Quote Originally Posted by nannar View Post
Bence 30 ağustos falan çok erken gösterilerin bitmesi için. olayların başladığı günden itibaren bir yıl devam etmeli...Hatta darbe falan da yapılmalı. bu kadar özgürlük kısıtlanır mı canım ? yıllardır müslüman mahallesinde salyangoz satanlar yaşadı bu ülkede.İnsanların giydiğinden inancına kadar herşeyini sorguladılar.fakat sonra tam aksi bir siyasi irade gelince hazım sorunu yaşandı sanırım ve şimdi ise sokaklara taştılar. benim zihnimdeki vatan sevgisi ile sizlerin vatan sevgisi kavramı birbirinden çok ayrı olduğu için tartışmamak en doğrusu olur diyorum fakat işte olayı hala parti partizanlığı halinde yürütüyorsunuz. Bunu diyince de "ne partisi ? her kesimden halk dışarıda" diyorsunuz. Fakat gerçek olan şu ki bir siyasi iradeyi sandıkta deviremeyen başka bir siyasi irade olayları var gücüyle körükleme devam ediyor. Merak etmeyin Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan insanlar sizin yere göğe sığdıradamadığınız bir kendini bilmezin iddaa ettiği gibi "koyun" değil! Karşı siyasi iradeye oy verdi diye insanları "koyun" yerine koyan zihniyet sokaklarda özgürlük arıyor Ne diyelim... Direnişiniz hayırlı olsun....Başarılar dileriz.
Hasan abi sen konuya ekseriyetle girip bir iki mesaj okuyup aklına esen bir yorum yazıp gidiyorsun gibi geliyor bana. Olayları körükleyen başbakanın kendisi. Halkını galeyana getiren , yalanda üstüne olmayan , egosu , kibri tavan yapmış birisi. Hala başka siyasi iradeler olayları körüklüyor diyorsun. Pes doğrusu.

Biz hiç bir zaman veya ben diyeyim kendi payıma konuşayım sırf AK Parti'ye oy veriyor diye birilerini yaftalamam. Görüşü o yöndedir , veriyordur oyunu gayet doğal bu. Ancak şöyle bir durum var ki maalesef ve maalesef bu oy verenlerin azımsanamayacak bir kısmı bu adamın dediklerine yanlış olamaz gözüyle bakıyorlar. Objektiflik denen bir şey zinhar yok. Tayyip yanlış bir şey söyleyecek , yanlış bir şey yapacak hee? İmkansız! Ben bundan şikayetçiyim ve "böyle davrananlara" koyun da derim sürü üyesi de derim.

Çok değil geçen hafta bugünlerde polisin içeride olaylarla alakası olmayan onlarca insan olduğu halde gaz bombası attığı metrolar iki gün önce beyefendiyi karşılamaya giden "seçmenleri" için sabahın 4'üne kadar açık bırakıldı. Sana normal geliyor mu bu ?