Eylemciler heyeti, gözaltına alınanların bırakılmasını ama polislerin vs. görevden alınmasını(haliyle görevden alınırlarsa soruşturma da açılır) istiyormuş. Diğer istekleri makul gibi, orta yollar bulunur elbet. Ancak buraya takıldım. Ya herkese ceza verilsin ya da tamamen üstü kapatılsın. Eşitlik isteniyor ancak kendileri eşit bir öneride bulunmuyorlar. Hükümete dayatılan bu maddeler, hükümetin yargıya müdahalesi olmayacak mı(sonuçta kamu malına, özel mala zarardan dava açılmalı)? Ben mi yanlış biliyorum yoksa bunlar ayrı olmamalı mı? Yıllardan beri AKP yargıyı ele geçiriyor deyip AKP'nin yargıya müdahele etmesini istemek nasıl bir mantıktır(ki bu ilk de değil, daha önce de bazı parti liderleri istemişti bunu başka olaylar için o zaman da bu adamlar kafayı mı yedi diye düşünmüştüm)? Bizim halkımızı da bir türlü çözemedim ben. Torpili, adam kayırmayı falan hiç sevmeyiz bize karşı yapıldığı takdirde ancak kendimiz için yapılırsa problem yok. Yine aynı mantık güdülüyor. Bize dokunmayan yılan bin yaşa!

Neyse daha önce de dediğim gibi orta yol bulunsun da bitsin şu olaylar.