÖSTERİSİ YAPAR ?

Bunu anca "HÜKÜMET VE ONU DESTEKLEYENLER YAPAR"
    sorduğum soruya soruyla cevap veriyorsun önce bunu belirteyim
    Kaynak göstermeden tenkit alırsa tabiiki de açar ben olsam ben de açarım
    hükümet ve onu destekleyenler yapar diyosun da o düşünceni de temellendirir misin neye dayanarak söylüyosun
    sandalyeye deme ama o espri sergene yakışıyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Rize'de çok tehlikeli şeyler oluyormuş medya tabi hala uyuyor. Umarım ölü haberleri gelmez. Ölüden öte katliam olma riski dahi var.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

gezi parkinda yapilmak istenen taksim topcu kislasinin tarihimizde aldigi yeri anlatan kucuk bir ansiklopedik bilgi, bilmeyenler varsa okusunlar. tavsiye ederim.

http://tr.wikipedia.org/wiki/31_Mart_%C4%B0syan%C4%B1

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sorduğum soruya soruyla cevap veriyorsun önce bunu belirteyim
    Kaynak göstermeden tenkit alırsa tabiiki de açar ben olsam ben de açarım
    hükümet ve onu destekleyenler yapar diyosun da o düşünceni de temellendirir misin neye dayanarak söylüyosun
    sandalyeye deme ama o espri sergene yakışıyo
    1.Olaylar hakkında bir tane haber yapamayan.Durmadan "GREV YAPILMAMASI LAZIMDIR" "BAŞBAKAN CEZAYİRDE ALKIŞLAR KARŞILINDI" diye haber yapmışlar.

2.Bayrak yakma olayını var diyen bunu gösterip "TARAFSIZ HABER ANLAYIŞI OLARAK,DİĞER GÖRÜNTELERİ VERMEK ZORUNDASIN" .

3.Biz yalan haber yapmıyoruz."BENDE DİYORUM İZMİR'DE 10 TANE SİVİL BİR KİŞİYİ DÖVERKEN 10 TANE POLİS SEYREDİYOR" bunu haber yapmıyor.TARAFSIZ,DÜRÜRST VE GÜVENİLİR "TRT" ..

4.Ben bu güne kadar CNN İnternetoil,BBC'nin ve avrupanın önde gelen haber kanallarının ve DEVLET TELEVİZYONLARIN "TWİTTER ÜZERİNDE TOPİC ACIP ÖZÜR DİLESİN DEDİĞİ DUYMADIM" İNGİLTERE HALKI ÖZÜR DİLESİN,AMERİKA HALKI GİBİ

NOT=Belki toplumsal olayların DOĞA,ÇEVRE gibi olaylar destek vermişlerdir...

Cevap verdim ona..

Sende Kaynak göster ?

Diyorum ya.Olcağını bilsem .TRT taksim şubesine gider.Arşiv acmasını isterim o görüntülere bakmak için doğrumu yalan mı diye ? AMA AÇMAZLAR !

Ayrıca Görüntüler ilk başta saatsiz cıktı sonra saat eklendi ?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Yargıçlardan Başbakan’a mektup var

’Siz bu halkın barış, özgürlük, güven içinde yaşama ve geleceğe umutla bakma duygularında travmalar ve korkular yarattınız; onun için bardağı taşıran damlalardan birinin...’

"Siz bu halkın barış, özgürlük, güven içinde yaşama ve geleceğe umutla bakma duygularında travmalar ve korkular yarattınız; onun için bardağı taşıran damlalardan birinin, Gezi Parkı’nda kesilen ağaçlar olmasına da çok şaşırmamak gerekir"

Yargıçlar Sendikası, bir basın açıklaması yayınlayarak Başbakan'a göndermelerde bulundu.

Açıklamanın tam metni şu şekilde:

Tarihteki gerici bir ayaklanmanın simgesi olan Taksim Topçu Kışlası’nın yeniden inşaası ve AVM yapımı için, anıtsal yeşil alan olan Taksim Gezi Parkı’nın yeniden düzenlenmesi projesinin gerçekleşmesi yolunda şahsınızın gösterdiği ısrar ve çabalar; İstanbul’da, Ülkenin ve Dünya’nın değişik yerlerinde düzenlenen örneği görülmedik toplantı ve gösterilerle protesto edilmektedir.

Her sınıftan, yaştan, meslekten, kökenden, düşünceden, inançtan insanın ortak irade ve paylaşım duygusu içinde katıldığı bu gösteriler; anlaşılmaz bir hırsla, ölçüsüz şiddet uygulanarak dağıtılmak istenmekte, polis kuvvetlerinin geri çekildiği yerlerde ise daha vahim sonuçlar yaşanması önlenmektedir.

Bu gösterilerde aşırılık gösterip kamu, kurum ve kişilere ait mallara zarar verenlerin eylemleri ise elbette ki kesinlikle onaylanamaz.

Bu toplantı ve gösterilere, toplumun barışçıl ve bugüne kadar tepkisiz kalmış kesimlerinin de yoğun ilgi ve duyarlılık göstermesi, başta siz olmak üzere hepimizi düşündürmelidir.

Tepki ve protestoların bu yoğunluk ve yaygınlıkta yaşanmasının nedenleri, hepimizce sorgulanmalıdır.

Tarihi bir sorumluluğun gereği olarak, biz gördüklerimizi, düşündüklerimizi söyleyelim:

-“İdeolojik, marjinal olmak” gibi sığ söylemlerle, kendinizden farklı düşünenleri ötekileştirip susturmaya çalıştınız.

-“Dinin emrettiğine neden karşı çıkıyorsunuz” türü ifadelerle, herkesin sizinle aynı inanç ve algılara sahip olması mecburiymiş gibi yaklaşım göstererek, başkalarının hukuk ve sosyal yaşam kurallarını kendi inanç referanslarınıza dayandırmayı alışkanlık hâline getirdiniz.

-Kendinizden görmediklerinizin iş, kariyer, özgür ve güvenli yaşam alanlarını gittikçe daralttınız. Parti referansı olmadan taşeron işçisi olmayı bile imkânsız hâle getirdiniz.

-Maksatlı, tek yanlı ağır vergi cezalarıyla; özgürlükçü, çok sesli basını, sesini çıkaramaz, demokratik işlevini yerine getiremez hâle getirdiniz.

-Batık gazeteleri devlet kurumları eliyle yandaşlara devredip iktidarınızın “hık deyicileri” yaptınız.

-Birkaç kadeh veya ne kadar içiyorsa içsin, içki içenleri “ayyaş-alkolik” diye aşağıladınız.

-Alkollü araç kullanmayı kabahatten cürme terfi ettirip hapisle cezalandırma niyetine girdiniz.

-Sigara içerek iyi bir şey yapmayan, ama asıl kendisine zarar verenlere, “gidin zehir odalarında için” diyerek kafes canlısı muamelesi yaptınız.

-Kentsel dönüşüm, imar planı değişimi gibi adlar altında birilerine tatlı rantlar sağlayan, beton yığını sitelerle, plazalarla, AVM’lerle her yeri doldurup fakirlik-zenginlik çelişkisini insanların gözüne gözüne soktunuz.

-5-10 yıl öncesinde hiçbiri yokken şimdi milyon TL’lerini nereye harcayacaklarını şaşırmış, iktidarcı dinsel kimliklerini kartvizit yapan, sonradan görmelerle etrafı doldurdunuz.

-“Başörtülüler dışlanıyor, ötekileştiriliyor” yakınmalarınızı, başı açıkları dışlayarak, ötekileştirerek giderdiniz.

-Devlet okullarında okuyan çoğunluğun çocuklarını, yetersiz kadro, donanım koşullarına, geçim zorluğu çeken öğretmenlerin bıkkınlığına terk ederken, nitelikli eğitim-öğretimi yüksek gelir sahiplerinin ayrıcalığına dönüştürdünüz.

-Artık iktidarınızın, bakanlıklarınızın, belediyelerinizin arzu ve taleplerine aykırı pek az yargı kararı çıkmasına rağmen, Taksim Gezi Parkı’yla ilgili “yürütmeyi durdurma” kararında olduğu gibi aleyhe çıkan tek tük mahkeme kararını bile sindiremeyip “maksatlı” buldunuzu beyan ettiniz; “sonunda yine de bizim dediğimiz olacak” diyerek yargıyı, hukuk devletini hiçe saydınız.

