Sayfa 392 / 480 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442 ... SonSon
11,731 ile 11,760 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Demir'dir

Trabzon Tolganin satilmasindan vazgecmis.
    Dün, Tolga hayırlı olsun derken; bugün, Tolga'nın satılmasından vazgeçildiğini yazmışsın. Yanlış anlama, lafım sana değil; ama şu transfer dönemini işte bu yüzden sevmiyorum. Bir gün tamam, bitti, geliyor dedikleri futbolcu için ertesi gün olmadı, vazgeçildi, transferi yattı denilebiliyor.

Beyler, üstte yazdığım kadro bizimle ismi geçen futbolcular sadece. Kesinleşen bir transfer yok aralarında.

Olcay'da bence Beşiktaş'ın oyuncusu değil ancak ilk 18'de bulunabilir. Tek bir özelliği var ceza sahasına koşu yapıp attığı goller.Adam geçme,orta yapma gibi kanat oyuncularının olmazsa olmazı olan özellikler yok. Beşiktaş'ın kanat oyuncusu adam geçebilen teknik bir kanat oyuncusu olmalı.Açığa transfer şart Gökhan gelirsede şart.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzona para lazim, parada oyuncu satisi ile gerceklesir. Benim gorusum Tolga kalacak ve Onur gidecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beşiktaş Ronaldinho’dan Haber Bekliyor

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların hoca adaylarını ve gündemdeki bomba transfer hakkında bilgiler verdi.

Haber1903.com’a konuşan Çebi, Fernandes ile sözleşme uzatacaklarını, Hilbert’e ise kendi tekliflerini yaparak yanıt beklediklerini belirtti ve ekledi: “Atletico Mineiro forması giyen Ronaldinho’ya teklifimizi yaptık. Ondan cevabını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
    ÖNCE ÖZEN SONRA YÖNETİM

Hoca adayları listesini de açıklayan Ahmet Nur Çebi, “Teknik adam konusunda Önder Özen’in çalışması devam ediyor. Bunun ardından yöneticiler olarak bir değerlendirme yapacağız. Prosinecki (Kayserispor), Bielsa (A.Bilbao) ve Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia da gündemimizde bulunmaktadır. Bu isimler arasında en doğrusun seçeceğiz” diye konuştu.

http://www.turkiyesporgazetesi.com/b.../120872-haberi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ronaldinho' ya bayılırım. Ama 2 senedir oynadığı futbol Türkiye' de olmaz. Gelir parasını alır gider maalesef. Quaresma' ya katlanamamış bir takım Ronaldinho'ya hiç katlanamaz.
    Football is simple,but Football Manager is not

Quaresma ile Ronaldinho'yu aynı kefeye koyamazsın. Öyle söylemişsin ki sanırsın Quaresma'nın kariyeri Ronaldinho'dan çok daha büyük... Bir kere adamın hedefi Brezilya 2014'te yer alabilmek, onun için hem göz önünde olmak ister, hem kendini formda tutmak, fit olmak. Yalnız Beşiktaş'a transferi çok uzak ihtimal olarak görüyorum. Maliyetini karşılamak çok güç olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Quaresma ile Ronaldinho'yu aynı kefeye koyamazsın. Öyle söylemişsin ki sanırsın Quaresma'nın kariyeri Ronaldinho'dan çok daha büyük... Bir kere adamın hedefi Brezilya 2014'te yer alabilmek, onun için hem göz önünde olmak ister, hem kendini formda tutmak, fit olmak. Yalnız Beşiktaş'a transferi çok uzak ihtimal olarak görüyorum. Maliyetini karşılamak çok güç olur.
    Kesinlikle bir tutmuyorum kariyerlerini. Ronaldinho' nun da hastasıyımdır. Ancak ne kadar seversem seveyim gözle görülür şeyler var ortada. Oynadığı futbol ortada. Umarım gelir ben de maça giderim orası da var tabi

Gelmesin usta, niye gelsin. Gelecek hem Beşiktaş'ı borca sokacak, hem dünyanın tekmesini yiyecek, sakatlık yaşayacak, hem belki parasını alamayacak... Dünya Kupası hedefine burada ulaşamaz. Kalsın Brezilya'da

