Last edited by Aydin : 06.Haziran.2013 at 00:11
Bence tam başbakanlık bir olay sever böyle gider yapmayı
Last edited by petrol_fb12 : 05.Haziran.2013 at 23:49
Ankara'da Türk bayrağının yakıldığı görüntüleri paylaşan TRT'ye cevap geldi. TRT'nin iki farklı video yayınladığı ve birisinde tarih ve zaman yokken ötekinde var olduğunu Twitter hesaplarından duyuran Redhack, normalde mobese kameralarının çekim yaparken tarih ekleyerek çektiğini, bu haberden sonra yapılan düzenlemeninse insanlardan tepki gelmesinin sonucu olduğunu öne sürdü.
Görüntülerinse 2010 yılındaki bir eylemde kaydedildiği iddia ediliyor.
Redhack TRT'nin sahte haberle insanları provoke etmeye çalıştığını belirtti.
ulusalkanal.com.tr
Direnişi kötülemek için ellerinden geleni yapıyorlar.Halk salak değil neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor.
@_yoLcu_
Hala cevap bekliyorum..
Neyse boşver
Başbakan Erdoğan Tunus'tada ret edilmiş..
"erdoğan'la akşam yemeğine davet edilmiştik ama reddettik zira biz despot ve komplocuların ziyafetine katılmayız"
Last edited by petrol_fb12 : 06.Haziran.2013 at 00:57
Öyle yazılmış.Bakalım cıkar kokusu yakında.
O değilde bu AKP'lilerin tamamı ölseler öbür tarafta CHP oyunudur bu diyecekler.. Bazı yorumlara cok gülüyorum
Bir tane böyle mantıklı aklı selim yorum yok.Nasıl Bir KİN nasıl bir NEFRET beslemişler içlerinde anlamıyorum
Akp'nin olayı chp'ye satmaya çalışmasının sebebi, zamanında, savaş dönemi sonrası yaşanan şeylerle şimdiki zamanı karşılaştırarak yani chp'ye sataşarak milletin bam teline dokunmaya çalışan ve bunu iyi başarmasıdır.
her olayı kafadan chp'ye mal ederek oy toplama peşinde. ve maalesef bu olayı hala chp'ye yoranlar var. ne diyim. yazık.
Şuradaki geri vites yeteneğine sahip başbakanımızdan bir geri vites daha bekliyorum ve olayları artık yatıştırmasını diliyorum yarın gelince.
[YOUTUBE="0tXiORcI3KI"]...[/YOUTUBE]
Bugünkü eylemimizde, bizlerle (ÇARŞI TARSUS) karşılıklı olarak Siyah & Beyaz çeken ve yanımıza gelip 'GÜNDOĞDU' marşını söylememizi isteyen çevik kuvvete teşekkürler ve helal olsun.
Ülkede, her iki tarafın da (halk ve polis) provokatif olmadığı nadir yerlerden birisidir burası. Günlerdir küçük olaylar dışında, hiçbir taşkınlık yaşanmadan eylemimizi gerçekleştiriyoruz.
Yürüyüş sırasında yolumuzu değiştirmemizi isteyen ve mekanlarının önünden yürüyüp geçmemize izin vermeyip bizleri caddenin ortasından yürütmek zorunda bırakan 'MADO'ya da sonsuz selamlarımı (!) yolluyorum. Bakalım bu günden sonra kolay kolay müşteri çekebilecek misiniz mekanınıza?
Last edited by footballer33 : 06.Haziran.2013 at 03:30
Geziden şimdi geldim yatağıma başımı koydum ve ipadden yazıyorum istdekiler için söylüyorum iki dk a geziye bi gidin insanları izleyin sonra mesaj yazın.
Benim umudum var, inşallah çok güzel günlere doğru yol alıcaz. Yarın akşam yurda döndüğünde tek yapması gereken ılımlı havayı devam ettirmesi. Krizi fırsata çevirme şansı hala devam ediyor. Buradan herkes kazanarak çıkabilir. Diyalog, saygı, hoşgörü, empati. Çok şey mi isteniyor?
Sözünden dönmez bu saatten sonra..
Dönerse EGOSUNA kibrine yenik düşer..
Bunu içine sinderemez Başbakan..
KİBİR en cok korktuğum şeydir.Kibirli bir insanın EGO'sunu tatmin etmemek için yapmıyacağı şey yoktur.
"EN BÜYÜK DÜŞMAN EN SON BAKACAĞIN YERE SAKLANIR"
Bir Zamanlar Batı'da..
Onu takan olduğunu sanmıyorum.Tehdit Vari acılamalarıda vardu.Başbakan özür dileyip projeden vazgeçerse her şey biter..
Lakin inadım inat derse işte bu %50 muhabbeti ile tam tuz biber.O zaman ülkeyi tam KAOSA götürür
Süpersin ÇOÇUK !
Başbakan bu inadı sürdürürse.Brezilya Dış İşleri bakanı ve Ekonomi bakanında üstün hizmet madalyası alabilir..
![]()
Last edited by petrol_fb12 : 06.Haziran.2013 at 03:42
Daha önce yaptı, yapabilir yine. Kaldı ki başbakan yardımcısı Bülent Arınç basın açıklaması yaparken başbakan adına konuştuğunun altını çizdi özellikle. Adım atmak zorunda. Öyle dediğim dedik, çaldığım düdük mentalitesiyle bir yere varılamadığını gayet açık şekilde gördük, görüyoruz. Sivri açıklamalar olduğunda, polisin müdahalede dozu ayarlayamadığı noktalarda sokaktaki kitle artıyor, tepki artıyor, diyalog kurulmaya çalışıldığında sorun asgari düzeye iniyor. Bunu algılayamayacak yapıda birisi olmadığını düşünüyorum, öyle olmasını umuyorum.
öyle demese bile 18 yıl öncesinin istanbuluyla 2013'ün istanbulunu bir tutmak akıl karı değil
petrol benden cevap bekliyosun da iddialardan öte bi somut şey getir de cevap vereyim
iddia ediliyor belirtildi görüldü gibi cümlelerle biten haberler getiriyosun
hala 2010a ait olduğuna dair bi kanıt getiremediniz ki
izmirde hala bayan arkadaşlarımız okula rahat gidip gelemiyorlar biz refakat ediyoruz
her fırsatta başötrülülere laf atmalar üçyolda arkadaşımızın başörtüsüne el uzatıldı
otobüste herkesin içinde taciz edilen arkadaşım var
benden nasıl böyle bi zihniyeti hala savunmamı bekliyorsunuz
özgürlük başkalarının özgürlüğüne çirkince el uzatarak mı aranır
iki gün önce hangi özgürlüğünüz kısıtlandı diye sormuştum hala buna da cevap gelmedi
eylemin tek olumlu tarafı artık ak partiden kopma aşamasına gelen bir kısım seçmenini de tekrar ak partiye kazandırdılar. teşekkürler
halk her şeyi görüyor ve sandıkta cevabını verecek![]()
Last edited by sarianet : 06.Haziran.2013 at 04:32
Öyle bir şey okumadım.Okuduğum Öncellikle METRO -DENİZLERE-TÜP GEÇİT yapılması ÖNEM VERİLMESİ sonra 3.Köprüyü yaparız dememiş..
90'lı yıllarda"CİNAYET OLARAK GÖRÜĞÜ AĞAÇ KESİMİNİ" bugun yaptı..
Ayrıca eskiden daha demokratik ülke olduğumuzu gösterir şu fotoraf.Başbakan emir veriyor.Belediye başkanı kabul etmiyor ..
Bir fotoraf vardı bulursa paylaşarım geriye dönük bakarsın.Foruma geldiğin zaman.
Aynı kapalılar bugun İstanbul'da taksim'de çöp toplayıp dualar okuyup dilediğince eğlendi.Tek bir Kadına taciz edilmedi..
İzmir hassas bir şehir hemde cok hassas bir şehir.Başbakanın Gavur İzmir dediği bir şehir..Yani bu durumda otomatik olarak sende bu duruma düşüyorsun.Gavur İzmir'de yaşayan Müslüman halk komuna.Buda "AZINLIK OLARAK GÖSTERMENİ" sağlıyor seni..
Gelelim Özgürlüğe (HİÇ BİR SORUDAN KAÇMAM VE TARTIŞMADAN) (FİKİRLERE SAYGI DUYULDUĞU TAKTİRDE)..(GÖRMEMİŞ OLABİLİRİM)
Ben İnsanların bu kadar konuşmaya korktuğu başka bir dönem görmedim ..(SUS KONUŞMA SENİDE ALIRLAR.)
Aslında cok şey yazdım sonra yazdıklarımın hepsi şu söze uyunca hepsini sildim bunu yazdım.
Kıyamet kopsa o ağaçlar sökülecek ! ..Yani değişen isimler kalan lider oluyor ama Tansu Çiller Döneminde daha demokratik bir Türkiye olduğu kesin...Konuşma özgürlüğü bakımından ..ben 95-99 Çağlayan bir mitinglerini hatırlıyorum 1 milyon kişi giderdi.
Sende bana onun için.TRT veya diğer KANALLARIN arşivlerini açması lazım. Oda bugün ülkeme bakıyorum biraz zor.
18 Yıl önce ile tutmak tabiki akıl karı değil.Yanlız Gelişmiş ülkelerinin evlerine bakıyorum.En az 30 metre yeşil alanı var.
Last edited by petrol_fb12 : 06.Haziran.2013 at 04:41
[YOUTUBE="6UyAfHdmmkM"]..[/YOUTUBE]
Gözlerim yaşardı.
12 Aralık 1997 siirt
Bir kişi şiir okuyor ve hapse giriyor (26 Mart 1999)
TRT olayının yalan çıkması benim de istediğim bir şey inşallah da yalandır. ama ben devletimin tvsine inanırım ta ki aksi ispatlanana kadar ispatlanırsa bu en az bayrak yakanlarınki kadar çrkin bir haber anlayışıdır ama ispatlansın.
@aydın mesajımı sildin ama hala 2010 a ait olduğunu gösteren ispat gelmedi kardeşim![]()
Söylediğin olayın şiir kısmını biliyorum sadece.Diğerini bilmem.Şiir okuma olayı olayın içeriğini bilmem.O yüzden konuşmak doğru olmaz..
TRT Haber yaptığı haberleer bakınca.Sadece onu gösterip.Twitter topic acıp gövde gösteri yapması bana inandırıcı gelmedi ? Söyledim hangi Devlet Televizyonu bunu yapar ?
Bir Foto var bende yanlız bende tam oalrak bilmiyorum.Olayın iç yüzünü.
Şu kadarını söyleyim o tv'lerde bayrak taşıyan insanlrı görünce halk bile inanmadı..
Birde bugun Rize olayları cok kötü oldu.
Kimin prevokötör olduğu ortaya cıktı.Polis in kime saldıırp kimi koruduğuda.
TRT'nin bayrak haberinden sonra ancak Allah birdir haberine inanırım...
Yahu ciddi ciddi TRT'nin yalan haber yaptığına hangi gerekçeyle inanıyorsunuz ? Ortada bir video var doğru veya yanlış bunu analiz etmek gerek. Başta bu görüntüler yayınlandığında TRT montaj yapmış görüntü gerçek değil dediler, adamlar videosunu yayınladı. Burası 2010'da Dolapderede PKK bilmem nesi dediler adamlar videodaki yerlerin Ankara'da olduğunu videodaki görüntülerle karşılaştırmalı olarak yayınladılar ve ispat ettiler.
Twitter'da "Trt yalan atmış beyler" diye biri yazıyor ve bu bilgi Allah'ın emri olarak kabul görüyor : ) Gözünüzü seveyim koca koca adamlarsınız, bilgi ne olursa olsun biraz araştırın. Bakın ben hala o görüntülerin tarihini araştırıyorum ama TRT yaptığı habere atfedilen sözlere karşı verdiği cevapla, cevabı yerine oturttu. Bakalım aksi bir bilgi ortaya çıkacak mı ?
...
1.Olaylar hakkında bir tane haber yapamayan.Durmadan "GREV YAPILMAMASI LAZIMDIR" "BAŞBAKAN CEZAYİRDE ALKIŞLAR KARŞILINDI" diye haber yapmışlar.
2.Bayrak yakma olayını var diyen bunu gösterip "TARAFSIZ HABER ANLAYIŞI OLARAK,DİĞER GÖRÜNTELERİ VERMEK ZORUNDASIN" .
3.Biz yalan haber yapmıyoruz."BENDE DİYORUM İZMİR'DE 10 TANE SİVİL BİR KİŞİYİ DÖVERKEN 10 TANE POLİS SEYREDİYOR" bunu haber yapmıyor.TARAFSIZ,DÜRÜRST VE GÜVENİLİR "TRT" ..
4.Ben bu güne kadar CNN İnternetoil,BBC'nin ve avrupanın önde gelen haber kanallarının ve DEVLET TELEVİZYONLARIN "TWİTTER ÜZERİNDE TOPİC ACIP ÖZÜR DİLESİN DİYE GÖVDE GÖSTERİ YAPTIĞINI DUYMADIM" İNGİLTERE HALKI ÖZÜR DİLESİN,AMERİKA HALKI GİBİ
NOT=Belki toplumsal olayların DOĞA,ÇEVRE gibi olaylar destek vermişlerdir...
Sende Kaynak göster ?
Diyorum ya.Olcağını bilsem .TRT taksim şubesine gider.Arşiv acmasını isterim o görüntülere bakmak için doğrumu yalan mı diye ? AMA AÇMAZLAR !
Ayrıca Görüntüler ilk başta saatsiz cıktı sonra saat eklendi ? Sonra saat elendi ben buna nasıl inanaıyım Niye o zaman saat eklenmedi ?
Bunları cevabını verdiğin gün anlaşırız![]()
O saat olayından belli zaten. Mobesenin saati siliniyor felan. Yazık valla. Medyanın düştüğü duruma bak. Resmen maşa, maskot olmuşlar... Devlet kanalı değil hükümet kanalı. Haram olsun kesilen vergilerimiz paralarımız. Boğazlarından geçmesin inşallah.
TRT haberine direk yalan diyenler, twitter'da gördüğü her bilgiye inanarak yazıyordu buraya![]()
Ben doğruluğunda veya yanlışlığında değilim haberin. Olabilir; ellerine yanlış bilgi geçmiştir, belki iddaa edildiği gibi bilerek yapılmıştır. Her şey olabilir. Benim üzüldüğüm nokta bu kadar ayrışmamız. Hiçbir medya organına güvenilmiyor, birkaç kanal hariç. Neden? "Adamlar olayları canlı yayınladı abi!"(daha öncesi de var da olay bu). Bu durum onların %100 doğru söylediğini göstermediği gibi diğer yayın organlarının olayları yayınlamaması da yaptığı haberlerin %100 yalan olduğunu göstermiyor. Olay şike davasına döndü.
Sokakta yürürken sözle taciz edilen kapalı vatandaşlarımız oldu; haber değil direk bildiğim biri(belli kesimlerin savaşı hortlayacak sonunda). Polisin, eylemcilerin yaptıkları ortada. PKK eylem yapsa ortalığa bu kadar zarar veremezdi var mı böyle bir şey? Bizim birleşmemiz lazım ayrışmamız değil. Ancak biz kendimizi ayırmak için elimizden geleni yapıyoruz maşallah.
Herkes alttan alsın da biraz bitsin artık şu olaylar. Yapacağınız sadece birbirinizi biraz anlamak başka bir şey değil. Hepimiz insanız, Türk'üz, bu vatanı düşünüyoruz. Sırf farklı şekilde bu ülkenin iyiliğini düşünüyoruz diye yabancılaşmamalıyız birbirimize.
Direnişci gençlik günaydın Gezi Parkı konserini iptal ettirmemiz lazım onun için twitterdan destek bekliyoruz. Direnişe devam iktidara selam...
Başbakan inadını bıraksa her şey biter..
Polis'in yemtediği yerde %50 'sine güvenen bir Başbakan var karşımızıda
Dün taksimde kapalı ablalarımızda vardı annelerimizde vardı Dün Taksim'de o kadar kadın ve o kadar erkek olmasına rağmen bir tane taciz yoktu..
Sapla samanı ayırmak lazım.
ben o 4 maddeye cevap verilene kadar inanmıyorum.