Dalgalar korsanları alabora eder (Grupta sonuncu olup elenirler)
Devlerin okyanusundan Avrupa denizine yolculuk ederler (3. olup avrupa ligine kalırlar)
Korsanların işi dalgalarla boğuşmak ama fazla barınamazlar (Gruptan çıkarlar ama 2. turda elenirler)
Vikingler Avrupa'da ses getirecek korsanlığı yapabilirler (Çeyrek Final)
devre arası ödül veriliyo yok böyle bir şey ya italyan özentileri![]()
Harika şampiyonuz![]()
Senin boynuzlularda seninle birlikte iyi atılım yapmış.Helal olsun o takımıda sevdim![]()
Ödülü bana vermedkleri sürece pek önemsemiyorum takımın kasasına para girmiyor ama sezon sonu oyuncu satarken işimize yarar belki
Ufukta artık şampiyonluk var evet
Heriflerin adı boynuzlular olarak kaldı resmen![]()
Finneyle aramız yine açılacak gibi duruyor ama hayırlısı bakalım. İnsan bu kadar mı vefasız olur la 2-3 sene daha durda kaymağını yiyek evlat
Zaten izleyeni vardı şimdi sırtlanlar peşimizide bırakmaz
Elimizde hazır para var önümüzdeki sezon sonu sözleşmesi bitiyor aramızdaki şu kırgınlığıda halledek dedik ama hepten kopma noktasına geldik uşakla :F
![]()
finne de baya adi çıktı o menajerin olmasa tanıyom yoktu uşağı![]()
Sakatlıkların baş göstermesi moralimizi bozsa da yola devam etmek durumundaydık
26.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
Danimarka Kupası Yarı Final İlk Maç
27.Hafta
28.Hafta
Danimarka Kupası Yarı Final İkinci Maç
Peri Masalı devam ediyor. Ligde mutlu sona adım adım yaklaştık. Kupada ise tek engel RANDERS acaba duble gelir mi ?
Maalesef bu güzel gidişatın bir de bedeli var. İki önemli oyuncumuz sezonu kapattı
Ardından Finneye bir üzücü haber. Dünya kupasında piyasa yapabilirdi ama olmadı kendisi de ben de hayal kırıklığı yaşadık. Ardından Finne ile konuşup sözleşme uzatması için ikna ettik kendisini. Kasada hazır para varken önümüzdeki sezon sözleşmesi bitecek 2 oyuncumuzla şimdiden sözleşme uzattık.
Daha önceden 2. olduğumuzda ve lider olunca kasamıza bir miktar para girdi. Ben burdaki düzeni sanırım yeni çözdüm takımlar 3'er kez birbiriyle karşılaştığı için 3 devre usulü oynanıyor maçlar her devrenin sonunda ilk 2'ye ödeme yapılıyor sanırım :F
Bak bizde 8. sayfaya geldik
Kupada yarı final rövanş maçında ligi düşündüğüüz için biraz risk alıp kadroda rotasyona gittik. Şöyle ki forvete pivot satrafor olarak stoperlerden birini koydum(oynama yetisi vardı). Şuan ligi kopardık gibi kupa maçlarına kadar başka sakatlık vermez isek kupayıda almak için vargücümüzü ortaya koyacaz fakat rakip Randersi ligde 6-1 yenince hırs yapmış olmalarından korkmuyor değilimCumadan sonra sezonu bitirelim inş. Herkese Hayırlı Cumalar
Duble bekliyoruzz![]()
DUBLE istiyoruzz![]()
Şampiyonluk için tebrikler.Sıra kupada sanırım![]()
Bence kazanamayacaksın kupayı. 6-1'in rövanşını alacaklar, ne olduğunu şaşıracaksın![]()
29.Hafta
Maçtan sonraki hafta içinde kalecimiz brunonun sakatlığı resmen soğuk duş etkisi yarattı takım üzerinde yaklaşık 3-4 hafta yok ligde epey rahatlamıştık fazla sorun teşkil etmeyecekti ama kupa maçına 1 yıldır kale yüzü görmeyen yedek kalecimizle çıkacaz gibi duruyor
Kopenhagın menejeride hiç boş durmuyor her maç öncesi ileri geri konuşuyor ben ayar vermekten bıktım o bıkmadı. Sezon bitmiş nerdeyse şampiyonluğu garantilemişiz hâlâ lyngby şampiyonluğu kovalayacak takım değil diyor töbe ya
30.Hafta
Spoiler: ISTATISTIKBenim yerime Finne verdi ayarı
Sen git bi hava al gel Jacobs takımı ne hale getirmiş yav
İlk Kupamız geldi. Dikkat çeken bir husus ise namı diğer boynuzlular takımının başarısı. Geçen yılki ilk 2 yükseldiği sezon yine ilk 2yi paylaşıyor. 3 hafta kala 7 puan gibi bir fark atmış durumda ve Cl için ciddi bir avantaj sağladılar
Şampiyonluğu ilan ettikten sonra millet kendinden geçti
Büyük bir başarı elde etmişsin gerçekten.
Korkmuyor değilimKalecimizin yetişip yetişmemesi de belli değil. Ama Allah'tan fena durmadı son kopenhag maçında bir iki maç daha oynayıp fitlik kazanırsa final öncesi moral bulucaz
Eyv hocam ama kopenhagın bu denli dibe vurması rahatlattı geçen yıl epey fark atmıştı. Bizle beraber boynuzlularıda tebrik etmek lazım![]()
31.Hafta
32.Hafta
Şampiyonluğu garantilediğimiz için biran önce kupa maçına geçelim istedik ve kalan maçları asistana vermiştim fakat kopenhag ve vestjellandın yani boynuzluların son 2 maçını görünce geçen yıl ki 6-1 yenilginin rövanşını alma fırsatı doğmuştu. Boynuzluları ilk 2 dışına itme fırsatı geldi ve kupa maçından ötürü rotasyon yapsakda sahaya kendimiz indik
33.Hafta
Ve intikam alındıNorjelland yense 4. sıraya kadar geirliyolardı neyse buda yeter ciddi bir mali darbe vurduk (: Ama adamların hakkınıda verelim yeni yükselip ciddi bir başarı elde ettiler
Çifte kupa mükemmel ötesi olmuş hocam.Başkan yine paraları saçar![]()
kopenhag a bak 20 puan fark yemiş çift kupa da gelmiş oh oh mis seneye de şl artık
Şampiyonlar Liginde direk gruplardan başlıyoruz
Yılın Takımı
Oyuncu Verileri
Bu gazeteci bizim Nielsine halı sahaya çağırmayan baba olsa gerekGüvenin la şu çocuklara biraz
Maalesef kaçınılmaz son geçen sene hiç bir takım doğru dürüst tur atlayamadığı için ciddi bir darbe yedik
Yine ekstra bir takım fazla avrupaya gidiyoruz..Gidince puan alabilsek iyi olacak ama :F
Boynuzlularıda tebrik etmek gerek cidden büyük bir iş başardılar
ve son olarak bütün bu başarılarda emeği geçen tüm teknik ekibime teşekkürü bir borç bilirim
Bu arada ezeli rakipleri görünce yazası mgeldi. Bizim takım ezeli rakiplerine cidden acayip bileniyor
Çok şükür ya. Brezilyadan falan adam alırken gözlemci yollayamıyodum herifin sakatlık problemi var mı yok mu bilemiyoduk şansımıza alıyoduk bu çok iyi oldu
Avrupa kupalarını paylaşmamıştım geçen yıl ama artık bu kupalara gittiğimiz için paylaşalım dedik geçen yıl ve bu yılki Avrupa ve Şampiyonlar ligi şampiyoları
şu city fm oyunlarında şl de bir başka oynuyo gerçekte tırt![]()
Şampiyonlar Ligi maçları bomba olacak, o kadar gol yiyeceksin ki San Marino'yu arayacaksın![]()