Sayfa 78 / 163 İlkİlk ... 2868767778798088128 ... SonSon
2,311 ile 2,340 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Başbakan yine Koç' a saldırıyor. Bu direniş sürecinde Koç ailesinin direnişçilere yardımları biraz fazla canını sıkmış anlaşılan. Bizlerin bu saldırıya cevabı ise ;

Öğrenci olarak kazanma kapasiteni geçtim, ünvanın olmasa bu okulun kapısından girebilir miydin acaba?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Anlamadığım taraf neden ısrarla olanları başka birilerine giydirmeye çalışıyorlar. Tamam halk zaten provoke edenleri ayırdı elinde geldiği kadarıyla. Her söylemlerinde yok oyuna gelmeyin falan filan. Başbakan önce kendini sorgulasın. Onun söylemleri yüzünden üç kişi öldü.

3. Default

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    havaalanında orantısız sevgi kullanıldı polis müdahale etmeliydi şaşkınlıkla izledim
    İlk gün bizde ağaçlara orantısız sevgi gösterdik neden gece 5 te gelip gaz attılar

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Nette dönüyor:

Başbakanın 1 günde attığı 5 yalanı:

1) Occupy WST olayında '17 kişi öldü dedi', hiç ölüm yokmuş. ABD Büyükelçiliği jet yalanlama yaptı.

2) 'Türk bayrağı yakıldı' dedi, videonun dezenformasyon olduğunu bilmeyen yok.

3) 'Camide türlü ahlaksızlıklar oldu' dedi, müezzin bir gün öncesindeye dair iddiaları yalanladı. (İçki içtiler, grup seks yaptılar vs. elbette doğru değil ya yuh!)

4) 'Havalimanında spontane karşılama' dedi. Yazılı Konuşması hazırdı, SMS'lerle adam toplandı, otobüsler, metro seferleri kondu.

5) 'Adana'da polisimizi öldürdüler' dedi, polisin yanındaki yakın arkadaşı (Bilal Gül) bizzat 'uykusuz ve yorgundu, bir kazaydı' dedi. Sadece diktatör değil, yalan üretme makinesi!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Az önce REDHACK dinledim.Üsküdar'da bazı proveketörlerin nasıl orginize edildiğini biliyoruz.Bunu belgeleştirmemiz an meselesi.

Ayrıca Arap ülklerinin 2'si (İSİMLERİNİ UNUTTUM) Türkiye'ye Suriye için Tam 10 Milyar Dolar para vermişler..

İMF borç 2002'de 23 Milyar Dolar olduğunu düşünürsek 1 günde bu para Türkiye'nin kasasına girdi.

"Bir gün vaktinden önce durdurulur,düşer,yada yok edilirsek, vasiyetimiz: sokağa çıkın,eşit ve adil bir dünya yaratmadan eve dönmeyin!" -RedHack
    Last edited by petrol_fb12 : 08.Haziran.2013 at 01:00

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Redhack iş başında !!
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Redhack in konuşmasının videosu var mı acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Redhack in konuşmasının videosu var mı acaba ?
    Halk TV şu an gösteriyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

RedHack temsilcisi tarafından yapılan konuşma kaydedilip bir yazı oluşturulmalı ve ders kitaplarına eklenmelidir.

Her gencin dinlemesi gereken bir konuşma olmuş.

Bilmediğimiz şeyler mi ? Hayır. Ancak böyle toplu halde, güzel bir dil ile anlatılması şahane olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Gazi'de cok fena olaylar varmış.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

gazi madımak gibi bir yer degilmiydi hyırdır polisle neden catısılıo

baya cahilim sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kelime oyunu MSNBC'de, Rachel Maddow Show'da haber oldu

http://www.nbcnews.com/id/26315908/n...27606#52127606

Mustafa Keser'in askerleriyiz!

Aklın yolu bir, hükümete yakın görüşlere sahip bir gazetede bile olsa doğruları görebilen, söyleyebilen insanlar var. Murat Menteş'in yazısı.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Forumda Polis olan kişiye anlatmak istediğim üsteki yazıydı.Ama o anlamadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post

Bir siz eksiktiniz zaten Koşun hemen...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bir siz eksiktiniz zaten Koşun hemen...
    Gelecekler tabi ki. Zaman birleşme zamanıdır. Kardeşlik zamanıdır.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Olayların sizi bizi kalmadı zaten... Biz oldu herkes.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antalya'da hala meydanda coşkular devam ediyor. 30 Ağustos'a kadar devam edecekmiş gösteriler.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

https://www.facebook.com/photo.php?v=181330278697099

Cami'de neler oldugunu görmek isteyenler izlesin. (:
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bence 30 ağustos falan çok erken gösterilerin bitmesi için. olayların başladığı günden itibaren bir yıl devam etmeli...Hatta darbe falan da yapılmalı. bu kadar özgürlük kısıtlanır mı canım ? yıllardır müslüman mahallesinde salyangoz satanlar yaşadı bu ülkede.İnsanların giydiğinden inancına kadar herşeyini sorguladılar.fakat sonra tam aksi bir siyasi irade gelince hazım sorunu yaşandı sanırım ve şimdi ise sokaklara taştılar. benim zihnimdeki vatan sevgisi ile sizlerin vatan sevgisi kavramı birbirinden çok ayrı olduğu için tartışmamak en doğrusu olur diyorum fakat işte olayı hala parti partizanlığı halinde yürütüyorsunuz. Bunu diyince de "ne partisi ? her kesimden halk dışarıda" diyorsunuz. Fakat gerçek olan şu ki bir siyasi iradeyi sandıkta deviremeyen başka bir siyasi irade olayları var gücüyle körükleme devam ediyor. Merak etmeyin Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan insanlar sizin yere göğe sığdıradamadığınız bir kendini bilmezin iddaa ettiği gibi "koyun" değil! Karşı siyasi iradeye oy verdi diye insanları "koyun" yerine koyan zihniyet sokaklarda özgürlük arıyor Ne diyelim... Direnişiniz hayırlı olsun....Başarılar dileriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence 30 ağustos falan çok erken gösterilerin bitmesi için. olayların başladığı günden itibaren bir yıl devam etmeli...Hatta darbe falan da yapılmalı. bu kadar özgürlük kısıtlanır mı canım ? yıllardır müslüman mahallesinde salyangoz satanlar yaşadı bu ülkede.İnsanların giydiğinden inancına kadar herşeyini sorguladılar.fakat sonra tam aksi bir siyasi irade gelince hazım sorunu yaşandı sanırım ve şimdi ise sokaklara taştılar. benim zihnimdeki vatan sevgisi ile sizlerin vatan sevgisi kavramı birbirinden çok ayrı olduğu için tartışmamak en doğrusu olur diyorum fakat işte olayı hala parti partizanlığı halinde yürütüyorsunuz. Bunu diyince de "ne partisi ? her kesimden halk dışarıda" diyorsunuz. Fakat gerçek olan şu ki bir siyasi iradeyi sandıkta deviremeyen başka bir siyasi irade olayları var gücüyle körükleme devam ediyor. Merak etmeyin Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan insanlar sizin yere göğe sığdıradamadığınız bir kendini bilmezin iddaa ettiği gibi "koyun" değil! Karşı siyasi iradeye oy verdi diye insanları "koyun" yerine koyan zihniyet sokaklarda özgürlük arıyor Ne diyelim... Direnişiniz hayırlı olsun....Başarılar dileriz.
    Sen ne diyorsun hocam ? Okuyupta, görüpte anlayamama problemin mi var acaba. Hala görmek istedigin gibi görüyorsun.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Sen ne diyorsun hocam ? Okuyupta, görüpte anlayamama problemin mi var acaba. Hala görmek istedigin gibi görüyorsun.
    Aynı soruyu ben de sana sorayım o zaman ? Olayların senin pencerenden göründüğü haliyle ben ve benim gibi düşünenlerin penceresinden göründüğü hali aynı mı sence ? Aramızda bir fark var yalnız. Ben sizler gibi "anlayamama problemin mi var?" tarzından aşağılayıcı ifadelerle savunmuyorum görüşümü Ya da medyada dolaşan ve hangi kaynaklardan servis edildiği belli olmayan fotoğraflarla da desteklemiyorum...ona davransam ben de bulurum benim görüşümü destekleyen foto ve video... haksız mıyım?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı soruyu ben de sana sorayım o zaman ? Olayların senin pencerenden göründüğü haliyle ben ve benim gibi düşünenlerin penceresinden göründüğü hali aynı mı sence ?
    Neden iki tane gerçeklik arıyoruz ki ? Bir tane gerçek var ortada ve bunu görebilenler sokaklarda zaten.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hasan abi sen konuya ekseriyetle girip bir iki mesaj okuyup aklına esen bir yorum yazıp gidiyorsun gibi geliyor bana. Olayları körükleyen başbakanın kendisi. Halkını galeyana getiren , yalanda üstüne olmayan , egosu , kibri tavan yapmış birisi. Hala başka siyasi iradeler olayları körüklüyor diyorsun. Pes doğrusu.

Biz hiç bir zaman veya ben diyeyim kendi payıma konuşayım sırf AK Parti'ye oy veriyor diye birilerini yaftalamam. Görüşü o yöndedir , veriyordur oyunu gayet doğal bu. Ancak şöyle bir durum var ki maalesef ve maalesef bu oy verenlerin azımsanamayacak bir kısmı bu adamın dediklerine yanlış olamaz gözüyle bakıyorlar. Objektiflik denen bir şey zinhar yok. Tayyip yanlış bir şey söyleyecek , yanlış bir şey yapacak hee? İmkansız! Ben bundan şikayetçiyim ve "böyle davrananlara" koyun da derim sürü üyesi de derim.

Çok değil geçen hafta bugünlerde polisin içeride olaylarla alakası olmayan onlarca insan olduğu halde gaz bombası attığı metrolar iki gün önce beyefendiyi karşılamaya giden "seçmenleri" için sabahın 4'üne kadar açık bırakıldı. Sana normal geliyor mu bu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

AKP'li değilsen müslümanlığa karşı duran dinsizsin. Nasıl bir mantıksa çözemedim yıllardır. AKP demek müslümanlık mı demek? Haşa ayet felan mı var? Bir iman bunlarda var, sadece müslüman bunlar... Kendilerini halife gibi görmekten vazgeçmeli AKP ve yandaşları artık... Hani Başbakan yarın birgün o taksimi ezelim diyen insanları salarsa cihada gidiyoruz felan diyecek diye korkuyorum. Ona bile hak verip Cihada katılacağım diye gelenler olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post

Bugüne kadar birbirimizi yok yere kırdığımız , üzdüğümüz değmeyecek şeylere lanet olsun.

Gelin kardeşler gelin , çArşı da orada olacak bu akşam. Çapulun tillahı orada olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Neden iki tane gerçeklik arıyoruz ki ? Bir tane gerçek var ortada ve bunu görebilenler sokaklarda zaten.

o zaman dışarıya çıkmayanlar kör mü? pardon "koyun" !

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Hasan abi sen konuya ekseriyetle girip bir iki mesaj okuyup aklına esen bir yorum yazıp gidiyorsun gibi geliyor bana. Olayları körükleyen başbakanın kendisi. Halkını galeyana getiren , yalanda üstüne olmayan , egosu , kibri tavan yapmış birisi. Hala başka siyasi iradeler olayları körüklüyor diyorsun. Pes doğrusu.

Biz hiç bir zaman veya ben diyeyim kendi payıma konuşayım sırf AK Parti'ye oy veriyor diye birilerini yaftalamam. Görüşü o yöndedir , veriyordur oyunu gayet doğal bu. Ancak şöyle bir durum var ki maalesef ve maalesef bu oy verenlerin azımsanamayacak bir kısmı bu adamın dediklerine yanlış olamaz gözüyle bakıyorlar. Objektiflik denen bir şey zinhar yok. Tayyip yanlış bir şey söyleyecek , yanlış bir şey yapacak hee? İmkansız! Ben bundan şikayetçiyim ve "böyle davrananlara" koyun da derim sürü üyesi de derim.

Çok değil geçen hafta bugünlerde polisin içeride olaylarla alakası olmayan onlarca insan olduğu halde gaz bombası attığı metrolar iki gün önce beyefendiyi karşılamaya giden "seçmenleri" için sabahın 4'üne kadar açık bırakıldı. Sana normal geliyor mu bu ?
    ister inan ister inanma ama 2 haftadır çoğunuzdan çok ben kızıyorum başbakana.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    AKP'li değilsen müslümanlığa karşı duran dinsizsin. Nasıl bir mantıksa çözemedim yıllardır. AKP demek müslümanlık mı demek? Haşa ayet felan mı var? Bir iman bunlarda var, sadece müslüman bunlar... Kendilerini halife gibi görmekten vazgeçmeli AKP ve yandaşları artık... Hani Başbakan yarın birgün o taksimi ezelim diyen insanları salarsa cihada gidiyoruz felan diyecek diye korkuyorum. Ona bile hak verip Cihada katılacağım diye gelenler olur.
    enteresan görüşleriniz var. ben akp yandaşı değilim ama dinime bağlayım. ama sizler gibi düşünmüyorum. ne olacak şimdi ? ben hangi taraftan oluyorum ? olası bir savaşta baltayı kapıp kimi kesmem lazım yani?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o zaman dışarıya çıkmayanlar kör mü?
    ister inan ister inanma ama 2 haftadır çoğunuzdan çok ben kızıyorum başbakana.
    Sokaklarda derken direnişe destek verenleri kastettim. Dısarı cıkmadan da destek verenler var. Yandas medyadan takip ettigin için insanların nasıl direndigini göremedigini düşünüyorum ben hocam. Bu yüzden gelip burda hala partiler vb. şeylerden bahsedebiliyorsun. Bir Taksim'e çıksan hiç bir parti yok orada. Yalnızca yardımlaşma var, namaz kılanları koruyan ateistler var. Ağaç dikenler var. Bedava yemek paylaşanlar var.

Bu da güzel bir yazı bakılmalı..

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23458977.asp#mobil
    Futbolcu Bilgileri

Mesaj Yetkileri