Sayfa 93 / 163 İlkİlk ... 43839192939495103143 ... SonSon
2,761 ile 2,790 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by footballer33 View Post

EK: Zamanı gelip misyonlarını tamamlayınca, tıpkı diğerleri gibi onların da sonu gelecektir!
    Çok güzel yazmışlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Yaptığı açıklamaya bak

İstanbul o gelmeden yeşil fukarası imiş, o geldikten sonra parklar yapmış, ama biz yakıp yıkıyormuşuz

Arkadaş böyle bir şey olamaz.
    Adim 2: O sucu isleyecek / hatayi yapacak dunyadaki son insan olduguna ikna et.
    - Ben vazoya neden zarar vermek isteyeyim ki? Ben de vazoyum. Vazonun daniskasiyim. O vazo alindiginda, onu omzunda 4 kat, bak rakam veriyorum tam 98 merdiven, yukari tasiyan benim. Vazonun gunesten rengi solmasin diye onu depoya koyalim diyen, kimse kiskanmasin, nazar gelmesin diye arkadaslarim gelince ustunu orten yine benim. O vazonun bir numarali destekcisi benim, niye zarar vermek isteyeyim?

Bu teknigin gercek hayattaki ornekleri soyle:

"Biz niye agac kesmek isteyelim, tam 3 katrilyon agac diktik."
    "Biz niye yargiya baski yapalim, Turkiye'deki en buyuk adalet sarayalarini yapan, onlara cumhuriyet tarihindeki en buyuk olanaklari saglayan biziz."

Nesil
    2006

Ne mağdur olmuşlar be... Hala CHPye laf geliyor hala mağduriyetten bahsediyorlar.

CHPye oy verdim başı kapalı arkadaşlarım okula girsin diye mücadele ettim.

Nesil
    2007

Başbakan yine konuşuyor. HaberTürk ve birkaç kanal canlı yayınlıyor.

Düzenleme: Bayağıdır konuşuyormuş sanırım ben geç açmışım

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Bu Ulaş Bayraktaroğlu adındaki sivil polis(!) an intibarıyla ile yine polis tarafından yakalanmış.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Stalinist sevgi kelebeklerinden molotov beklemek saçmalık olurdu.

280 işyeri, 103 polis otosu, 259 özel araç, 1 konut, 1 polis merkezi, 5 kamu binası, birisi CHP, 11'i de AK Parti teşkilatlarına ait 12 binada hasar meydana geldi

Bunlar da kendi kendilerini ateşe vermişler.
    Hiç bir şey Reyhanlı'da ölen 54 vatandaışımız kadar zararlı değil !!!!!!!!!!!!!

Bu kadar kör olma !

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    #direnisrail

http://www.middleeastmonitor.com/art...-taksim-square

İsrail'de Erdoğan'ın düşmesi için dua

Taksim'deki Gezi eylemcilerine İsrail Parlamentosu Knesset'in Başkanı Livnin dua ederek destek verdi. Livnin İbrani radyosunda, 'Türkiye'deki gösterilerin Erdoğan düşene kadar devam etmesi için dua ediyoruz.' dedi.

İsrail Parlamentosu Knesset'in Başkanı, İbrani radyosunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın düşmesi için dua etti: Livni radyodan canlı verilen duasında, 'Türkiye'deki gösterilerin Erdoğan düşene kadar devam etmesi için dua ediyoruz. Kendisi İsrail'in düşmanı. Onunla barısmamıza ve resmî özür sunmamıza rağmen bize karşı da düşmanca bir tavrı var.' Mısırlı yazar Fehmi Huveydi, Gezi parkı eylemlerini analiz ettiği yazısında İbrani radyosunda dinlediği Knesset Başkanı'na ait şu değerlendirmeye yer verdi:

'Türkiye'deki gösterilerin Erdoğan düşene kadar devam etmesi için dua ediyoruz. Kendisi İsrail'in düşmanı. Onunla barışmamıza ve resmî özür sunmamıza rağmen bize karşı da düsmanca bir tavrı var.'

YENİ OSMANLILARDAN KURTULMALI

Mısır'ın El Şuruk Gazetesi yazarı Huveydi, İsrailli yetkililerin Gezi Parkı eylemleri konusundaki mutluluklarını onların yaptığı açıklamalar ile okuyucularının dikkatine sundu. İşte Huveydi'nin dikkat çektiği o açıklamalardan bazıları:İsrail'in eski Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman: 'Türkiye'nin işleri bizi ilgilendirmiyor ama orada olanlara ilişkin mutluluğumu gizleyemiyorum.' Altyapı Bakanı Silvan Salom, 'Türkiye ile ilişkileri iyileştirmek İsrail için önemli ama aynı zamanda Türkiye'yi yeni Osmanlıların iktidarından kurtaracak her gelişmeyi memnuniyetle karşılarız.'
    http://www.haber7.com/ortadogu/haber...smesi-icin-dua

Dünya'da Müslüman olup "YAHUDİ ÜSTÜN NİŞANI" Alan tek müslümandır Başbakan..

Ayrıca.Bu Barış süreci.KUDRETLİ SULU TOPRAKLAR,YANİ FIRAT DİCLEDEN BAŞLARAYAK OLAN TOPRAKLARI ALMAK İÇİN YAPILIYOR.

MISIR YOK,IRAK YOK,ŞİMDİ SIRA SURİYE'DE..

Neyse devam edin siz..Güzel seneryo yazılmış..

Yazan Yöneten : SİNAN ÇETİN !

Nesil
    2006

12 yıldır mağdur edabiyatı, demek ki bir iş başaramamışsın ki hala konuşuyorsun...

yine rakamlar geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hala camide içki içildi diyor ya

Nesil
    2006

Artık akıl sağlığım kabul etmiyor, kapattım gitti. Bir AVM, bir kışla, bir Opera hala kendileride bilmiyorlar ne yapacaklarını...

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Artık akıl sağlığım kabul etmiyor, kapattım gitti. Bir AVM, bir kışla, bir Opera hala kendileride bilmiyorlar ne yapacaklarını...
    Orayı yicez diyor sen takılma devamına Avm olur opera olur mezbag olur farketmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yapsın bir halı saha , bir ps cafe

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Amirim sağıma doğru biraz (!)

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şu resmi açıklayabilcek var mı ? Mümkünse akpcilerden bekliyorum. Ha tomayı kullanan acemidir derseniz kabul etmem söyliyim
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Beyler uyanın artık. Del Piero 10 nickli arkadaşımız bunca olaylar sonrası "faşist" kelimesini masalara vurup denyoca bir eylem yapan teyzeler için kullanmıştır. "laikçi" diyerek şakirtlerin kullandığı tabirle oradakilere hitap etmiştir.

Anlamadığım, karşıt görüşlülere ne anlatmaya çalışıyorsunuz daha?

Bu konuya yazdığımızdan beri bizler için "polis yaralanmış sevinin" diyen oldu, ahiret inancımızdan şüphe eden oldu, vatan haini olduk, marksistlerin piyonu olduk. her şey biz olduk. onlar hiçbir şey olmadı. onlar hala sütten çıkan ak kaşık.

Daha kime ne anlatmaya çalışıyorsunuz?

Neyi anlatacağız daha? Adamlar bize pkklılarla yürüyorsunuz diyor. pkklıları meşru yapan, apo bayraklarını açılmasını sağlayan kişi başbakan. adamlar israilin istediğini yapıyorsunuz diyor, israile one minute dedikten sonra israille anlaşmalar yapan da bu hükümet. amerika'nın oyunu bunlar diyorlar reyhanlı katliamından sonra başbakan hemen obamasının yanına gitti. (bu son örnek olmadı galiba )

daha kime ne anlatmaya çalışıyorsunuz? ben bu konuda ümidimi kestim. size Allah sabır versin

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by furkan58 View Post

Şu resmi açıklayabilcek var mı ? Mümkünse akpcilerden bekliyorum. Ha tomayı kullanan acemidir derseniz kabul etmem söyliyim
    Soldakini sabri kullanıyordur

Ayrıca videonun tamamını izlemek gerekir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Beyler uyanın artık. Del Piero 10 nickli arkadaşımız bunca olaylar sonrası "faşist" kelimesini masalara vurup denyoca bir eylem yapan teyzeler için kullanmıştır. "laikçi" diyerek şakirtlerin kullandığı tabirle oradakilere hitap etmiştir.

Bu konuya yazdığımızdan beri bizler için "polis yaralanmış sevinin" diyen oldu, ahiret inancımızdan şüphe eden oldu, vatan haini olduk, marksistlerin piyonu olduk. her şey biz olduk. onlar hiçbir şey olmadı. onlar hala sütten çıkan ak kaşık.

