Sayfa 74 / 163 İlkİlk ... 2464727374757684124 ... SonSon
2,191 ile 2,220 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Herşey iyiydi de şu ölen polis ve eylemciler olmasaydı keşke.Polisi de eylemcisi de bu ülkenin insanıydı.Öldürülmeye hakları yoktu.Eyleme gölge düşürüyor bu olaylar.Hem polis camiası hemde eylemciler olarak içindeki çürük elmalar temizlenmeli.Eylemciler arasından provakatörler giderilmeli yoksa haklı olan eylemimiz haksız duruma düşer.Polislerinde içindeki zorbaca hareket edenler uzaklaştırılmalı.Böyle olmazsa daha çok canlar yanabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nasıl olsa AKP polisydi, ölmesinde sakınca yok.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    İroni bile yapıyor olsan birinin ölümü üzerine vicdansızca yorum yapmak kabul edilemez...

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Burda yazar kimi eleştiriyor anlamadım.

Hangi direnişe katılan adam hangi dayak yiyen adam hatta direnişte kaybettiğimiz çocuklardan hangisinin yakını, ailesi böyle bir şey düşündü de sen kafana göre eleştiri yaptın çok merak ediyorum ?

Kimin agzından böyle bir ima böyle bir düşünce duydun ? Ayıp.

Kimse bu şekilde düşünmüyor sen merak etme rahat ol.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Burda yazar kimi eleştiriyor anlamadım.

Hangi direnişe katılan adam hangi dayak yiyen adam hatta direnişte kaybettiğimiz çocuklardan hangisinin yakını, ailesi böyle bir şey düşündü de sen kafana göre eleştiri yaptın çok merak ediyorum ?

Kimin agzından böyle bir ima böyle bir düşünce duydun ? Ayıp.

Kimse bu şekilde düşünmüyor sen merak etme rahat ol.
    Emrah abi ironi yaptı hocam sakin.

Ayrıca meslektaşı ardından böyle birşey diyeceğini aklınız almıyordur umarım.

he iyi o zaman fazla gaza gelmişim.

Yine de gerek yok yani böyle düşünen biri mi var ki böyle bir ironiye gerek duyuldu.

Ayrıca Polis ne zamandan beri AKP'nin oldu o da ayrı mevzu. Zaten birinin "benim polisim" demesine son derece ayar oldum. Yok öyle bir şey Polis halkın polisidir.

Bu olaylardaki can ve mal kaybının da tek sorumlusu vardır o da Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine de gerek yok yani böyle düşünen biri mi var ki böyle bir ironiye gerek duyuldu.

Ayrıca Polis ne zamandan beri AKP'nin oldu o da ayrı mevzu. Zaten birinin "benim polisim" demesine son derece ayar oldum. Yok öyle bir şey Polis halkın polisidir.

Bu olaylardaki can ve mal kaybının da tek sorumlusu vardır o da Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.
    Son zamanlarda polisin yetkilerini kullanırken ki edası insanlara bunu dedirtiyor ve kesinlikle yanlış değil bana kalırsa. Sözüm meclisten dışarı , bütün polis teşkilatı üzerinden yorum yapmam abesle iştigal olur ama genel itibariyle bence durum bu.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

..........

Nesil
    2006

Cumadan beri borsa 15 bin kaybetti, daha da konuşmaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ölen Polisimize Allahtan rahmet dilliyorum.Mekanı cennet olur inşallah..

Bir arkadaş öldüğünü söylemiş sevinin demiş.Bence en cok o sevinmiştir.

Mutlu olmuştur.Sonuçta bir Polis öldü bir umutlar hayaller gitti.

Boşver kim takar önemli olan Hükümet yıkılmasın..

Derdimiz bu.Başbakan Polisl'leri geri çeksin bu olaylar bitsin.

İşte kibri onu Ego'suna yenik düşürüyor.

"ABD Büyükelçiliği'ne saldıranlarla, ortalığı kırıp dökenler aynı" Başbakan Acıklaması..

Buda bu oyunun DIŞ GÜÇLER tarafından yapılmadığını bir kanıtı ..

Sonuçta Başbakan Demiş Yalan Olur mu ?

Başbakanın Acıklamlarından Sonra Borsa Gene Düştü..

%1.33 Seyir eden borsa.Sert düşüle %8.00 kadar indir.Sonraki toparlama ile %5.09 kaldı..

Başbakan Fas'a gitmeden önce önce yaptığı acıklamalar ve bugün yaptığı acıklamalarla birlikte toplam 41 milyar TL erimiş oldu.

Yani Başbakan konuşmaya devam ettikçe Borsa böyle düşmeye devam edicek..

Buda onun "BORSA İNER ÇIKAR" sözünün yanlış olduğunu kanıtlıyor.

Borsa "SADECE O BÖYLE KONUŞTUĞU ZAMAN SERT DÜŞÜYOR"..

Bu arada Twitter Gözaltına alınanalar hepsi ortak deyimi hesabımı "REDHACK" hackledi demiş.
    Last edited by petrol_fb12 : 06.Haziran.2013 at 18:59

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Muammer Güler, göstericiler tarafından Adana'da kağıtçı bir çocuğun tren istasyonu tarafında 5 metre yükseklikten aşağı itildiğini söyledi.

Vefat eden polis memurumuzun olayı değil mi bu? Hiçbir yerde -yandaş medya dahil- kağıtçı çocuğun göstericiler tarafından ben bu haberi görmedim? Göreniniz oldu mu?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Muammer Güler, göstericiler tarafından Adana'da kağıtçı bir çocuğun tren istasyonu tarafında 5 metre yükseklikten aşağı itildiğini söyledi.

Vefat eden polis memurumuzun olayı değil mi bu? Hiçbir yerde -yandaş medya dahil- kağıtçı çocuğun göstericiler tarafından ben bu haberi görmedim? Göreniniz oldu mu?
    Hatta Güler bile görgü tanığı olup olmadığını söylemedi. Yanlış hatırlamıyorsam bir süre veya 1 gün sonra bulundu diye söyledi. Kimse de sormadı; madem bir süre sonra bulundu, nereden biliyorsunuz eylemciler tarafından atıldığını diye...
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

http://www.radikal.com.tr/politika/e...kapagi-1136525

Economist'ten Başbakan'a "Sultan" kapağı

KAPAK derken yanlış anlamayın dergi KAPAĞI

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Aynen öyle!

Bülent Arınç: Halkın tepkisini değerlendiririz, özür dilerız. Bir görüşeceğiz.

Abdullah Gül: Toplum olarak duyarlı olmalıyız. Halka kulak vermek gerek.

R.Tayyip Erdoğan: Geri adım yok. Kışlayı yapacağız, parkı yıkacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

http://www.turkishnews.com/tr/conten...alabilirsiniz/

Biber gazına maruz kaldıysanız 10.000 EURO Tazminat alabilirsiniz!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ölme eşeğim, yaz gelsin!

Yapılacak iş:

- Biber gazına maruz kaldıktan sonra bu durumu belgeleyin . Fotoğraf video v.s.
    - Hemen bir hastaneden rapor alın.
    - Cumhuriyet Savcılığına bu belgelerle başvurup şikayetçi olun.
    - Savcının takipsizlik kararı vermesi halinde bu karar itiraz edin. İtirazınız da olumsuz sonuçlanırsa;
    - Bir ay içinde Anayasa mahkemesina başvurun. Anayasa mahkemesi de talebinizi reddederse 6 ay içinde AİHM mahkemesine başvurma hakkınız var.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ölme eşeğim, yaz gelsin!

Yapılacak iş:

- Biber gazına maruz kaldıktan sonra bu durumu belgeleyin . Fotoğraf video v.s.
    - Hemen bir hastaneden rapor alın.
    - Cumhuriyet Savcılığına bu belgelerle başvurup şikayetçi olun.
    - Savcının takipsizlik kararı vermesi halinde bu karar itiraz edin. İtirazınız da olumsuz sonuçlanırsa;
    - Bir ay içinde Anayasa mahkemesina başvurun. Anayasa mahkemesi de talebinizi reddederse 6 ay içinde AİHM mahkemesine başvurma hakkınız var.
    Ne bekliyordun ?

+ abi bana gaz sıktılar
    - tabi buyrun 10.000 euro

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Ölen Polisimize Allahtan rahmet dilliyorum.Mekanı cennet olur inşallah..

Bir arkadaş öldüğünü söylemiş sevinin demiş.Bence en cok o sevinmiştir.

Mutlu olmuştur.Sonuçta bir Polis öldü bir umutlar hayaller gitti.

Boşver kim takar önemli olan Hükümet yıkılmasın..

Derdimiz bu.Başbakan Polisl'leri geri çeksin bu olaylar bitsin.

İşte kibri onu Ego'suna yenik düşürüyor.

"ABD Büyükelçiliği'ne saldıranlarla, ortalığı kırıp dökenler aynı" Başbakan Acıklaması..

Buda bu oyunun DIŞ GÜÇLER tarafından yapılmadığını bir kanıtı ..

Sonuçta Başbakan Demiş Yalan Olur mu ?

Başbakanın Acıklamlarından Sonra Borsa Gene Düştü..

%1.33 Seyir eden borsa.Sert düşüle %8.00 kadar indir.Sonraki toparlama ile %5.09 kaldı..

Başbakan Fas'a gitmeden önce önce yaptığı acıklamalar ve bugün yaptığı acıklamalarla birlikte toplam 41 milyar TL erimiş oldu.

Yani Başbakan konuşmaya devam ettikçe Borsa böyle düşmeye devam edicek..

Buda onun "BORSA İNER ÇIKAR" sözünün yanlış olduğunu kanıtlıyor.

Borsa "SADECE O BÖYLE KONUŞTUĞU ZAMAN SERT DÜŞÜYOR"..

Bu arada Twitter Gözaltına alınanalar hepsi ortak deyimi hesabımı "REDHACK" hackledi demiş.
    Sana gelen giden yok mu ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ne bekliyordun ?

+ abi bana gaz sıktılar
    - tabi buyrun 10.000 euro

İspatıyla, belgesiyle mahkemeye başvurmak yeterli olur diye düşünüyordum, davayı kazanmak için.

Dava reddedilecek, itiraz edeceksin, bir daha reddedecekler, sonra Anayasa Mahkemesi'ne gideceksin, kabul etmeyecekler, AİHM'e başvuracaksın... Bu süreç sonuçlanana kadar kimbilir ne kadar zaman geçer aradan?!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Sana gelen giden yok mu ?
    Daha gelmediler Bakalım herşeyden önce MELİH GÖKÇEK'e gelmeleri lazımdı

Erdoğan konuşmaya başladığı zaman borsa.

Fotosu.

Last edited by petrol_fb12 : 06.Haziran.2013 at 19:56

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post

Bunlar hep çapulcu , serseri. Bunlara ne bakıyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Dun Aydin abinin istedigi resmi anca bulabildim. Dedigim gibi photoshopmudur nedir bilmem

Oylede boylede rahatsizlik veriyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İlk foto servis edildiğinde saat yoktu.Sonra birden saat oldu.Video'nun içinde görüntü alıyorsan hepsini göstermek zorundasın..

Gene söylüyorum hangi DEVLET TELEVİZYON'U TWİTTER HESAP ACIP GÖVDE GÖSTERİSİ YAPAR ?

Birde diğer olayları göstermesken sadece bunu gösterir. ? Sebeb ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

Dun Aydin abinin istedigi resmi anca bulabildim. Dedigim gibi photoshopmudur nedir bilmem

Oylede boylede rahatsizlik veriyor
    aydın benden ispat istediğinde bu fotoyu koyabilirdim ama fotoşop diyeceklerinden fmde yakındireğe giden topun gol olacağından emin olduğum kadar emin olduğum için bu fotoyu koymadım

ama şöyle bi sıkıntı var

aydın iddiamı ispatlayamadığım için mesajımı sildi
    kendisi bana olayların 2010 da olduğunu söyledi ama hala onu da ispatlayamadı

demokrasi isteyen biri olarak kendi mesajını silecek mi merak ediyorum

adalet özgürlük demokrasi istemek en doğal hakkın ama bi şartla
    adil özgürlükçü ve demokrat olmak şartıyla

umarım derdimi anlatabilmişimdir

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

satilmis haberturk!
    mukemmel olmus...

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

Nesil
    2006

Arkadaşlar sizi uyarmak istiyorum haddime olmadan. Tanıdığım bir kaç avukat var bu ünlü medya patronlarının. Kısaca demem şu sizin yazdığın her şey harf harf bulunabiliniyor ve istemeden dava açabiliyorlar. Yani size dava açan avukat ile aynı düşüncede olmanıza rağmen sadece mesleği gereği size dava açabilir. Eğer birilerini küfürlü bir şekilde eleştireceksiniz pek tavsiye etmem. Ya da eleştiri yapacaksanız isim vermeden genel olarak eleştirin. Çünkü sanal ortamda yazdığım herşeyden mesuluz. Ve dava size değil wi-fi veya telefon hattınız kimin üstüne ise o kişiye açılıyor. Yani aileniz akrabalarınız belki patronunuz yargılanabilinir bu yüzden.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Arkadaşlar sizi uyarmak istiyorum haddime olmadan. Tanıdığım bir kaç avukat var bu ünlü medya patronlarının. Kısaca demem şu sizin yazdığın her şey harf harf bulunabiliniyor ve istemeden dava açabiliyorlar. Yani size dava açan avukat ile aynı düşüncede olmanıza rağmen sadece mesleği gereği size dava açabilir. Eğer birilerini küfürlü bir şekilde eleştireceksiniz pek tavsiye etmem. Ya da eleştiri yapacaksanız isim vermeden genel olarak eleştirin. Çünkü sanal ortamda yazdığım herşeyden mesuluz. Ve dava size değil wi-fi veya telefon hattınız kimin üstüne ise o kişiye açılıyor. Yani aileniz akrabalarınız belki patronunuz yargılanabilinir bu yüzden.
    Sevmediğimiz komşunun wi-fi bağlantısını kullanırsak sıkıntı yok yani

Nesil
    2006

Bu da mantıklı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Lafa bak şakası bile kötü .Kötü niyetli biri bu yorumu görse yapar vallahi olan gene zavallıya olur şakada olsa şöyle yorumlarda bulunmayın.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    aydın benden ispat istediğinde bu fotoyu koyabilirdim ama fotoşop diyeceklerinden fmde yakındireğe giden topun gol olacağından emin olduğum kadar emin olduğum için bu fotoyu koymadım

ama şöyle bi sıkıntı var

aydın iddiamı ispatlayamadığım için mesajımı sildi
    kendisi bana olayların 2010 da olduğunu söyledi ama hala onu da ispatlayamadı

demokrasi isteyen biri olarak kendi mesajını silecek mi merak ediyorum

adalet özgürlük demokrasi istemek en doğal hakkın ama bi şartla
    adil özgürlükçü ve demokrat olmak şartıyla

umarım derdimi anlatabilmişimdir
    Yolcu, gel biraz beyin fırtınası yapalım.

Fotonun fotoşop olduğunu geçtim. Böyle bir olayı elbette trt veya yandaş medya dediğimiz yer paylaşır. Halk tv'den bu türden şeyleri bekleyemeyiz. Yani göstericilerin yaptığı negatif şeylerin yoğunlukla paylaşıldığı yerlere, yani yandaş dediğim sitelere de bakıyorum. 3 dakikadan fazla dayanamasam da tv kanallarını da takip edebiliyorum.

Yani sana "trt yapmışsa kesin yalandır" diye kestirip atmayacağım.

"bir polis yaralanmış, sevinin" yazdığından beri açıkçası sana karşı kişisel olarak bir sinirim olmuş olsa da bu sinirim geçti. Herkes yanlış yapar. O yazıyı yazdığında belki seni forumdan uzaklaştırmam gerekiyordu ama öyle yapsaydım başbakandan farkım kalmazdı. Benim de seni sinirlendiren yazdıklarım olmuştur. Bunlar için de kusura bakma

Neyse beyin fırtınası kısmını geçtim olayı anlatayım. Bu bahsettiğin bayrak yakma olayından sonra çalıştığı birimi söylemeyeyim, bir polis arkadaşımla konuştum.

Ben zamanında tv'de çalıştığım için, montaj programlarını iyi bilirim. Bu görüntünün de montaj olduğuna inandığım için polis arkadaşıma öncelikle şunu sordum. Mobese görüntülerinin izlenme şekli nasıldır?

Polis bu görüntüleri izlediğinde, sol tarafta saat, tarih ve bu tarihin GMT olarak yazılı şekilde bulunduğunu bahsetti. Ve bu mobese olayı, -bildiği kadarıyla- büyükşehir belediyesi tarafından ihaleye sunuluyormuş. İl il farklılıklar gösterebilirmiş. Ama İstanbul'daki formatta, sol tarafta tarih ve saatin bulunduğu söyledi.

Bunun dışında normal mobeselerin de olduğunu biliyorsun, halka açık olan, onlar ise sade bir şekilde tarih saat ve mevki ya da kamera numarası yazmadan sunuluyormuş halka.

Şimdi burada iki sıkıntı var. Trt bu yayını polisten aldıysa, 1- sağ tarafta değil, sol tarafta bilgilerin yazılı olması gerekiyordu. 2- kamera'nın numarası veya mevki adı bulunmuyor orada.

Askerliğini yaptığını varsayıyorum, kamera odası vardır biliyorsundur. Orda da CCTV'ler vardı ve tıpkı o sistemin mantığıyla çalışıyormuş.

Bu yazdıklarıma inanmayabilirsin. "2010 fotoğrafı bu" deyip geçmek yerine, arkadaşıma sordum ve o, böyle bir bilgi verdi.

Mesela bugün akit'in sitesinde de yunanistan'da olan bir olaydaki foto kullanıldı. Şu:

Maalesef bu "yandaş basın" dediğimiz medya kolları da hükümetin yakındığı yönde haberler yapmakta. Bu direnişi nasıl kötüleyebiliriz diye düşünmekte.

Umarım halkı yalan yanlış bildiren herkes cezasını çeker.

Mesaj Yetkileri