1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post

1) Yüzlerce kişiyi gözaltına alan polis elinde hayvan kadar TOMA'lar, bi dolu biber gazı varken 5 kişiyle nasıl baş edemedi ?

Sadece ilk soruya ben cevap vermek istiyorum müsade varsa ?

64 ilde gösteri oldu belki daha fazladır hangi 3 5 kişiden söz ediyoruz . Taksimde yüz binler yürüyor arasına gir bakalım çıkabilecekmisin adam bugün damperli kamyonla gelmiş

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

64 ilde gösteri oldu belki daha fazladır hangi 3 5 kişiden söz ediyoruz . Taksimde yüz binler yürüyor arasına gir bakalım çıkabilecekmisin adam bugün damperli kamyonla gelmiş
    Sabah ki molotof atan sözde göstericilerden bahsediyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Çok yanlış algılamışsın. Sabah ki tiyatrodan bahsediyor arkadaş. 10-15 kişi molotof attılar ya telsizli tomaya el kol yaparak ama gel gör ki koskoca toma suyu hep ıskaladı onları bi türlü tutturamadı. Ne tesadüftür ki bu tomalar 2 haftadır insanların anasını ağlatıyor ama o 10-15 kişiye bırakın eziyeti isabet bile ettiremiyor 1 tane biber gazı atılmıyor vs. Bunlar hep tesadüf zaten.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Çok yanlış algılamışsın. Sabah ki tiyatrodan bahsediyor arkadaş. 10-15 kişi molotof attılar ya telsizli tomaya el kol yaparak ama gel gör ki koskoca toma suyu hep ıskaladı onları bi türlü tutturamadı. Ne tesadüftür ki bu tomalar 2 haftadır insanların anasını ağlatıyor ama o 10-15 kişiye bırakın eziyeti isabet bile ettiremiyor 1 tane biber gazı atılmıyor vs. Bunlar hep tesadüf zaten.
    Bunu görmedim ben bilmiyorum ...

Yani halkın içine sivil polis mi girmiş diyorsunuz ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mr Kalin The Show is Over.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yok yahu sabahın 7sinde Taksim boşken 10-15 kişi molotof atıyor polise şans eseri acemi toma denk geliyorsa demek ki ıskalıyor bunları ve o an ellerinde ki tüm penguen belgeselleri biten kanallarda onları yayınlıyor Ama hepsi tesadüf #yersen
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Halkın içinde sivil polis hep vardı, bundan sonra da olacak zaten. Sabah Taksim Meydanı'nda oynanan tiyatroyu izlememişsin belli. Güzel bi link bulup paylaşıyım burdan ya da benden önce bulabilen biri olursa o paylaşsın.
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri