Müdahale etmiyor polis canım abartıyoruz(!)
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
ilginc bir benzetme (:Alper Yağız @alperygz 16 dk
Hitler'in, banyo yapacaklarını söyleyerek insanları gaz odasına toplamasıyla Vali'nin bir şey olmayacağını söylemesi arasında fark yok.
valinin biyiklari da gundem maddesi oldu ekside![]()
Ülkemdeki olayları dakika dakikasına "objektif" olarak öğrenmek için ingilizcemi kullanmam gerekiyor. Ne de güzel bir ülkedeyiz değil mi ?
Eğer siz de olayları öğrenmek isterseniz ;
http://www.wwhdtvs.com/cnn-international-live-stream/
Football is simple,but Football Manager is not
Çok değil daha bu sabah 10-20 kişiyi dağıtamayan polis şimdi onbinleri dağıtıyor ? Hadi gözünüz kör vicdanınız da mı kör ?
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Benim amcam 2 haftadır taksimin oralarda dükkanını açamıyor evine ekmek götüremiyor yetmezmiş gibi dükkanın camlarınıda kırmışlar
Bunun tek sorumlusu o insanlardır bana kimse masal okumasın
Eylem yapıyorsun yüzün gözün kapalı böyle eylem mi olur yoksa senin amacın başka şeyler mi
Kimsenin sağa sola saldırdığı yok güzel kardeşim. Kendin diyorsun kafana göre saldıramazsın sağa sola diye. Sağını solunu ortasını geçtim durup dururken "insanlara" saldırdılar , çadırları yıktılar.
Tekrar söylüyorum kimsenin sağa sola saldırdığı yok ama varsayalım ki dediğin doğru. İlk gün olanlar yapılmasa ve başbakan efendi inatla tutumunu sürdürmese olaylar bu raddeye gelecek miydi , aklın alıyor mu bunu ?
Elinde Türk bayrağı olan engelli vatandaşa su sıkan polisi görüpte vicdanı sızlamayan varsa bana bir daha insanlıktan bahsetmesin.
Erdem, cevabın için öncelikle teşekkür ederim. Olayların abardığı günden sonraki 2 gün, dediğin gibi pek çoğu iş yeri kapalıydı. Ama bahsettiğin gibi 2 haftadır milletin dükkan açamaması gibi bir olay yok.
Polis oradan çekildiğinden beri her şey normaldi. Kızılkayalar dışında oradaki ıslak hamburgerciler dahil, çoğu yer hala işlek halde.
15 gündür bu ortamı İstabullulara ve Türkiye’ye yaşatmış olanlara karşı bugün çok daha farklı bir tutum göstereceğiz..
Ateş mi ediceksiniz ?
Vali Mutlu:Bu isyanı bastıracağız...
Bastırmak sözü.Osmanlı'dan gelir..Dedelerimizden.
Yarın baro açıklama yapacak.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Amcanın dükkanı nerede bilmiyorum ancak ben geçen pazartesi temizlik için yardıma gittim, ertesi günde arkadaşlarla gittik. O 2 gün boyunca hasarlı olan dükkanlar hasarlarını onarıyordu, aynı zamanda satışları devam ediyordu. Sağlam olanlarda gayet başlamıştı işe. İstiklal'de, Taksim'de hayat normale dönmüştü sadece araba yoktu o kadar. Beşiktaş'a gittim, epey gezdim her şey normaldi. Sadece sanırım Gezi'den Gümüşsuyu'na inerken ki kısım, o barikatların falan olduğu bölge durgundu. Bu söylediğim bir hafta önce hesap et. Son bir haftadır Beşiktaş'ın bi kısmı dışında olay yok ki orada da 3 gündür falan bir şey yok. Nitekim orada bana eylemcilerin bir yere kasıtlı zarar verdiğine kimse inandıramaz. Taksim'i, Gezi'yi, İstiklal'i temizleyen, birbirlerini tanımamalarına rağmen üşenmeden, çekinmeden birbirine her türlü yardımı, desteği veren insanların dükkanlara falan zarar verdiğine beni kimse inandıramaz. Yarısı zaten sivil polis olan provokatörlere bir şey demem ki halk onları da elinden geldiğince engelliyor zaten. Örneğin bugün sabah ki tiyatro hiçbir işe yaramayınca, halk galeyana gelmeyince taktik değiştirip direk halka saldırdılar mesela.
Screw you guys, I'm goin' home
O engelli vatandaşımıza sıkılan suyu gördükten sonra olay bitmiştir benim için. Tamamiyle art niyetli saldırıyor polis. Adam sadece elinde bayrağı sallıyor. Niye tayzikli suyu sıkıyorsun savunmasız adama... Kimin art niyetli olduğu açık ve nettir.
Şu an cnn int.'de şaban dişli konuşuyor İngilizce olarak.
Dediği aynen şuydu: "İlk günlerde yapılan polis olayları yüzünden herkes özür diledi"
Erdoğan özür diledi mi? Duyan, gören var mı? Sonra şunu dedi: "Olaylardan sonra polise, size bir şey yapılmadan karşılık vermeyin uyarısı yapıldı" dedi. Yani o kadar belli ki bugünkü olayın tiyatro olduğunu ve polisin bu yaptıkları için hükümetin molotof olayını kullandığı.
Ayrıca şaban dişli bir şey daha dedi sesli güldüm: "Tayyip erdoğan bir tanedir. 10 sene önceki tayyip erdoğan ile şimdiki aynıdır. Yeni tayyip erdoğan diye bir şey yoktur."
Midyat ve seyfo da olaydı keşke yanımda.
Balonu erken patladı.
![]()
Sivil polisler neden provake etsin olaylari. Once su sacma dusuncelerden siyrilin. Twitterda her gordugunuz "caps"e inanmayin yahu. Provokatorler devlet dusmani olan pkklilar. Devletin sivil polisi polisle ne amacla catisacak sacmalamayin..
Su olaylarin buyumesinin en onemli 3unsuru:
1. Basbakan
2. Teroristler(Vandallar-Pkklilar)
3. Polis