Neyi anlatacağız daha? Adamlar bize pkklılarla yürüyorsunuz diyor. pkklıları meşru yapan, apo bayraklarını açılmasını sağlayan kişi başbakan. adamlar israilin istediğini yapıyorsunuz diyor, israile one minute dedikten sonra israille anlaşmalar yapan da bu hükümet. amerika'nın oyunu bunlar diyorlar reyhanlı katliamından sonra başbakan hemen obamasının yanına gitti.

daha kime ne anlatmaya çalışıyorsunuz? ben bu konuda ümidimi kestim. size Allah sabır versin
    Şuan kendimi twitterı bırakıp geri dönen gibi hissediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Adliyedeki avukatlara bile saldıran AKP Polisi! Çağlayan Adliyesi'nde müdahale var!

Bunlar sabır deniyor herhalde ?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Amirim sağıma doğru biraz (!)

http://www.ensonhaber.com/istanbul-v...013-06-11.html

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Neyi anlatacağız daha? Adamlar bize pkklılarla yürüyorsunuz diyor. pkklıları meşru yapan, apo bayraklarını açılmasını sağlayan kişi başbakan. adamlar israilin istediğini yapıyorsunuz diyor, israile one minute dedikten sonra israille anlaşmalar yapan da bu hükümet. amerika'nın oyunu bunlar diyorlar reyhanlı katliamından sonra başbakan hemen obamasının yanına gitti. (bu son örnek olmadı galiba )

Sen ne anlatmaya çalışırsan çalış; anlattıkların, karşındakinin anlayabileceği kadardır...!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çağlayan Adliyesi'nde büyük olaylar var.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Taksim , İstanbul , Turkey !

Vali: "Gezi Parkı ve çevresine müdahale olmayacak"

Çağlayan Adliyesi , İstanbul , Turkey !

Güzel Bir Soru : Hangi Sol Örgüt Asayiş Yazar Ki ?

Last edited by petrol_fb12 : 11.Haziran.2013 at 14:39

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

O değil de, kalabalığa karşı atılan taş sopa, sökülen kaldırım taşlarına rağmen korkusuzca ilerleyen polis, taksimdeki küçük grubu dağıtmada niye bu kadar sorun yaşadı

Elinde hiçbir şey olmayanları polis tomayla 12'den vururken, hadi tomayı geçtim, elindeki biber gazı silahıyla bile 12'den vururken, noldu da bugün bu kadar sıkıntı çekti?

Yok bence de vali mutlu doğru söylüyordur. hele ensonhaber'de yer alan bir haberse kesin doğrudur ama trt'de görmeden inanmam, orası ayrı. trt devletin televizyonu. başbakan gibi onlar da aslan yalan söylemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O değil de, kalabalığa karşı atılan taş sopa, sökülen kaldırım taşlarına rağmen korkusuzca ilerleyen polis, taksimdeki küçük grubu dağıtmada niye bu kadar sorun yaşadı

Elinde hiçbir şey olmayanları polis tomayla 12'den vururken, hadi tomayı geçtim, elindeki biber gazı silahıyla bile 12'den vururken, noldu da bugün bu kadar sıkıntı çekti?

Yok bence de vali mutlu doğru söylüyordur. hele ensonhaber'de yer alan bir haberse kesin doğrudur ama trt'de görmeden inanmam, orası ayrı. trt devletin televizyonu. başbakan gibi onlar da aslan yalan söylemez.
    Günlerdir yorulanların yerine çömezler geçmiştir abi. Başka ne olacak.

Nesil
    2006

İlber Ortaylı'dan...

[YOUTUBE="RfVrUpYrblU"]ilber ortaylı[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Avukatına saldırıcak kadar aciz bir hükümet..Doğru tutuklu olanları kurtardılar..

Taksim , İstanbul , Turkey.

Çağlayan Adliyesi , İstanbul ,Turkey..

Last edited by petrol_fb12 : 11.Haziran.2013 at 15:37

Nesil
    2007
    Yer
    34

Videoyu koyamıyorum, izlemeyenler, izlemek iste-me-yenler bir zahmet izlesin.

https://www.facebook.com/photo.php?v=268169386656002

2:30 ile 2:40 arasında sivil polisin, tomaya gel gel diye el işareti yaptığını görsünler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Videoyu koyamıyorum, izlemeyenler, izlemek iste-me-yenler bir zahmet izlesin.

https://www.facebook.com/photo.php?v=268169386656002

2:30 ile 2:40 arasında sivil polisin, tomaya gel gel diye el işareti yaptığını görsünler.
    Adam terlemiş kendini yelliyor canım o hareket bir şey değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

https://twitter.com/azizcelik/status...408512/photo/1

Yanlış olmasın , yerdeki cüppeli arkadaş bir avukat.

Mesaj Yetkileri