1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gazeteler ve televizyon kanalları görevlerini yapamayınca böyle durumlar olabiliyor abi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Gazeteler ve televizyon kanalları görevlerini yapamayınca böyle durumlar olabiliyor abi.
    Medya Okuryazarlığı dersinin ilk,orta ve yüksek öğretimde zorunlu olarak okutulması gereken bir çağdayız. Çağ öyle bir çağ ki bilgi dediğimiz şey sadece saniyeler içinde tüm dünyayı dolaşabiliyor. İnsanların teknoloji destekli uzanan bilgilerin cahilliğine ve gafletine düşmesini engellemenin yolu da bu dersin okutulması, öğretilmesi ve neslin bu konularda gelişimine yardımcı olunması.

Sabahtandır Facebook'ta, Twitter'da timeline 40 yıllık devrimciyi "Bu Polis" resmi altında gösterenlerle dolu, keza yukarıdaki paylaşımlara bak, enteresan yani ve insanlar bilginin doğruluğuna bakmadan kanaat geliştiriyor, inanıyor ve öyle hareket ediyor.

Ne eylem yapmayı becerebiliyoruz ne müdahale etmeden bunu insanca kabullenmeyi ne organize olmayı ne de süreç yönetmeyi. Taraflar sadece karşılıklı olarak isyanları dile getiriyor ama kimse nasıl olması gerektiğinin peşinde değil, herkes Niye'nin peşinde.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Medya Okuryazarlığı dersinin ilk,orta ve yüksek öğretimde zorunlu olarak okutulması gereken bir çağdayız. Çağ öyle bir çağ ki bilgi dediğimiz şey sadece saniyeler içinde tüm dünyayı dolaşabiliyor. İnsanların teknoloji destekli uzanan bilgilerin cahilliğine ve gafletine düşmesini engellemenin yolu da bu dersin okutulması, öğretilmesi ve neslin bu konularda gelişimine yardımcı olunması.

Sabahtandır Facebook'ta, Twitter'da timeline 40 yıllık devrimciyi "Bu Polis" resmi altında gösterenlerle dolu, keza yukarıdaki paylaşımlara bak, enteresan yani ve insanlar bilginin doğruluğuna bakmadan kanaat geliştiriyor, inanıyor ve öyle hareket ediyor.

Ne eylem yapmayı becerebiliyoruz ne müdahale etmeden bunu insanca kabullenmeyi ne organize olmayı ne de süreç yönetmeyi. Taraflar sadece karşılıklı olarak isyanları dile getiriyor ama kimse nasıl olması gerektiğinin peşinde değil, herkes Niye'nin peşinde.
    Abi dediğin adam fotoğraflarda ki adam evet ancak şu video da elinde telsizle tomaya gel gel tarzı bir hareket yapıyor,teorilerden pek haz etmem ancak bu işin içinde başka bir iş var gibi geliyor bana.14 gündür provokatörlerin sadece taş ve sopa attığı bir direnişte,bir anda gaza gelip sabahın köründe molotof mu atacaklar ? Beni inanmıyorum şahsen,isteyen istediğine inanabilir.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151615847233670
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@europeanconquer

Benim verdiğim videoda adamın başka bir yerde de eylem yaptığını görüyoruz. Yani birbirdenbire ortaya çıktığı falan yok. Devrimci bir eleman, tabi mevcut durum insanların inançlarını büyük ölçüde etklemiş durumda. Gerçekler bile şüphe içinde şüphe barındırıyor.

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Yorumun üstündeki videoyu izle

@Baldemir
    http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=2814

Sen burda yazdığımı okudun mu ?
    Senin Polis zannettiğin kişinin Devrimci Ulaş Bayraktaroğlu olduğunu yazdığımı okudun mu ?
    Ona ait fotoğraf ve videoları paylaştım gördün mü ?

Daha önce de paravan bilgilerin paylaşımı konusunda seninle konuşmuştuk yanılmıyorsam, hani isyan ettiğiniz medya var ya, bu şekil bir tutum sergilediğiniz zaman arada fark bırakmıyorsunuz. Bir elmanın iki yarısı gibi. Neyse önceki mesajımda son paragrafta dediğim gibi iflah olmayız biz. Aşık Ruhsati söyler biz de hak veririz ;

"Adalet kalmadı hep zulüm doldu
    Geçti su baharın gülleri soldu
    Dünyanın gidişi acayip oldu
    Koyun belli değil kurt belli değil"

Zaman artık böyle bir zaman.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri