1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Başka Takımlardan Menajerlik Teklifi

Hybrid View

Ya beyler o değilde kimisi 5 yılda 4 şampiyonlar ligi almış,kimisi 6 yılda 5 final oynamış.Hatta 1 taneniz 4 yılda alınabilecek dünya üzerindeki bütün kupaları almış.Normalmisiniz la siz ? Nasıl beceriyosunuz bunları. Yıllardır FM oynarım ben daha Fenerbahçeyle şampiyonlar ligi aldığımı hatırlamıyorum.1 kaç UEFA kupam vardı sanırım.

Quote Originally Posted by fernando1907 View Post
    Ya beyler o değilde kimisi 5 yılda 4 şampiyonlar ligi almış,kimisi 6 yılda 5 final oynamış.Hatta 1 taneniz 4 yılda alınabilecek dünya üzerindeki bütün kupaları almış.Normalmisiniz la siz ? Nasıl beceriyosunuz bunları. Yıllardır FM oynarım ben daha Fenerbahçeyle şampiyonlar ligi aldığımı hatırlamıyorum.1 kaç UEFA kupam vardı sanırım.
    Hocam cogu macları save yapıp yenılınce tekrar yukleyıp macı yapıyorlar enınde sonunda bır macta ıstedıklerı skoru alıyorlar ne zevk alınıyorsa bende anlamıyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by MARCO View Post
    Hocam cogu macları save yapıp yenılınce tekrar yukleyıp macı yapıyorlar enınde sonunda bır macta ıstedıklerı skoru alıyorlar ne zevk alınıyorsa bende anlamıyorum
    Hakketen ne zevk alıyorlar sonrada süper menejerim diye övünüyorlar

bu arada aynı sorun bendede var hıc teklıf gelmıyor baska takımlardan benımde canımı sıkıyor bu olay

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fernando1907 View Post
    Kesinlikle katılıyorum. Türkiye ligi yine diğer liglere nazaran kolay. Mesela üç büyüklerdeki tutan taktiğini İtalya liginde ya da İngiltere'de bir dene, elinde patlıyor. Oyunun başında 5 büyük ligi açıp oynarsan, üç büyüklerle şampiyonlar ligi kazanmak imkansız, net. Kazandım diyen, ya tek lig açmıştır, ya hileli taktik kullanmıştır veyahut hile yapmıştır, ya da 2025'te kazanmıştır. Oyun 5 yıl sonra zıvanadan çıkıyor çünkü. Unutma; herkes yalan söyler.

Bu oyunu ben yapsam, taktik ekranında mesela, 4-3-3 Guardiola, 4-4-2 Ferguson, 4-3-1-2 Terim vs gibi taktikler açılmasını sağlardım. Direk tutan taktikler. Oyunun albenisi ne kadar artardı düşünebiliyor musunuz? Alex Ferguson olmak, ya da Barcelona yapısına uygun gençler yetiştirmek, sistem takımı olmak 4-2-3-1 Klopp gibi. Müthiş. Şimdi bir taktik yapıyorsun, ya oyun veriyor sana taktiği, taktik yaratma ekranından, hiçbir şeye dokunma, tutar di mi? Tutmuyor bilader! Forveti deeplying yapıyorsun, duvar olmasını istiyorsun, ama gol atamıyor. Gelen geçen yeniyor. Taktik ful doluyor, yine aynı.

Mesaj Yetkileri