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Gelmesin usta, niye gelsin. Gelecek hem Beşiktaş'ı borca sokacak, hem dünyanın tekmesini yiyecek, sakatlık yaşayacak, hem belki parasını alamayacak... Dünya Kupası hedefine burada ulaşamaz. Kalsın Brezilya'da
    Canlı canlı Ronaldinho izlemeyek mi mahrum mu kalak

Gelecek yaz TRT'de izleriz işte canlı canlı. Davulun sesi uzaktan hoş gelir, durduk yere Ronaldinho'dan da soğumayalım, küfür etmek zorunda kalmayalım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ronaldinho her türlü iş yapar Türkiye'de.Gelsin isterim Beşiktaş'a ama yıllık isteyeceği ücret çok sıkıntı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ronaldinho Beşiktaş'ta en az iki sene iş yapar. Ben isterim gelmesini açıkçası. Ancak 4-5 milyon Euro'dan fazla bonservis verilmemesi şartı ile. Bir aralar 15 milyon Euro'lar konuşuluyordu. O para direk çöp demek. 4-5 milyon bile fazla o yaştaki futbolcu için. Sonuçta performansından yararlanacağız, satarak para etmeyecek.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni stad yapılmış olsaydı transfere çok yüksek ihtimal gözüyle bakardım ama biz şimdi şansa bala gider bu adamı alırız sonra gider Olimpiyat Stadı'nı seçeriz. Adam geldiğine bin pişman olur

Ayrıca geleceğini de sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gelirse Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde maç alan futbolcusu olur bence BJK'ın. Denildiği gibi rahat iki sene hatta 3 sene götürür. Ronaldinho Q7 gibi bir oyuncu değil. Hem daha yetenekli hemde daha futbola bağlı bir oyuncu. Üstelik milli takım hedefliyor. Fakat 2014 vesilesiyle belki ülkesinden uzakta olmak istemez. Orda daha göz önünde olurum düşüncesi ile gelmeyebilirde.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ronaldinho gelirse, FEDA sezonu bitmiş demektir. 33 yaşındaki bir futbolcunun büyük paralar verilerek getirilmesini istemem şahsen.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ronaldinho nun maaşını karşılamaz Beşiktaş zaten milli takıma katılmak istediği için ilk önceliği kendi liginde kalmak

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ronaldinho gelmez türkiyeye

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by berkebjk1 View Post
    Olcay'da bence Beşiktaş'ın oyuncusu değil ancak ilk 18'de bulunabilir. Tek bir özelliği var ceza sahasına koşu yapıp attığı goller.Adam geçme,orta yapma gibi kanat oyuncularının olmazsa olmazı olan özellikler yok. Beşiktaş'ın kanat oyuncusu adam geçebilen teknik bir kanat oyuncusu olmalı.Açığa transfer şart Gökhan gelirsede şart.
    Adam 11 gol atıp, 7 asist yaptı. Artık senin dediğin gibi adam geçip, sıfıra indikten sonra orta açan kanat oyuncuları yerine daha komplike kanat oyuncuları iş yapıyor. Her şey hızda, adam geçmede bitmiyor maalesef. Olcay ona yakın oynayan oyuncuları devamlı destekleyen, takım oyununa ayak uyduran kanat oyuncusu. Senin dediğin Quaresma tipi kanat oyuncuları tamamen takım oyunundan bağımsız oynayan oyuncular. Artık teknik adamların sahada kanat oyuncularından bekledikleri de bu değil. Olcay gibi bir tanede sağ tarafa bulsak daha ne. Olcay yeteri kadar hızlı bir oyuncu değil bunu yazabilirim. Sadece çizgiyi kullanan kanat oyuncuları Beşiktaş'ta oynamasın istemem.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fotomaç sponsor olursa gelir adamlar 10 senedir getiremediler adamı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ronaldinho transfer dedikodusu tamamen seçim kozu, bu adam hayatta gelmez bize.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Ronaldinho transfer dedikodusu tamamen seçim kozu, bu adam hayatta gelmez bize.
    Bana da öyle geliyor. Fikret Orman, Ronaldinho için ''çok para istedi, sponsor bulamadık'' der ve gidip Sezer'i alırsa, teknik direktör olarak da Bielsa FEDA demedi diyip Ziya Doğan'ı falan getirirse şaşırmam. Biraz, komplo teorisi gibi oldu; ama ben beklerim böyle bir şeyi.

Seçim öncesi her iki başkan adayı da, koz olarak kullanıyordur bazı şeyleri muhakkak.

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Adam 11 gol atıp, 7 asist yaptı. Artık senin dediğin gibi adam geçip, sıfıra indikten sonra orta açan kanat oyuncuları yerine daha komplike kanat oyuncuları iş yapıyor. Her şey hızda, adam geçmede bitmiyor maalesef. Olcay ona yakın oynayan oyuncuları devamlı destekleyen, takım oyununa ayak uyduran kanat oyuncusu. Senin dediğin Quaresma tipi kanat oyuncuları tamamen takım oyunundan bağımsız oynayan oyuncular. Artık teknik adamların sahada kanat oyuncularından bekledikleri de bu değil. Olcay gibi bir tanede sağ tarafa bulsak daha ne. Olcay yeteri kadar hızlı bir oyuncu değil bunu yazabilirim. Sadece çizgiyi kullanan kanat oyuncuları Beşiktaş'ta oynamasın istemem.
    Ben Quaresma'yı kast etmedim.Q7 taraftarıda değilim. Olcay'ın 11 golü var bide kaçırdığı,ezdiği auta attığı her maçta kaç tane pozisyon var.ŞL Ligi finalinde Bayern Münih kupayı benim dediğim oyuncu tarzında bi Robbene sahip olduğu için kazandı. Senin dediğin tarzdaki oyuncu Großkreutz o maçta bi varlık gösteremedi. Großkreutz ve Olcay tarzı oyuncular oynuycak oyuncular değil oynatılan oyunculardır. Dünyadaki top class tüm takımlar Real Madrid,Barça, gibi takımların ve hocaların hepsi bu tür adam eksilten oyuncuları kullanıyorlar. Çünkü gol atmak için kale önüne gitmek lazım. Kale önüne gitmek içinde bu tür adam geçebilen oyuncular lazım.Bu sene bizde bu işi Fernandes ve Oğuzhan yaptı. O 2sinden birinin oynamadığı maçlarda pozisyon üretmekte ve gol atmakta çok zorlandık.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@berkebjk1

gokhan tore aciklandi mi bilmiyorum ama tam istedigin tipte bir oyuncu kendisi. olcay da oyledir aslinda, oyle olmasa ters ayakli oynatilmazdi kanatta. attigi gol sayisi da bunu acikliyor zaten.

Gökhan benim dediğim tipde bir oyuncu ama aşırı bencil. Q7'nin kopyası gibi saha içinde. Bu tür oyuncularda bazen insanı sinir edebiliyor. Boşta adam varken kaleyi vurmak gibi hareketleri oluyor genelde bu tür oyuncuların.Ama adam eksilten oyuncu olması lazım kanat oyuncusunun gol atmak ve topu kale önüne getirebilmek için.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

+BUGÜN GAZETESİ MUHABİRİ: Beşiktaşlı yöneticiler, Ronaldinho'ya teklifte bulunduklarını söylüyorlar?

-MİGUEL GONZALEZ (Ronaldinho'nun menajeri): Bunu onlara sormak gerekir, bizi aramadılar. Eğer bu seçimde koz olarak Ronaldinho'nun ismi gündeme getiriliyorsa, bu yapılan çok yanlış. Futbolcumuzun ismi böyle kullanılamaz. Biz teklif almadık.

http://www.haber1903.com/Besiktas-13...ciklamasi.html

http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=1729

Ve son cümle: http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=1730
    Last edited by footballer33 : 09.Haziran.2013 at 14:54

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dediğimiz gibi oldu abi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Dediğimiz gibi oldu abi.
    Öyle kardeşim, zaten o alıntıyı da senden yapmıştım. Bana, Adalı başkan olursa daha iyi olacak gibi gelmeye başladı şu son 2-3 günkü gelişmeleri takip ettikten sonra. Tek korkum, yargı sürecinin sona ermemesi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Öyle kardeşim, zaten o alıntıyı da senden yapmıştım. Bana, Adalı başkan olursa daha iyi olacak gibi gelmeye başladı şu son 2-3 günkü gelişmeleri takip ettikten sonra. Tek korkum, yargı sürecinin sona ermemesi.
    Banada öyle geliyor abi ama işte dediğin gibi yargı süreci korkutuyor. Söylenecek birşey yok, sözün bittiği yerdeyiz, az kaldı az.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Serdar Adalı'dan Fenerbahçe'ye Cardozo çalımı

Paraguaylı golcü yıllık 3 milyon 500 bin euro istiyor. Fenerbahçe de dahil, talipleri bunun altında rakam veriyor. Adalı, temsilcisini Benfica ile ön protokol yapması amacıyla Lizbon’a gönderdi. Transfer için hiçbir fedakârlıktan kaçınılmayacak

Paraguaylı golcü yıllık 3 milyon 500 bin euro istiyor, Fenerbahçe de dahil, talipleri bunun altında rakam veriyor. Adalı, temsilcisini Benfica ile ön protokol yapması amacıyla Lizbon'a gönderdi. Transfer için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacak

Beşiktaş'ta 15 Haziran'da yapılacak seçimler yaklaştıkça başkan adayları Fikret Orman ve Serdal Adalı arasındaki yarış da hızlanıyor. Genel kurul üyelerinden gelen geri bildirimlere göre başkan Fikret Orman yarışı çok önde götürüyor. Buna karşın Serdar Adalı son bir hafta içerisinde, önemli hamleler yaparak arayı kapatmaya çalışacak.

BUGÜN, Serdar Adalı'nın transfer içerikli hamlelerinin detaylarına ulaştı. Cardozo'dan başlayalım; Fenerbahçe'nin transferine yoğunlaştığı Paraguaylı golcü Oscar Cardozo için Benfica'yla ön protokol yapmak amacıyla temsilcisini Lizbon'a gönderdi.

Cardozo yıllık 3 milyon 500 bin euro istiyor. Kendisine talip olan takımlar Fenerbahçe'de dahil bunun altında bir fiyat teklif ettiler. Adalı, fedakârlıktan kaçmayacak. Cardozo yarışını Adalı'nın mı yoksa Fenerbahçe'nin mi kazanacağı merak konusu.

Magath'tan söz alındı

Serdal Adalı'nın teknik direktörlüğe kimi getirmeyi planladığı da belli; Felix Magath. Alman çalıştırıcıdan söz alındı. İspanya ve Uzak Doğu'dan da teklifler alan Magath, Beşiktaş için bu teklifleri bir süre daha öteliyor.
    Alman çalıştırıcı ekibiyle Beşiktaş'a gelecek. En az 4 sağlam, yıldız niteliğinde transfer istiyor. Bu isimlerin içinde eski öğrencileri Edin Dzjeko ve Farfan'ın da olduğu dile getiriliyor.

Havutçu ve Quaresma

Beşiktaş taraftarının sevdiği isimlerden olan Tayfur Havutçu idari bir pozisyonda tekrar göreve gelecek. Almanya'da yetişmiş olması, Almancayı iyi konuşuyor olması, Magath ile uyumu açısından son derece önemli. Adalı, transferde ise Quaresma'yı takıma yeniden kazandırmayı amaçlıyor. 2010-11 ve 2011-12 sezonlarında Siyah-Beyazlı formayı terleten Q7, devre arasında Al Ahli'ye gönderilmişti.

Müthiş sambacı hedefte

Bir çalışma da Atletico Mineiro forması giyen Ronaldinho ile ilgili. Menajeri Gonzales, BUGÜN'e Türkiye'den teklif almadıklarını söyledi. Adalı ilk teklifi yapıp Brezilyalı yıldızı ikna etmeye çalışacak. Cardozo için Lizbon'a giden Adalı'nın temsilicisi, bu transfer için de orada bulunan Gonzales'le transfer pazarlığı yapıp, hafta başına kadar sonuç almaya çalışacak.

Ronaldinho'nun seçimden önce açıklanması planlanıyor.Adalı seçimden birkaç gün önce tüm bunları açıklayarak aradaki farkı kapatmayı amaçlıyor.

ÖZGÜR SANCAR - BUGÜN GAZETESİ

------------------------------------------------------------------------------

Vay babanın kemüğüneee! Tamam, Adalı gözünü karartmış olabilir; fakat bu kadarına, Adalı'nın sözlerine güveniyor olmama rağmen ben de inanmadım. Çok zor, bunların hepsinin birden gerçekleşmesi. Öpücükle gelmeyecek bu adamlar sonuçta. 50 milyon euroyu bulur bu isimler.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Cardozo'yu yedirmeyiz.

Mesaj Yetkileri