Adim 2: O sucu isleyecek / hatayi yapacak dunyadaki son insan olduguna ikna et.
- Ben vazoya neden zarar vermek isteyeyim ki? Ben de vazoyum. Vazonun daniskasiyim. O vazo alindiginda, onu omzunda 4 kat, bak rakam veriyorum tam 98 merdiven, yukari tasiyan benim. Vazonun gunesten rengi solmasin diye onu depoya koyalim diyen, kimse kiskanmasin, nazar gelmesin diye arkadaslarim gelince ustunu orten yine benim. O vazonun bir numarali destekcisi benim, niye zarar vermek isteyeyim?
Bu teknigin gercek hayattaki ornekleri soyle:
"Biz niye agac kesmek isteyelim, tam 3 katrilyon agac diktik."
"Biz niye yargiya baski yapalim, Turkiye'deki en buyuk adalet sarayalarini yapan, onlara cumhuriyet tarihindeki en buyuk olanaklari saglayan biziz."
Ne mağdur olmuşlar be... Hala CHPye laf geliyor hala mağduriyetten bahsediyorlar.
CHPye oy verdim başı kapalı arkadaşlarım okula girsin diye mücadele ettim.
Başbakan yine konuşuyor. HaberTürk ve birkaç kanal canlı yayınlıyor.
Düzenleme: Bayağıdır konuşuyormuş sanırım ben geç açmışım![]()
Hiç bir şey Reyhanlı'da ölen 54 vatandaışımız kadar zararlı değil !!!!!!!!!!!!!
Bu kadar kör olma !
Dünya'da Müslüman olup "YAHUDİ ÜSTÜN NİŞANI" Alan tek müslümandır Başbakan..
Ayrıca.Bu Barış süreci.KUDRETLİ SULU TOPRAKLAR,YANİ FIRAT DİCLEDEN BAŞLARAYAK OLAN TOPRAKLARI ALMAK İÇİN YAPILIYOR.
MISIR YOK,IRAK YOK,ŞİMDİ SIRA SURİYE'DE..
Neyse devam edin siz..Güzel seneryo yazılmış..
Yazan Yöneten : SİNAN ÇETİN !
12 yıldır mağdur edabiyatı, demek ki bir iş başaramamışsın ki hala konuşuyorsun...
yine rakamlar geliyor![]()
Hala camide içki içildi diyor ya![]()
Artık akıl sağlığım kabul etmiyor, kapattım gitti. Bir AVM, bir kışla, bir Opera hala kendileride bilmiyorlar ne yapacaklarını...
Yapsın bir halı saha , bir ps cafe![]()
Amirim sağıma doğru biraz (!)
![]()
Şu resmi açıklayabilcek var mı ? Mümkünse akpcilerden bekliyorum. Ha tomayı kullanan acemidir derseniz kabul etmem söyliyim![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Beyler uyanın artık. Del Piero 10 nickli arkadaşımız bunca olaylar sonrası "faşist" kelimesini masalara vurup denyoca bir eylem yapan teyzeler için kullanmıştır. "laikçi" diyerek şakirtlerin kullandığı tabirle oradakilere hitap etmiştir.
Anlamadığım, karşıt görüşlülere ne anlatmaya çalışıyorsunuz daha?
Bu konuya yazdığımızdan beri bizler için "polis yaralanmış sevinin" diyen oldu, ahiret inancımızdan şüphe eden oldu, vatan haini olduk, marksistlerin piyonu olduk. her şey biz olduk. onlar hiçbir şey olmadı. onlar hala sütten çıkan ak kaşık.
Daha kime ne anlatmaya çalışıyorsunuz?
Neyi anlatacağız daha? Adamlar bize pkklılarla yürüyorsunuz diyor. pkklıları meşru yapan, apo bayraklarını açılmasını sağlayan kişi başbakan. adamlar israilin istediğini yapıyorsunuz diyor, israile one minute dedikten sonra israille anlaşmalar yapan da bu hükümet. amerika'nın oyunu bunlar diyorlar reyhanlı katliamından sonra başbakan hemen obamasının yanına gitti. (bu son örnek olmadı galiba)
daha kime ne anlatmaya çalışıyorsunuz? ben bu konuda ümidimi kestim. size Allah sabır versin![]()
Adliyedeki avukatlara bile saldıran AKP Polisi! Çağlayan Adliyesi'nde müdahale var!
Bunlar sabır deniyor herhalde ?
Çağlayan Adliyesi'nde büyük olaylar var.
Taksim , İstanbul , Turkey !
Vali: "Gezi Parkı ve çevresine müdahale olmayacak"
Çağlayan Adliyesi , İstanbul , Turkey !
Güzel Bir Soru : Hangi Sol Örgüt Asayiş Yazar Ki ?
![]()
Last edited by petrol_fb12 : 11.Haziran.2013 at 14:39
O değil de, kalabalığa karşı atılan taş sopa, sökülen kaldırım taşlarına rağmen korkusuzca ilerleyen polis, taksimdeki küçük grubu dağıtmada niye bu kadar sorun yaşadı
Elinde hiçbir şey olmayanları polis tomayla 12'den vururken, hadi tomayı geçtim, elindeki biber gazı silahıyla bile 12'den vururken, noldu da bugün bu kadar sıkıntı çekti?
Yok bence de vali mutlu doğru söylüyordur. hele ensonhaber'de yer alan bir haberse kesin doğrudurama trt'de görmeden inanmam, orası ayrı. trt devletin televizyonu. başbakan gibi onlar da aslan yalan söylemez.
İlber Ortaylı'dan...
[YOUTUBE="RfVrUpYrblU"]ilber ortaylı[/YOUTUBE]
Avukatına saldırıcak kadar aciz bir hükümet..Doğru tutuklu olanları kurtardılar..
Taksim , İstanbul , Turkey.
Çağlayan Adliyesi , İstanbul ,Turkey..
![]()
Last edited by petrol_fb12 : 11.Haziran.2013 at 15:37
Videoyu koyamıyorum, izlemeyenler, izlemek iste-me-yenler bir zahmet izlesin.
https://www.facebook.com/photo.php?v=268169386656002
2:30 ile 2:40 arasında sivil polisin, tomaya gel gel diye el işareti yaptığını görsünler.
https://twitter.com/azizcelik/status...408512/photo/1
Yanlış olmasın , yerdeki cüppeli arkadaş bir avukat.