Sayfa 391 / 480 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441 ... SonSon
11,701 ile 11,730 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    tolganin hala turkiyede kaldigina inanamiyorum, trabzonla gecirdigi avrupa macerasi inanilmaz bir performansti. onurdan da iyi bir kaleci bence, besiktas onu alirsa buyuk is yapar. sinan onun yaninda vasat kalir.
    Ben de performansını daha çok beğendiğim için yaşı da daha uygun olan Onur'un gelmesini daha çok istiyorum; fakat bonservisi çok. Bizim yönetim de, 'bir kere al, sağlam al' demez ve 7,5 milyon euroyu vermez, gidip ucuz diye Tolga'yı alır. Tolga'nın gelmesine karşı değilim; ancak Onur'u alıp 10 sene kale sıkıntısı yaşamamak varken Tolga'nın tercih edilmesini istemem şahsen.

Bu arada, yarın transferde bir hareketlilik olacağını söyledi Hakan Gündoğar. Sanırım, Tolga ya da G.Töre açıklanacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

29 yas bence normal bir kaleci için 36-37 ye kadar rahat oynar tolga.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

tolga ne zaman 30 olmus yaw, hic gostermiyor adam.
    yine de en az 5 yil ust duzey kalecilik yapar, onur dedigin gibi cok masrafli olur.

Tolga'yla Gökhan Töre'nin alınmasını çok istiyorum. Tolga alınırsa büyük bir iş yapmış oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yapilan haberlere gore 2 milyon onermis Besiktas gulup gecerim ben o rakama. McGregoru bedavaya al, 2.5'a sat gel Tolgaya 2 ver

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Yapilan haberlere gore 2 milyon onermis Besiktas gulup gecerim ben o rakama. McGregoru bedavaya al, 2.5'a sat gel Tolgaya 2 ver
    Ederi zaten 3 milyon değil mi? Pazarlık payı da mı olmasın? Ayrıca, haberlere göre diyorsun. Kesin bir şey yok ki!

Bu arada, McGregor satılmadı henüz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Neye gore konusacagiz ? yoneticiyi arayip "hakket Besiktas bize 2 mi verdi" sorusunumu yoneltim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Neye gore konusacagiz ? yoneticiyi arayip "hakket Besiktas bize 2 mi verdi" sorusunumu yoneltim.
    Yazılan her şeye inanma demek istedim. 1. ağızdan ya da transferle ilgilenen kişilerden bir açıklama gelmesini bekleyebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tolganin gonlunun Besiktasta oldugunu soylemis menajeri bence bunu kullanip pazarlik yapmaya calisiyordur BJK

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hakan Gündoğar ‏@gufy_donalds 1 sa
    Gökhan töre hayırlı olsun. Yarın borsaya bildirilir.

Hakan Gündoğar ‏@gufy_donalds 53 dk
    @GokhanTore1 hayırlı olsun.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ona-yakin?po=1

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyi oldu bu. Yerli kanat oyuncusu. Tekrar kendini gösterebilmek için de elinden geleni yapacaktır. Her türlü fayda sağlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Beşiktaş iyi bir yapılanmaya giderse 3-4 sene sonra çok canlar yakabilir. Olcay - Töre- Pektemek - Oğuzhan , bu oyuncular müthiş gelişme gösterebilirler. Özellikle Pektemek
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaleci Günay tam bir kapalı kutu. Tek umudum Almanya'da altyapılar Türkiye'den her türlü daha iyi olduğu için kumaşı sağlam bir kaleci olabilir. Hayırlı olsun ne diyelim. Gökhan Töre haberleri ise umarım doğrudur, çok istiyorum gelmesini.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş., futbolcu Günay Güvenç ve kulübüyle anlaşmaya varıldığını KAP’a bildirdi.
    Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklamalar şöyledir:

“Profesyonel futbolcu Günay Güvenç ile 07.06.2013-31.05.2017 tarihlerini kapsamak üzere anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcuya;

2013-2014 sezonu için 175.000 Avro garanti ücreti, 5.000 Avro Maçbaşı ücreti,
    2014-2015 sezonu için 175.000 Avro garanti ücreti, 5.000 Avro Maçbaşı ücreti,
    2015-2016 sezonu için 175.000 Avro garanti ücreti, 5.000 Avro Maçbaşı ücreti,
    2016-2017 sezonu için 175.000 Avro garanti ücreti, 5.000 Avro Maçbaşı ücreti,

Ödenecektir.

Profesyonel futbolcu Günay Güvenç’in transferi ile ilgili olarak futbolcunun kulübü Sv Stuttgart Kickers ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Sv Stuttgart Kickers kulübüne 200.000 Avro transfer bedeli ödenecektir.”

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olcay'dan sonra ilginç bir transfer daha..
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Olcay için neden ilginç dedin Görkem? Hayırlı olsun. 3. kaleci ya da A2 kalecisi olarak yararlanırız bence.

Serdar Gürler de geliyor.

Kartal gün sayıyor! Prensip anlaşması
    Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai veren siyah beyazlı yönetim genç futbolcunun transferini bitirmek üzere...

2012-2013 sezonunda sağ kanatta ofansif anlamda Holosko'yu kullanan ve bu oyuncudan ligin ilk yarısında iyi bir verim alan Beşiktaş, ikinci yarıda Holosko'nun formunun düşmesinin ardından büyük sıkıntı çekmişti.