-Adalet Bakanınızın Müsteşarı eliyle oluşturulan yeni HSYK kararlarıyla, yargıyı tepeden tırnağa yeniden dizayn ettiniz; Yargıtay üyeliklerinde, özel görevli mahkemelerde nerdeyse size aykırı gelecek tek bir yargıca, savcıya yer vermediniz.

-Darbe planlarına katıldıkları iddiaları çerçevesinde adları öne sürülenlerden yargılanmadık, tutuklanmadık, en üstten en alt rütbeye kadar asker, bürokrat, akademisyen, gazeteci, sivil bırakmadınız. Kalabalık iddianame sayfalarına rağmen birçoğunun hangi terörist fiilleri işledikleri konusunda kamuoyuna somut bilgi aktarımında bulunmadınız.

-Genelkurmay Başkanı’nın, hükümet aleyhine internet sitelerini yayına sokarak “terörist şiddet yöntemleriyle hükümeti yıkmaya teşebbüs suçundan” özel görevli mahkemede yargılanmakta olmasını sorgulamazken, MİT Müsteşarınız için çok çabuk çözüm ürettiniz.

-Kesin delillere dayalı mahkeme kararıyla, “33 askerin şehit edilmesinin baş sorumlusu olduğu” sabit olan bölücü bir terörist şefinin, başka suçların failleri olan şahısların dahil olduğu kimi gizli tanıkların beyanlarıyla, üst düzey görevler yapmış insanların ağır suçlarla çok kolay suçlanmasına zemin hazırlayan düzenlemeler yaptınız.

-Tarihin en karanlık ve umutsuz günlerinde dahi Vatanın ve Ulusun umudu ve kurtarıcısı olmuş Türk ordusunun binlerce onurlu subayını, bu dava-tutuklama kaosu süreci içinde büyük bir moral, güven yıkımına uğratırken, ayaklar altına alınmış onurlarından başka bir şey düşünemez hâle getirdiniz.

-Halkın hiçbir onayını almadan, şehit yakınlarının ve gazilerin yaralarını yeterince sarmadan, yasal alt yapı oluşturmadan, kendi ordumuzun tutsak komutanlarına göstermediğiniz müsamaha ve anlayışla, bölücü terör örgütüyle müzakereler yaptınız.

-Bu Ülkenin her zaman asli unsuru olmuş milyonlarca Alevinin; “herkesin Sunni kurallara göre inancını yaşaması mecburiymiş” gibi “sapkınlık” olarak aşağılanmasına, hakarete uğramasına onay veren sözler sarf ettiniz.

-Bu aşağılama pervasızlığı üzerine; Alevi akıncıları ve yeniçerileri fetihten fetihe koşturup İmparatorluk topraklarını 2,5 kat büyütürken, diğer yandan 40 bin Alevi Türkmeni katleden bir padişahın adını “en uygunu bu” diyerek 3. Boğaz Köprüsüne vermeye niyetlendiniz.

-“Yasama, yürütme, yargı erklerinin, kendi içlerinde ve birbirlerine karşı ayrı görev ve sorumlulukları olmasını” ifade eden, “Devlette kuvvetler ayrılığı” ilkesini, “herşeye ilk önce ve en son kral karar verir” mantığına dayalı “kuvvetler birliği” ilkesine dönüştürmek isteyerek, “başkanlık despotizmi” tehlikesiyle toplumu son derece kaygılandırdınız.

-TV dizilerinin senaryolarını, oyuncu kıyafetlerini eleştirip baskılayıp değiştirecek, “kaç çocuk sahibi olmaları gerektiğini” söyleyecek kadar her konuya müdahil olarak, insanlarda özgürlüklerinin gırtlağına çöküldüğü duygusu yaratmaya başladınız.

- Kurucu önder Atatürk’ü getirdiği Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş, laik kimlik ve ilkelerini pek benimseyemediniz; Sık sık çıkmaya başlayan mazeretleriniz nedeniyle katılamadığınız Milli bayramları, bayram gibi kutlamamıza da izin vermediniz.

-Kendi savaşımız olmayan Suriye’de çıkan iç savaşta, Meclis kararı bile olmadan “fiili savaş tarafı” oldunuz.

-İleride belki de onbinlerce, yüzbinlerce çocuğumuzun canına mâl olacak, on yıllarca sürecek bir savaşa girmemize heveskâr olarak, geleceğe dair kaygılarımızı artırdınız.

-İktidarınız yenilendikçe, halkınıza daha yüksekten ve uzaktan bakmaya başladınız.

-“Hiç ölmeyecekmiş gibi dünya için, yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalışın” hadisini unuttunuz, eski Yunan tanrıları gibi davranmaya başladınız.

-Ve daha sıralayabileceğimiz pekçok gönül ve umut kırıcı şeyler yaptınız.

Ama siz maalesef bunların tek birini dahi görmediniz, kabul etmediniz.

Sanki, bizler sizin kullarınızmış gibi düşünmeye ve davranmaya başladınız.

Bu halkın düşünce ve iradesi, bir süre önce hararetle alkışladığınız başka ülkelerin meydanlarında toplanan halkların düşünce ve iradelerinden, çok daha demokratiktir, çok daha meşrudur ve çok daha az marjinaldir.

Siz bu halkın barış, özgürlük, güven içinde yaşama ve geleceğe umutla bakma duygularında travmalar ve korkular yarattınız; Onun için bardağı taşıran damlalardan birinin, Gezi Parkı’nda kesilen ağaçlar olmasına da çok şaşırmamak gerekir.

Saygılarımızla..
    YARGIÇLAR SENDİKASI

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

1.Olaylar hakkında bir tane haber yapamayan.Durmadan "GREV YAPILMAMASI LAZIMDIR" "BAŞBAKAN CEZAYİRDE ALKIŞLAR KARŞILINDI" diye haber yapmışlar.

2.Bayrak yakma olayını var diyen bunu gösterip "TARAFSIZ HABER ANLAYIŞI OLARAK,DİĞER GÖRÜNTELERİ VERMEK ZORUNDASIN" .

3.Biz yalan haber yapmıyoruz."BENDE DİYORUM İZMİR'DE 10 TANE SİVİL BİR KİŞİYİ DÖVERKEN 10 TANE POLİS SEYREDİYOR" bunu haber yapmıyor.TARAFSIZ,DÜRÜRST VE GÜVENİLİR "TRT" ..

4.Ben bu güne kadar CNN İnternetoil,BBC'nin ve avrupanın önde gelen haber kanallarının ve DEVLET TELEVİZYONLARIN "TWİTTER ÜZERİNDE TOPİC ACIP ÖZÜR DİLESİN DEDİĞİ DUYMADIM" İNGİLTERE HALKI ÖZÜR DİLESİN,AMERİKA HALKI GİBİ

NOT=Belki toplumsal olayların DOĞA,ÇEVRE gibi olaylar destek vermişlerdir...

Cevap verdim ona..

Sende Kaynak göster ?

Diyorum ya.Olcağını bilsem .TRT taksim şubesine gider.Arşiv acmasını isterim o görüntülere bakmak için doğrumu yalan mı diye ? AMA AÇMAZLAR !

Ayrıca Görüntüler ilk başta saatsiz cıktı sonra saat eklendi ?
    Hala 2010 da olduğunu kanıtlayan bir delil sunmadın

Delilin mi yok yoksa inanmak istediğin şeye mi inanıyorsun

Yazdığın tüm maddeler senin düşüncendir saygı duyulması gerekir ama gerçeklik açısından belirleyici değildir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hala 2010 da olduğunu kanıtlayan bir delil sunmadın

Delilin mi yok yoksa inanmak istediğin şeye mi inanıyorsun

Yazdığın tüm maddeler senin düşüncendir saygı duyulması gerekir ama gerçeklik açısından belirleyici değildir
    Sende sunamadım Video'nun gerçekçileğini tartışıyoruz bende neden inanamadığımı anlattım ?

Sen neden inanıyorsun 4 madde anlatırmısın ? Merak ettim ? Ben neden inanmadığımı anlattım.

trt haber

Kaynak ve TRT Haber????Te Allahım yaa neler neler var...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Rize'de cok büyük olalylar var..

çözüm belli yap erken seçim

görelim o zaman bu halk ayaklanmasını

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

secim yapilacaksa anti demokratik %10 baraji kalkmali.
    madem ileri demokrasiden bahsediliyor, icra edilsin (:

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

@yolcu

zaten o fotoğrafın montaj olduğunu anlamayacak adamla daha fazla kanıtlama tartışması girmem.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Mesaj Yetkileri