Ben de 2017'deyim Forster'ın profili;
![]()
Ben de 2017'deyim Forster'ın profili;
![]()
ooo Serbest kalma maddesi mi var ilk başta hissi olarak 12 taksitli gönderdim 7,5 kabul ettiler hemen 48 ay 7,5 taksitli göndereyim , kaleci alamadığım için Rafael'in sözleşmesini fesh ettik yıllık 4 mn euro ödüyormuşuz bütçemiz açıldı , şuan peki 11 Mn Euro Zieler mi Alman olması büyük avantaj 48 ay taksitli Onur mu ?
Hocam şu an as kalecim. Gayet memnunum belki defansımın sağlam olmasından dolayı çok az gol yemişimdir.
Ancak bence de Zieler doğru karar.
Öncelikle kupamiz hayırlı olsun. Özeleştiri yapmak istiyorum Dortmund umuza. Oğuz hocamAykut Kocaman gibi ön libero çiftliği kurmususun takıma, skorlar iyi olmazsa politikanı sert şekilde eleştiririm
Schalke nin de hakkını verelim o nasıl bir kadrodur? Avrupa da en sevdiğim 2 kulüpten biri olmasa tarafına gecerdim ama Dortmund ve Liverpool aşkı başkadır Lewandowski, Isco, Lamela ile satın alınamazAma kiskandim
Oğuz hocam kadromuz çok iyi biz bu takımın çok kötü günlerini de gördük vazgecmedik, senin Klopp u aratmayacağını biliyoruz. Schalke ye acıma günü gelince Draxler i getir ama oynatma Halil hoca evlat acısını en derinden hissetsin.
bu sefer kupayla başlamışız iyi fazla beklemedik en azındanbu arada schalke de de bi parası bitmedi takım batcak maddi anlamda
İnş. öyledir , potansiyeli var gelişime açık en azından tutarsa harika olur
Hocam küfür mü ettin , iltifat mı pek anlayamadım
Kardeşim oyunu aç benim izlediğim yolları izle yapamayacağın tek transferi söyleyim Lewandowski transferi onu bireysel kariyerde ilk yıl Schalke'ye alamazsın alırsan diğer transferleri yapamazsın , ama valla aç oyunu benim izlediğim yolu izle bütün bu oyuncuları takıma getire biliyosun , sattığım oyuncular ve bende kirada olan oyunclar yüksek ücret alıyodu
Bu sisteme çok güvendiğim için orta saha transferini fazla yaptım.Başarı elbet gelecek ama biraz sabır gerekecek hepimize.Draxler"i bende istiyorum ama Reus Sol da çok iyi,Draxler"i alıp onun hayatını karartamam
Halil muhasebeci katakulli+naylon faturalarla schalke en zengin kulüp olacak yakında![]()
Halilciğim Augsburg taraftarı beni yanlış anlamış ÖLÜMÜNE ÖLÜMÜNE SCHALKE demiştim ama Dortmund'a inat eğer bir açıklama yaparsan çok sevinirim.Öptüm
Halil hoca Draxler'i anca Bale'i Neymar'ı falan alırsa bırakır![]()
lig daha başlamıyor mu yaw![]()
Robeeeeeeeeeeeert
forvetlere bakar mısınız![]()
Iltifat ediyordum ama bize yakışmaz dedimTransferlerini gölgelemek icin Draxler söylentisi de çıkarmak iyi oldu.
![]()
Çok sağlam bir şampiyonluk yarısı olacak gibi. Schalke yavaş başlar sonradan açılır, bizde de Huntelaar tutarsa bir adım önde oluruz.
Lewandovski patlama yapacağının sinyallerini vermiş ilk maçdan![]()
Hocam öncelikle maçlar süper olmuş
Huntelaara ırkçılık yapıolar
majeed oguz hocam gösterdiğin aynen o söliceklerim bu kadar lewandowski döktürme başlamış dortmund yan haline![]()
kusura bakmazsanız birşey sorucam. lacina traore'yi 4-2-3-1 de hangi rolde oynatsam faydalı olur. adam topa değmeden maç bitiriyor