Bu pozisyondaki sıkıntıyı gidermek için harekete geçen siyah beyazlı yönetim, bir süredir yakından takip ettikleri Sanica Boru Elazığsporlu Serdar Gürler ve kulübüyle prensip anlaşmasına vardı.

Beşiktaş yönetimi oyuncuyla ve kulübüyle her konuda anlaşırken transferin kısa sürede bitmesi bekleniyor.
    ,
    FRANSA ALTYAPISINA SAHİP

2012-2013 sezonunun başında Sanica Boru Elazığspor tarafından transfer edilen genç futbolcu profesyonel futbol hayatına Sochaux takımının alt yapısında başladı. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 23 maça çıkan 21 yaşındaki Serdar, 6 kez gol sevinci yaşadı 2 kez ise asist yapma başarısını gösterdi.

SPORX.COM

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Olcay için neden ilginç dedin Görkem? Hayırlı olsun. 3. kaleci ya da A2 kalecisi olarak yararlanırız bence.

Serdar Gürler de geliyor.

Kartal gün sayıyor! Prensip anlaşması
    Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai veren siyah beyazlı yönetim genç futbolcunun transferini bitirmek üzere...

2012-2013 sezonunda sağ kanatta ofansif anlamda Holosko'yu kullanan ve bu oyuncudan ligin ilk yarısında iyi bir verim alan Beşiktaş, ikinci yarıda Holosko'nun formunun düşmesinin ardından büyük sıkıntı çekmişti.

Bu pozisyondaki sıkıntıyı gidermek için harekete geçen siyah beyazlı yönetim, bir süredir yakından takip ettikleri Sanica Boru Elazığsporlu Serdar Gürler ve kulübüyle prensip anlaşmasına vardı.

Beşiktaş yönetimi oyuncuyla ve kulübüyle her konuda anlaşırken transferin kısa sürede bitmesi bekleniyor.
    ,
    FRANSA ALTYAPISINA SAHİP

2012-2013 sezonunun başında Sanica Boru Elazığspor tarafından transfer edilen genç futbolcu profesyonel futbol hayatına Sochaux takımının alt yapısında başladı. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 23 maça çıkan 21 yaşındaki Serdar, 6 kez gol sevinci yaşadı 2 kez ise asist yapma başarısını gösterdi.

SPORX.COM
    Bilinmeyen transfer anlamında ilginç dedim dostum
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Serdar alternatif açısından alınmalı, çok iyi olur.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bilinmeyen transfer anlamında ilginç dedim dostum
    Eyvallah kardeşim, anladım.

Bu arada; Gökhan Töre ve Serdar Gürler gelirse, kanat transferini halletmiş olacağız. Olcay ve Töre ilk 11, Gürler ve Holosko yedek başlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu anda ismi geçenlerle bir kadro oluştursak ;

-----------------------------------------Tolga-------------------------------------------

Hilbert-------------P.Franco-----------------Sivok-------------------İsmail

-----------------------------------Necip---------------------------------------

----------------Oğuzhan-----------------------Ferdi-------------------------

Töre-----------------------------------------------------------Olcay

---------------------------Pektemek----------------------------------

Sağlam bir forvet alınsa aslında taş gibi takım olur. Amokachi etkisi yapabilecek birini bulamadık yıllardır. Carew bir nebze denebilir ama tam manasıyla Amokachi bulsak dadından yenmez.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post

-----------------------------------------Tolga-------------------------------------------

Sağlam bir forvet alınsa aslında taş gibi takım olur. Amokachi etkisi yapabilecek birini bulamadık yıllardır. Carew bir nebze denebilir ama tam manasıyla Amokachi bulsak dadından yenmez.
    Aslında Bony o etkiyi yapabilir ama fiyatı sıkıntı işte abi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hilbert gidicek diye biliyorum o yuzden besiktas sag bek ariyor ya.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben sadece ismi geçenlerden bir 11 oluşturabilirim sanırım:

Tolga (Sinan, Onur, Ospina)

Veysel (Serdar K.) - Aykut - Franco - Rat

S.Gürler - Tiago - Töre - Ronaldinho

Bony - Mevlüt Erdinç

Bakıldığı zaman, 2-3 isim haricindeki futbolcuların hepsi gelsin isterim ve ihtiyacımız olan bölgelerin futbolcuları zaten.
    Last edited by footballer33 : 07.Haziran.2013 at 19:08

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rat gitti abi yalan oldu o. West Ham aldı yanlış hatırlamıyorsam.

Bony ve Ronaldinho hikaye. Veysel gelir büyük ihtimal bize. Aykut'a fahiş bir fiyat isterler diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Rat gitti abi yalan oldu o. West Ham aldı yanlış hatırlamıyorsam.

Bony ve Ronaldinho hikaye. Veysel gelir büyük ihtimal bize. Aykut'a fahiş bir fiyat isterler diye düşünüyorum.
    Hangi Aykut?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Demir'dir

Trabzon Tolganin satilmasindan vazgecmis.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2 çok iyi kaleci size fazla değil mi abi ? Verin işte birini.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bu kadro şampiyonluk yarışı için bence yetersiz kalır. Kaleye Tolga tamam ama Hilbert'in yerine orijin bir sağ bek, Necip'in yerine savunması kuvvetli bir ön libero, sağ açık ve forvet transferi gerekli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

franco kim yeni transfer falan mı ? kaçırmış olabilirim ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    franco kim yeni transfer falan mı ? kaçırmış olabilirim ?
    Yeni transfer değil, sadece ismi geçiyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri